Jump to content

Kornjača

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Kovin

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

399 profile views

Kornjača's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Burazeri, ko uzme Kamelot dobija NW na poklon.
  2. Otišle su i majice, ostali su samo Kamelot i Nightiwsh diskovi. Hajde da neko uzme i to. 😄
  3. Majice mogu obe za 10e, diskovi oba za 20e. Sve đuture može još da se snizi. 😄
  4. Drugari, ostalo je samo dva naslova i isto toliko majica. Još uvek je u opticaju Nightwish - Dark passion play; limited edition 2CD i disk koji do sada nisam izložio Kamelot - One cold winter's night DVD 2CD https://ibb.co/9pBrwpk https://ibb.co/YkSM13T https://ibb.co/tQzTdn7 Od majica su ostale Cannibal Corpse (dugi rukav) i Behemoth. Za cene inboks, a možemo da napravimo i neki aranžman. https://ibb.co/7pj9QDb https://ibb.co/4JDgYYR
  5. Naslovi i stvari koje su ostale: - May Result - Slava Smrti - Children of Bodom - Follow the reaper - Nightwish - Dark Passion Play - Sva tri Casket Gardena kao i deo diskova i kaseta koji idu kao poklon. Pošto su ovi naslovi poslednji ostali, možemo se dogovoriti oko cene, da bude malo fleksibilnija. Što se tiče stvari, ostali su mi samo Cannibal Corpse majica sa dugim rukavima i Behemoth majica sa kratkim. Uz obe ide poklončić u vidu diska, majice ili sl.
  6. Otišli Hetera, Hangeri, Dead Shell, Zloslut, Mortuary, Posmrtna Liturgija, Oblivion Awaits.
  7. Nekoliko naslova na prodaju, a koji i na poklon. Uz svaki kupljen proizvod dobijate i prigodan poklon. U zavisnosti od veličine paketa, poklon se povećava. Diskovi koji su na prodaju: Dissection: Live legacy The Somberlain (remastered, 2CDa) Blind Guardian: A twyst in the myth Tokyo Tales Oba diska su potpisana od članova benda. The Stone: Neke rane krvare večno Slovenska krv Magla Nekroza Umro Golet May Result: Slava smrti Wolf's Hunger: Osveta u krvi Zemlja moja u plamenu je Dead shell of Universe: Tamo gde pupoljak vene, tamo je moje seme Infest: Addicted to flesh Oksanat: Aurora Children Of Bodom: Follow the reaper Nightwish: Dark passion play (Collector's edition, 2CDa) Casket Garden: Open the casket, enter the garden This Corroded soul of mine Incompieteness in absence Beastcraft: Dawn of the Serpent Majice vidite na fotografijama, sve su XL veličina. Zastava je, takođe, prikazana. Diskovi koji nisu navedeni idu kao poklon, imam tu i neke kasete itd. https://ibb.co/mCXSZv5 https://ibb.co/y8MJY06 https://ibb.co/7XJBzrX https://ibb.co/v3DDXQY https://ibb.co/hmLGJMT https://ibb.co/n1f0Zmr https://ibb.co/p3g3rBg https://ibb.co/z2wWC9h https://ibb.co/wwzbPTK https://ibb.co/yRp3VNK https://ibb.co/QMk5mLV https://ibb.co/745NZdb https://ibb.co/CJwnd0B https://ibb.co/fdb5cDj https://ibb.co/JxLYBfr https://ibb.co/bzBgf9Q https://ibb.co/XkftMYt https://ibb.co/yPz2DnN https://ibb.co/XyZnhLS Što se tiče cena, javite se u inboks radi dogovora.
×
×
  • Create New...