Jump to content

Cypher

Iskreni članovi
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 bijedan

About Cypher

 • Rank
  Anonimus of Metal
 1. Ja Davora jedva prepoznala.
 2. PRC. Upravo shvatih da je zauvek umro. Štapić. Kupim nov. Al to nie to. Ovo poklon. Nefinjak.
 3. Ajde,ajde de. Preživelo se. Istina,bilo je svega. PROBAJTE I VI IVI. Al ja sam moj glowstick dobila u gay šatri na Szigetu. Pošto me je ženka prvo s njime hitnula u vuGLA. AKO NEKO ZNA KAKO SE TO ČUDO PUNI DA BI NASTAVILO DA SVETLI,nek me prosvetli. Nedostaje mi moj štapić. Aman. A i Narko Mastić vidim vrti na Beerfestu. MA OPRAĆE. Urbanofensicool.
 4. N.I.K.A.D. Enivej,juče voodoo ovoono. I, aKU, The shApesHIftiNg maSter of DarKNess OPak smor. Završih u dolini silikona. UUUUUUUUuuuuuuuuUUUUUUUU. Redovna destination. Umesto gotike slušajte house
 5. Popunjeno? Uuuu,izgleda da baš dugo nisam išla u KST ,obzirom da sam ja sve vreme razmišljala kako je malo ljudi došlo. JBG u ostalim BG klubovima na otvorenom ne može da se diše.
 6. Ko mi je kriv Nebitno. Italijanima se svideo klub? Kao,super rupa Večeras voodoo. Ko će to da izdržiiiiiiiii *Marko,nije da se nisi potrudio da izmamiš informacije o Bodomima,al PRC!
 7. Ne sećam se sad tačno kako zvuči špica,ali lestate je u pravu. To jeste njihova stvar,jedan od naj hitova....
 8. zBARIO SI FINCE NEMA. braO CARE! Nešto svašta srbima u Pešti urodilo plodom ove godine,a?
 9. Jel to ono čudo sa nekom ribom i visećim rukavima? Ako je to,nisam baš zastala da pogledam datum izvođenja.....
 10. E,stvarno,ko zna? Bilo dobro dovući drugare iz Italije,al jedan je u gipsu.Taman ako je u bašti da sredi i drugu nogu.
 11. Ja mislim da postoje drugi razlozi za stajanje u KST-u. 1)ako se spektakl odvija u bašti,lako se može polomiti noga 2)u klubu-možeš lako da dobiješ batine 3)a ako malo bolje razmisliš,dođe ti jebeno smešno da ti kao sad nešto tu đuskaš u ONAKVOM prostoru.Radna terapija u memljivom staračkom domu. Jeza.
×
×
 • Create New...