Jump to content

311

Iskreni članovi
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

311's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. 311

    Evolucija

    Mikroevolucija je nesto drugo - nije rec o stecenim osobinama, vec o urodjenim osobinama koje se usled prirodne selekcije razvijaju. Kao primer se uslovno moze navesti, recimo, uzgajanje pasa - ako hoces da dobijes velikog psa od psa srednje velicine, sparices nekoliko parova takvih srednjih pasa, zatim ces uzeti najvece njihove potomke i spariti ih medjusobno, i tako sve dok ne dobijes psa zeljene velicine. Kod pomenutih zeba i ostalih divljih zivotinja takvu selekciju vrse uslovi sredine, tako sto one jedinke koje imaju najpogodnije osobine za zivot u datim uslovima najduze prezivljavaju i ostavljaju najvise potomaka, na koje prenose te svoje urodjene "dobitne" osobine. Kod bildera cije si slike postavio nije rec o mikroevoluciji coveka vec o "mikroevoluciji" znanja o najboljim nacinima ishrane i vezbe da bi se postigli zeljeni rezultati, izmedju ostalog. Jos nisam cuo da je neka pahuljica ozivela! Kreacionizam cenim koliko i evoluciju.Zato sam to i napisao.Jednostavno,svoja verska ubedjenja ne treba nametati drugom.U teoriji evolucije(neko je pomenuo teoriju gravitacije?Zakon je to!) ima mnogo nedoslednosti,ali preko toga se mnogo lako prelazi i sto je jos gore mnogi podaci su dokazano falsifikovani(setite se onih uporednih crteza fetusa raznih zivotinja iz nasih udzbenika).A brojni blamovi oko pronalazenja izgubljenih karika?Reci cu samo:majmunska lobanja,svinjski zub,ruzan covek... Uporno koriscenje geoloske kvake 22 je ipak jako smela stvar i ja im skidam kapu! Ako volite da verujete u evoluciju,zasto bi vas iko sprecavao!Verske slobode su garantovane zakonom.
  2. 311

    Evolucija

    parafrazirao sam Edwarda Conklna.Naisao sam na njegovo ime u knjizi Ralpha Eppersona.
  3. 311

    Moondive

    zajebano je kad ne znas da kucas! Palacccccc!
  4. 311

    Evolucija

    Drago mi je sto ocekujes smanjenje entropije,ali i sam znas da se to nikada SPONTANO nece desiti. Najbolje dokazana? Cemu onda ovolika rasprava?(Ne mislim samo na ovaj forum) Ne pada mi na pamet da branim kreacionizam!Bog Sveti zna kakva je istina. Jedan biolog je skoro rekao ovo(u ponedeljak cu ti dati ime): "Verovatnoca da je zivot nastao slucajno,jednaka je verovatnoci da ce rezultat eksplozije u stampariji biti enciklopedija!"
  5. 311

    Moondive

    Doci ce onaj njen engleski selja,a mi cemo da ga mucimo!
  6. 311

    ManOwaR

    Revenge-in the name of March 1.highlord-Thor 2.rosae crucis-pleasure slave 3.crisis de fe-kingdom come 4.dark horizon-heart of steel 5.metal warrior-metal warriors 6.dark avenger-dark avenger 7.kaledon-courage 8.demon's whip-kill with power 9.solstice-gloves of metal 10.nameless crime-hail and kill 11.driftingmines-fighting the world 12.logar's diary-blood of my enemy 13.liar symphony-blood of the kings 14.twisted tower dire-revelation 15.majesty-battle hymn
  7. 311

    Moondive

    Al' si zla i naopaka!
  8. 311

    ManOwaR

    Sutra cu vam napisti spisak.OK?
  9. 311

    Moondive

    Tako pocine jedna stvar od Ace Lukasa?
  10. 311

    Moondive

    SmiljkTh,izasao ti novi TOOL!!!!! 10,000 days!!!!
  11. 311

    ManOwaR

    Imam ja tribute album,ne mogu tacno da se setim naziva(Revenge...). Od grupa mi je jedino poznata Majesty(Battle hymn).
  12. 311

    Evolucija

    Ups! Pardon,ENTROPIJI.
  13. 311

    Evolucija

    Darvin je mozda krsten,ali to malo znaci,to verovatno i sam znas Nisam laik,iza sebe imam dovoljno polozenih biologija,genetika i biohemija,ali daleko od toga da sebe smatram naucnikom.Ti si naucnik,a ovo je naucni forum? Istinitost glavnog i osnovnog principa evolucije dokazana?Sad si slagao.Osnovni princip je u koliziji sa Zakonom o Entopiji!Kako je to moguce? To sto je o evoluciji napisano puuuuuno knjiga ne cini je jos uvek zakonom.To je i dalje samo TEORIJA i kao takvoj joj i treba prilaziti.Nema razloga za ostrascenost i medjusobna omalovazavanja.
  14. 311

    Moondive

    Znamo,znamo Komesaru,kako ono bese:"Power and Dominion are taken by the will?"
×
×
  • Create New...