Jump to content

Nixx

Iskreni članovi
 • Posts

  623
 • Joined

 • Days Won

  1

Nixx last won the day on September 30 2010

Nixx had the most liked content!

1 Follower

About Nixx

 • Birthday 04/20/1984

Profile Information

 • Location
  Subotica

Profile Fields

 • Gender
  Male

Nixx's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

60

Reputation

 1. Nixx

  Anthrax

  Meni je odlično bilo. Vidim da neki kritikuju zvuk; stvarno nisam primetio išta loše oko toga. Zvuk je bio odličan. Lepa stvar je što je bilo mlađe i starije publike, ona starija bolje reaguje na starije stvari i to je bilo osetno. Još jedna pozitivna stvar je, dosta devojaka u publici, koliko god sad to trivijalno zvučalo, realno nema ih dovoljno koje prate ovaj pravac, a pogotovo metal. Ovde je bilo primetno da ih ima u generaciji koja dolazi. U poređenju sa koncertom u Bugarskoj, Big 4, kad sam ih poslednji put gledao, lično naravno, ono je bilo bolje iz par razloga. Prvo Big 4 šta više reći, ali evo, na Indians je bio pravi hit ona perjanica...očekivao sam to i ovde, ipak kod nas su. Oko pesama, nemam neki većih zamerki, osim što bi bilo lepo čuti Deathridera i Death From Above...ali šta je tu je. Mada, meni je na Madhouse već bilo ćao-kraj... \m/
 2. Upravo tako. Bio sam svuda, na metar od ograde, pri sredini ali više ka levoj strani kako je bilo ograđeno, ispred su bili neki makedonci, a do mene...naravno, bvlgari. Bio je i neki ćale sa detetom iza, tako da je bilo prilično mirno dok Robb nije rekao da se oformi circle pit, što se pretvorilo u šutku. Posle sam otišao 3-4 reda nazad, a na zadnje dve pesme sam bio kod ulaza u fan pit, kulirao uz pivo...kažem, najkomotnije igde. Postaviću par fotki posle, mada nisam puno slikao. Došlo se uživati a ne blejati u displej. Eve vam ga na
 3. Bredford je prerano ubačen u mlin zato je tako i ispao, slična stvar kao sa Metom Lajnartom, šteta jer je solidan potencijal tako propao.
 4. Dobar je koncert bio, evo par mojih zapažanja. Publika je mrtva bila na prva dva benda, ajd za Gojiru ne čudi me toliko, ali ipak MH...očekuje čovek da će bar par pesama sa zadnjeg albuma znati, ali uglavnom su reakcije bile nakon što se pesma završi. Ono što MH zameram je što se Robb bar mogao malo prošetati, jbt svi su se nešto mrdali, a on se zakucao tamo iza one zastave i k'o da se usr'o ne mrda. Drugo, znamo svi za Dajma, dobro, što mora da podseća i mrači masu? Nismo došli da plačemo nego da pevamo. Ostalo, manje-više ok, sa tim da je vokal, pa čak i gitara u nekim momentima mogla biti jasnija. Metallica, standard, nešto mi brzo proteklo vreme, verovatno jer i jeste malo kraće bilo nego obično, a drugo, verovatno zato što su osvežili sa crnim albumom i pesmama koje ređe sviraju pa je bilo nešto "novo" samim tim i interesantnije, a onda vreme leti. Čudi me opet publika, koja je na nekim pesmama bila opet hladna, recimo Struggle Within može da se navede kao dobar primer, i recimo Don't Tread On Me...ne znam šta su očekivali, znalo se šta se svira ali izgleda mladost nema ni toliko vremena da proveri tekstove pre nego što krene na koncert. Važno je da Matters i Mastera znaju... Ono što MetaliKi mogu da zamerim su oni laseri, sve je to lepo, zviždi pišti, ali gde smo došli? Na Sensejšn ili metal? Profi jeste ali mesto mu tu nije. Da pohvalim malo i organizaciju, konačno nismo više tolika stoka da ne marimo kako će se i šta će organizovati i kakav će utisak sa koncerta ljudi odneti sa sobom. Pravo je osveženje bilo kulturno i KOMOTNO doći na koncert i sa njega otići. Hrana i piće za one koji putuju su pravo osveženje, pa čak i pivo između redova (sirotanu su sigurno svi jebali keve zbog onog bureta na leđima, ali kad se mora-nije teško): Jedina zamerka su naravno cene. Najjeftinije karte u Evropi, a šta ćemo sa majicama? Bezobrazluk čisti, takođe i cene hrane i pića, eto zašto su karte jeftinije, što ne platiš na mostu, platiš na ćupriji. Osim eto publike i tih par zamerki sve ostalo je ok, mada lično, i dalje će mi ostati njihov prvi nastup kod nas draži, pa čak i onaj u Sofiji na big 4, ali što jes'-jes', najkomotniji koncert na kojem sam bio.
 5. Mening je kao podrška, taj ako bude par snepova izveo i to će biti to. Nego da oni lepo njega stave u pozadinu da mlao podučava Galeba i ove nove žutokljunce. Ako stvarno misle da ga iz divizije neće pregaziti grdno se varaju. A za Tiboa me ne čudi, budale bi bili da su ga zadržali, taj čovek je čoker neviđeni i na neke usere se provlačio, a to pripisivao višoj sili. Ne volim kad tako neko pompezno dođe i dižu ga u nebesa, a posle se vidi zapravo šta je. Ako na Laka misliš, znalo se...Koltsi. Suck for Luck
 6. Priča se 5 godina 95mil. Neće on izdržati taj ugovor do kraja. Realno, ako bilo ko hoće iz zapada dalje moraće njega da polomi, što i nebi trebalo da bude teško s obzirom da je već imao više operacija opasnih po karijeru.
 7. Ujednačena igra u napadu i odbrani im je donela pobedu, ne kažem, bilo je spornih situacija, ali dokle god je imperija zla ostala bez trofeja ja sam zadovoljan. Ovi moji mogu već da otpišu ovu sezonu, ne nadam se zapaženom pozitivnom rezultatu, s obzirom na raspored i pojačanja rivala, ali podržavam Mekinzija i njegovu metlu.
 8. Nixx

  Mass Effect

  Ma svi ste indoktrinirani ako verujete da su kontrola i simbioza pravi izbor. Samo mrtav Riper je dobar Riper. N7 do smrti!
 9. Nixx

  Mass Effect

  Pa sad, paćenik ili ne, povezao je priču i sa prva dva dela, sve se uklapa, a i logično bi bilo i da na Sheparda utiču, ipak je čovek. Svejedno, mogli su da razjasne ali im je cilj da mi lupamo glavu o tome.
 10. Nixx

  Mass Effect

  Pa kad igrate kao C.J. niger na bemiksu. Meni je Renegade u prva dva dela bio oko 80%, u trećem je morao da bude 3/5 od one lestvice kako bi uspeo da okupim šabane...zato mi se i ne sviđa što je koncept trećeg takav da moraš da sarađuješ.
 11. Nixx

  Mass Effect

  Ono što bi im ja zamerio je što kroz sva 3 dela nema ni jedna borba u samom svemiru. Baš ni jednom ne koristiš brod za borbu direktno, jedino kroz sinematiku. Ne računam ono jurcanje "automobilom", već pravi fajt fali u tom smislu. U trećem jedino što su borbu unapredili, ali su zato od priče napravili sapunicu. Igrao sam prva dva u Renegade pravcu, a treći sam morao da dosta popuštam drugima da bi kraj bio povoljan....jebeš tako. Zato su mi se i svidela prva dva dela....što si mogao da imaš muda od samog početka, a ne da budeš nečiji potrčko. U trećem si potrčko. Nikad više kao C.J iz GTA, nikad! Ili je to na Citadel, ako izabereš da uništiš Ripere...ruševine mogu biti bilo koje, ne vidi se tačno gde su. Osim ako je momenat od lasera, do tih ruševina bila samo iluzija. Ali to onda ne podržava ostala sinematika.
 12. Nixx

  Mass Effect

  Objašnjenje: ...bar naj logičnije moguće, ali kad se sve poveže ostaje samo par nejasnoća. Mass Effect 3 - Shepard's Indoctrination Sve se slaže...osim. Ako se izabere treća opcija, trebalo bi da si i sam mrtav na kraju, da ni brod ne sleti, bla bla bla...jedina moguća opcija koja osta je da je onaj mali balavac igrao na tu kartu i lagao kako će se sve to desiti ako to izabereš. To i nije toliko čudno, Getovi su lagali, Edi je lagala, zašto nebi Riperi da spasu svoju metalnu guzicu. Mada, moguće da je sve halucinacija...ali onda bi to znacilo da nisi ni stigao do Citadele nego si još na Zemlji. Kako god, dokle god si preživeo postoji mogućnost 4 dela. Ili bar pošten DLC da razreši ovo do kraja.
 13. Nixx

  Slayer

  Reign in Beer Kakva majica, haha nisam ovo od njih očekivao...bar ne zvanično. Ili je ovo neka interna sprdačina za Jeffa.
 14. Još se neko raduje pobedi GB-a.
 15. Nixx

  Slayer

  Stvarno nisu normalni. Šta se ne dovedu u red prvo pa onda neka idu na turneju, ovako kako su počeli zameniće i Toma uspu. Bolje i da su pauzirali ovu godinu sa turnejama, pa da su seli u studio da rade na albumu, opet, manje je cimanje i za njih i za fanove, pa neka ga rade godinu dana, dotle bi se valjda već pokrpili...
×
×
 • Create New...