Jump to content

Wendigo

Iskreni članovi
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wendigo

 1. Završen spot za pesmu Light in the Darkness sa aktuelnog debi albuma The Fountain of Eternal Life:
 2. Još jedna stvar sa prošlogodišnjeg EP-a:
 3. Recenzija albuma na Serbian Metal Portalu: http://www.serbian-metal.org/recenzije/audio/8390/symphonic-destiny-the-fountain-of-eternal-life/
 4. Objavljen debi album sastava Symphonic Destiny (za sada samo u digitalnom formatu). Trailer:
 5. Grupa Symphonic Destiny nastala je tokom 2014-te godine. Idejni tvorac celokupnog projekta je Norbert Gobor, klavijaturista i kompozitor, koji je svoje, na filmskoj muzici zasnovane ideje, želeo da prikaže u kombinaciji sa metalom. Tako je nastao prvi EP pod nazivom "Midnight". U pitanju je symphonic/power metal sa ženskim vokalom. U toku je rad na prvom full-length albumu, a uskoro se mogu očekivati i prvi nastupi benda. "Midnight" official ep trailer: "Midnight" - numera sa istoimenog EP-a: Symphonic Destiny - official website http://www.symphonicdestiny.com/
 6. Trenutno se snima novi materijal koji će se pojaviti u vidu EP-a. Ova je jedna od novih pesama:
 7. THE SOUTHERN SOCIETY - Live - 24.05.2013., club Mladost, SubotIca support: SKORE (Hu)
 8. The Southern Society - Go with the Flow http://www.youtube.com/watch?v=kJ69NIABZs0&feature=share
 9. Wendigo

  Anthrax

  Jebeni security je izbio Belladonnu zajedno sa fanom koji se popeo na binu. Bello je baš popizdeo!
 10. Koliko me raduje ova vest, toliko se i plašim da će ovaj album biti kao poslednja tri, pogotovo što je Rolf najverovatnije opet sve odradio sam; znači, milion puta ispucane ideje (u domenu R.W.), programirani (kucani) bubnjevi, loša produkcija... Najbolje da ne očekujem ništa...
 11. Wendigo

  Anthrax

  Dobro je, čim dežurni kritičari sa yumetala ispljuju neki novi album, to znači da je u pitanju minimum solidan, a najverovatnije čak i dobar materijal.
 12. @ butchersound Brate, jel imaš ti nešto drugo u kolekciji osim Napalm Death-a?
 13. Ovo će biti po pički!
 14. Što se basa tiče ja nisam primetio neke abnormalnosti, no nisam basista tako da neću ništa da tvrdim. Ali je zato više nego bezobrazno kako gitarista nijedan solo nije skinuo/naučio kako treba. Neke solaže ne svira čak ni približno originalu. Prosto ne mogu da verujem da mu je Rolf dozvolio da toliko skrnavi. Bez obzira na sve, meni se koncert sviđa, verovatno zbog odličnog izbora pesama.
 15. Pojavio se torenat za "The Final Jolly Roger" dvd (na demonoid-u i isohunt-u ima sigurno). Jes dobar nastup!
 16. Ovo nisam znao. Ako je tako onda nije ni čudo što zvuči tako Portnoyski.
 17. Meni pesma isto nije ništa posebno. Ali mi je mnogo veće razočarenje to što Mangini svira totalno u Portnoy fazonu. Jebeno sam isčekivao da čujem kako će ovaj bubnjarski kralj da unese svežinu u muziku Dream-a, kad ono kao da i dalje svira jebeni Portnoy. Da li su ga terali da tako svira ili šta, ne znam, ali ume on mnogo bolje od ovoga. Znači, blago razočarenje.
 18. Wendigo

  Evildead

  Dobra je ova nova pesma, pravi oldschool thrash. Ali zašto spušteni štim pobogu!? Da se ja pitam, zabranio bih svim ovim starim thrash bendovima, koji se ponovo okupe, da spuste štim. Uslov za izdavanje novog albuma bio bi da se svira u E štimu!
 19. A Portnoy se nije kurčio jel? Inače i meni je Minneman najsimpatičniji.
 20. Meni je "Doctrine" bolji od prethodnog albuma. Jedino vokal ne mogu nikako da svarim, nema baš mnogo veze sa growl-om. Ali zato produkcija i zvuk jebu keve... jbt kad je krenula prva pesma, u glavi mi se stvorila slika nabildovanih likova kako igraju basket sa kockom od betona.
 21. Preminuo je gitarista Matt LaPorte. r.i.p.
 22. Wendigo

  Megadeth

  @Tower Ne mogu da verujem koliko si ograničen (što se muzike tiče) i tvrdoglav. Tvoja je stvar što slušaš i priznaješ samo prve demo snimke i prva dva albuma bendova, ali nemaš pojma koliko dobre muzike propuštaš zbog toga! No, ako tebi tako odgovara, samo napred!
 23. Wendigo

  Megadeth

  Pored ovog sam pogledao još snimak "A Tout Le Monde" (sa iste svirke), i konstatovao da je Dave ove dve stvari iznenađujuće solidno otpevao. Nego, onaj Rattlehead što se pojavljuje na bini mi deluje baš neozbiljno, maltene smešno...
 24. To će biti malo teže, s obzirom da se radi o štampanom časopisu.
 25. Nahvališe vam album u aktuelnom broju mađarskog Metal Hammer-a.
×
×
 • Create New...