Jump to content

mystikal

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mystikal

  1. Mrzim sebe da citiram, ali i sam sam rekao da je iz te reci nastala rec head. Anglo-salsonski je neka vrsta "staroengleskog". A ima veze sa mojom prethodnom pricom, jer je totalno nebitno da li je anglo-saksonska ili latinska rec u pitanju. Ako pises vec na srpskom, koristi srpski knjizevni jezik u kome nema "suma sumarum". Eto to mi je samo bila zamerka na celu pesmu.
  2. Da, da..anglo-saksonska rec za glavu je "heafod" odakle je kasnije nastala engleska rec head (anglo-saksonski se govorio od 5 do 12. veka) , sto navodi na jednu sigurnu cinjenicu a to je da head nije nikako anglosaksonska rec. Jeste strana ali nije anglo-saksonska kao sto si i sama rekla tacno za suma sumarum.
  3. Pa lepo...Bas lepo. Svidja mi se. Mada sam se tek probudio, a tad je veoma tesko da mi se nesto svidi jer sam nervozan do jaja po budjenju. Ali (uvek mora da se javi neko "ali" izvini jebiga)...Kad vec koristis reci "vascelo", "vaskoliko" ili koje vec si ubacivala, nemoj ubacivati "suma sumarum" ili nesto slicno...To je isto kao da si napisala, lupam glup primer: na povrsini jezera je led, kad sam hteo da isplivam udario sam se u head! (ovo cu da prodam Bad Copy-u). Al dobro. Tvoj stil tvoja stvar. Dobar rad. Ovo je samo dobronamerna kritika na sitnicu koja mi je upala u oci . Poz!
  4. Khm...khm.. Bubnjar sa nekim qrchevim iskustvom trazi stoner\psychedelic rock band. hehe Javljajte se bre na pp! Kriziram!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Ma duuuuga pricha...Uglavnom :resound se ne raspada...Samo ja nisam vise u bendu, pa sam krenuo sad svojim putem. ko razume shvaticje.
  6. E ovako...Potreban BUBNJAR! Da ne razvlacim mnogo....Muzika je tipa mracni Morphine\lagani Tool\blazi Sonic Youth. Znaci...uglavnom sporo, natripovano, mrachno i zajebano. Ako ima i neki zainteresovani gitarista sa dobrom voljom, nek se i on javi. 063-806-18-13 borko Ziveli!
  7. ......da.... Shalim se! Mada Hurt ne moze da se poredi sa originalom od Johny Cash-a ako mene neko pita. Chichica odradio stvar za medalju, a i spot kida. By the way...Jel neko slusao remixe NIN-a koje su radili Coil i ostali...I JEL NEKO ZNA HOCE LI ONAJ "TAPEWORM" IKADA IZACI!!!!!!!!
  8. With Teeth je do jaja. Vec je u pripremi novi album jer kako Trent kaze da je With Teeth album koji mu je bio najlaksi za rad i najbrze ga zavrsio. Inace Grol svira na otprilike pola pesama a na ostalim svira stari bubnjar. Inace da se zna da je za stari spot za pesmu Wish sniman u kuci gde Charles Manson ubio glumicu.... (zaboravio sam joj ime ) .....
×
×
  • Create New...