Jump to content

Cypher

Iskreni članovi
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

Cypher's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. PRC. Upravo shvatih da je zauvek umro. Štapić. Kupim nov. Al to nie to. Ovo poklon. Nefinjak.
  2. Ajde,ajde de. Preživelo se. Istina,bilo je svega. PROBAJTE I VI IVI. Al ja sam moj glowstick dobila u gay šatri na Szigetu. Pošto me je ženka prvo s njime hitnula u vuGLA. AKO NEKO ZNA KAKO SE TO ČUDO PUNI DA BI NASTAVILO DA SVETLI,nek me prosvetli. Nedostaje mi moj štapić. Aman. A i Narko Mastić vidim vrti na Beerfestu. MA OPRAĆE. Urbanofensicool.
  3. N.I.K.A.D. Enivej,juče voodoo ovoono. I, aKU, The shApesHIftiNg maSter of DarKNess OPak smor. Završih u dolini silikona. UUUUUUUUuuuuuuuuUUUUUUUU. Redovna destination. Umesto gotike slušajte house
  4. Popunjeno? Uuuu,izgleda da baš dugo nisam išla u KST ,obzirom da sam ja sve vreme razmišljala kako je malo ljudi došlo. JBG u ostalim BG klubovima na otvorenom ne može da se diše.
  5. Ko mi je kriv Nebitno. Italijanima se svideo klub? Kao,super rupa Večeras voodoo. Ko će to da izdržiiiiiiiii *Marko,nije da se nisi potrudio da izmamiš informacije o Bodomima,al PRC!
  6. Ne sećam se sad tačno kako zvuči špica,ali lestate je u pravu. To jeste njihova stvar,jedan od naj hitova....
  7. zBARIO SI FINCE NEMA. braO CARE! Nešto svašta srbima u Pešti urodilo plodom ove godine,a?
  8. Jel to ono čudo sa nekom ribom i visećim rukavima? Ako je to,nisam baš zastala da pogledam datum izvođenja.....
  9. E,stvarno,ko zna? Bilo dobro dovući drugare iz Italije,al jedan je u gipsu.Taman ako je u bašti da sredi i drugu nogu.
  10. Ja mislim da postoje drugi razlozi za stajanje u KST-u. 1)ako se spektakl odvija u bašti,lako se može polomiti noga 2)u klubu-možeš lako da dobiješ batine 3)a ako malo bolje razmisliš,dođe ti jebeno smešno da ti kao sad nešto tu đuskaš u ONAKVOM prostoru.Radna terapija u memljivom staračkom domu. Jeza.
×
×
  • Create New...