Jump to content

ABetC

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About ABetC

  • Birthday 12/26/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Kumodrazh

ABetC's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. ne secam se ko je pisao...ali mislim da je izdao CAMI3DAT JEW92...
  2. da li ste culi za najnoviju knjigu ,,Sagni se Ivane" - Ivan Krid u zemlji odvezanih pertli
  3. прво, нема сврхе расправљати се око тога. лепо симбол вере каже РОЂЕНОГ, не створеног, и сигуран сам да имаш књигу "Вера Светих" од Светог Николаја, па прочитај објашњење тог дела символа, под питањем "која је разлика између 'рођен' и 'створен'?" незнам који Символ ти користиш, овај који ја користим, који признаје и користи СПЦ, који је формиран на 2 Васељенска сабора, тако каже. а ово- његове сам вере не звучи баш лепо.... и римокатолици, који су оскрнавили Његово учење, себе називају Његовим верницима, и проповедају да су они једина права црква, као и било која друга хришћанска црква. тј. јерес, не црква.
  4. не између 2 времена, лепо је рекао скреч, између 2 бога! зар није рекао Исус "ко се одрекне Сина, одриче се и Оца" значи неисповедамо ми и јевреји, нити муслимани истог Бога..
  5. прво ја нисам уопше нациста, само имам високо миљење о адолфу хитлеру, као што би требао да има свко нормалан ко прочитај "моју борбу" од њега, мада сам прочитао наш превод (радомира смиљанића), и енглески (не сећам се ко је преводио), и доста се разликују, овај радомир је опљувао по Адолфу само тако, чак и стављао неке нетачне цитате, а друго нисам шовиниста, него родољуб. А то што си ти уместо националисте, постао интернационалиста, јер пређашње није више у моди, да ли то треба да урадим и ја? нека фала... а и православна црква је једина "међу црквама" које је остала уз Христа, и његово учење, узми читај часопис Истина, који је о сектама, и стално пишу и о расколима унутар једине праве, католичанске, апостолске, православне цркве..
  6. да, сигурно изгледа пагански латинским писмом.. си Србин ил'?
  7. у, баш сам се увредио...кад нека увреда долази од људи као што си ти, ја то сматрам комплиментом... а и само да напоменем, основ нацизма је љубав према ближњем свом, и слањању свих који нису ближњи наши из наше околине како би могли да волимо ближње наше што више )))))
  8. нисам схватио да ли је други пасус иронија или?вероватно јесте, пошто, иако си напоменуо да много знаш о "религији", видим да на све што има везе са хришћанством гледаш кроз призму анти- хришћанства. тако баш није утицала на "стадо" а поготову православна црква, и хришћанска црква је једина која није агресинва, тј ако нема људи православаца који иду и деле људима на улици летке (има, мени су делили, али су то самозваани православци), као што то раде разне протестантске цркве, сатанистче и остале секте. нисам читао оца Тидеја, ако би ми препоручио неку књигу? ако је немогуће помирити те две ствари, емогу онда бити једна у другој, значи онда немогу бити "оксиморон".-небитно, него, "свештеници тј службеници цркве" углавном постају од монаха, дешава се сад и школа, и остала срања, али рекох углавном. а "старац" је надимак који у манастиру/цркви добија углавном (о5, углавном) свештеник који је у црву најдуже, уствари свештеник који је највише поштован у тој цркви/манастиру. (не обавезно игуман). религија је скуп "ограничених" правила (е, ово је оксиморон)- можда људска, али хришћанство, у шта ја, као хришћанин верујем, није људска творевина, можда многе ствари које са хришћанством, али не оно као "религија" "Хришћанска вера је Христово знање о најважнијим тајнама бића и живота, које знање људи могу примити само веровањем у њега, а не својим сопственим напорима" сад- "треба ли да мислимо да је хришћанска религија изнад осталих у свету? "Хришћанска вера се не треба упоређивати са другим религијама, нити је треба називати "религијом" у паганском смислу ове речи. Јер она није религија неђу осталима, она је ВЕРА У ХРИСТА И ХРИСТОВО ОТКРИВЕЊЕ..." оба цитата су владине Николаја не не служаи он као преводиоц него као помоћ.ево протестанти непризнају свештенство и саборност, већ практикују углавном индивидуалну молитву, и то је њихов избор, и шта сад?ништа, ја идем сваке недеље на лигургију, учествујем у њој у виду певања и појања, а треба да почнем у ту цркву да долазим и као чтец. прво ја нисам НС, али сам антисемита и мислим да је Адолф највећи човек који је постојао (изузев Богочовека Пресветлог), и , сигуран сам да је и владика као изузетно паметан (не мислим на пејоративно знање и памет каквим се ти хвалиш што се тиче "религије"- проста меморија информација) такође то мислио, али је хитлер, мислио да ће владика бити опасност по њега, за време његовог планираног проласка кроз Србију, кад је наредио да се утамничи Србска интелигенција, први на списку је био он- владика. и одакле ти идеја да је антисемитизам антихришћански. о5 ћу цитирати Фирера "хришћанство је антитеза јеврејству и тако треба да остане" и сам Христос је рекао фарисејима "проклети да сте и ваш отац ђаво" што јасно шаље поруку да није дошао због њих и да нису израиљ, ал да се неупуштам даље у ову расправу није то тема...
  9. озбиљно.... дај да видимо шта имате,јбт!
  10. теби нетреба одговорити на ово питање, нити ти треба допустити даље постовање на овој теми. да ли си ти уопште свесна КОЛИКО је он написао????!!!! све? ГРРРРРРРРРР ово је једна десетина одприлике човекових дела.... Цветник Агонија цркве Душа Србије Духовни препород Европе Изнад греха и смрти Речи о Свечовеку Наука о закону Символи и сигнали Некролози Једини Човекољубац Кроз тамнички прозор Први закон Божији Трагедија Србије Устанак робова Рат и Библија О Светом Сави Касијана Диван Религиозни дух Словена Словенски револуционарни католицизам Европска цивилизација угрожена због болести душе Књига о Исусу Христу Религија Његошева Вера и нација Царев завет Косово и Видовдан Нови идеал у васпитању Нове беседе под гором Земља Недођија Омилије Божије заповести Средњи систем Омилије Мисионарска писма Место Србије у светској историји Србија је мала Америка О Православљу Србија у светлости и мраку Љубостињски стослов Мали мисионар Живот Св. Саве Жетве Господње Духовна лира Охридски Пролог Молитве Песме молитвене Рајска пирамида Оче наш као основа друштвеног живота Рођење Христово Васкрсење Христово Докторске дисертације а испред свих ових књига иде Вера Светих, катихизис источне православне цркве- то је много лепа књига, и мислим да је свако треба прочитати...
  11. Човек може да стоји са Св Савом раме уз раме, и сигуран сам да је и тако.... што се тиче владике потпуно се слажем с' Јованом Шангајским...
  12. tru ledzend????? ja mogu da izvuchem takav vokal uz minimalno naprezanje..... ccc
  13. bem ti nik "alo bre Skjellum ima najopakiji vokal od sviju opakih blek vokalista... " pod ovim nikom.... ccc
  14. JEL IMA NEKO MAJN KAMP ???????? AJ NID IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLJEEEEEEEEEEEEEEEE>>>>> ja sam u bg-u.... na vozhdovcu.. jel je ima neko ovde ???
×
×
  • Create New...