Jump to content

Nixx

Iskreni članovi
 • Posts

  623
 • Joined

 • Days Won

  1

Nixx last won the day on September 30 2010

Nixx had the most liked content!

1 Follower

About Nixx

 • Birthday 04/20/1984

Profile Information

 • Location
  Subotica

Profile Fields

 • Gender
  Male

Nixx's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

60

Reputation

 1. Nixx

  Anthrax

  Meni je odlično bilo. Vidim da neki kritikuju zvuk; stvarno nisam primetio išta loše oko toga. Zvuk je bio odličan. Lepa stvar je što je bilo mlađe i starije publike, ona starija bolje reaguje na starije stvari i to je bilo osetno. Još jedna pozitivna stvar je, dosta devojaka u publici, koliko god sad to trivijalno zvučalo, realno nema ih dovoljno koje prate ovaj pravac, a pogotovo metal. Ovde je bilo primetno da ih ima u generaciji koja dolazi. U poređenju sa koncertom u Bugarskoj, Big 4, kad sam ih poslednji put gledao, lično naravno, ono je bilo bolje iz par razloga. Prvo Big 4 šta više reći, ali evo, na Indians je bio pravi hit ona perjanica...očekivao sam to i ovde, ipak kod nas su. Oko pesama, nemam neki većih zamerki, osim što bi bilo lepo čuti Deathridera i Death From Above...ali šta je tu je. Mada, meni je na Madhouse već bilo ćao-kraj... \m/
 2. Upravo tako. Bio sam svuda, na metar od ograde, pri sredini ali više ka levoj strani kako je bilo ograđeno, ispred su bili neki makedonci, a do mene...naravno, bvlgari. Bio je i neki ćale sa detetom iza, tako da je bilo prilično mirno dok Robb nije rekao da se oformi circle pit, što se pretvorilo u šutku. Posle sam otišao 3-4 reda nazad, a na zadnje dve pesme sam bio kod ulaza u fan pit, kulirao uz pivo...kažem, najkomotnije igde. Postaviću par fotki posle, mada nisam puno slikao. Došlo se uživati a ne blejati u displej. Eve vam ga na
 3. Dobar je koncert bio, evo par mojih zapažanja. Publika je mrtva bila na prva dva benda, ajd za Gojiru ne čudi me toliko, ali ipak MH...očekuje čovek da će bar par pesama sa zadnjeg albuma znati, ali uglavnom su reakcije bile nakon što se pesma završi. Ono što MH zameram je što se Robb bar mogao malo prošetati, jbt svi su se nešto mrdali, a on se zakucao tamo iza one zastave i k'o da se usr'o ne mrda. Drugo, znamo svi za Dajma, dobro, što mora da podseća i mrači masu? Nismo došli da plačemo nego da pevamo. Ostalo, manje-više ok, sa tim da je vokal, pa čak i gitara u nekim momentima mogla biti jasnija. Metallica, standard, nešto mi brzo proteklo vreme, verovatno jer i jeste malo kraće bilo nego obično, a drugo, verovatno zato što su osvežili sa crnim albumom i pesmama koje ređe sviraju pa je bilo nešto "novo" samim tim i interesantnije, a onda vreme leti. Čudi me opet publika, koja je na nekim pesmama bila opet hladna, recimo Struggle Within može da se navede kao dobar primer, i recimo Don't Tread On Me...ne znam šta su očekivali, znalo se šta se svira ali izgleda mladost nema ni toliko vremena da proveri tekstove pre nego što krene na koncert. Važno je da Matters i Mastera znaju... Ono što MetaliKi mogu da zamerim su oni laseri, sve je to lepo, zviždi pišti, ali gde smo došli? Na Sensejšn ili metal? Profi jeste ali mesto mu tu nije. Da pohvalim malo i organizaciju, konačno nismo više tolika stoka da ne marimo kako će se i šta će organizovati i kakav će utisak sa koncerta ljudi odneti sa sobom. Pravo je osveženje bilo kulturno i KOMOTNO doći na koncert i sa njega otići. Hrana i piće za one koji putuju su pravo osveženje, pa čak i pivo između redova (sirotanu su sigurno svi jebali keve zbog onog bureta na leđima, ali kad se mora-nije teško): Jedina zamerka su naravno cene. Najjeftinije karte u Evropi, a šta ćemo sa majicama? Bezobrazluk čisti, takođe i cene hrane i pića, eto zašto su karte jeftinije, što ne platiš na mostu, platiš na ćupriji. Osim eto publike i tih par zamerki sve ostalo je ok, mada lično, i dalje će mi ostati njihov prvi nastup kod nas draži, pa čak i onaj u Sofiji na big 4, ali što jes'-jes', najkomotniji koncert na kojem sam bio.
 4. Nixx

  Slayer

  Reign in Beer Kakva majica, haha nisam ovo od njih očekivao...bar ne zvanično. Ili je ovo neka interna sprdačina za Jeffa.
 5. Nixx

  Slayer

  Stvarno nisu normalni. Šta se ne dovedu u red prvo pa onda neka idu na turneju, ovako kako su počeli zameniće i Toma uspu. Bolje i da su pauzirali ovu godinu sa turnejama, pa da su seli u studio da rade na albumu, opet, manje je cimanje i za njih i za fanove, pa neka ga rade godinu dana, dotle bi se valjda već pokrpili...
 6. Nixx

  Judas Priest

  Kad bi ta gore lista bila, bilo bi super. Jedino još dodati Judas Rising, a sa ovog poslednjeg ipak nebi ništa već još starih hitova. p.s: Kontam da to naravno neće biti, jer mora biti nešto i sa poslednjeg...ali jbg.
 7. Nixx

  Slayer

  Inače, upravo potvrđeno, dolaze u Metalcamp 11 Metalcamp 11
 8. Nixx

  Megadeth

  Deluje k'o da ga je poplava izbacila. Svejedno, kakva god da je šala bila mogao je odreagovati profesionalnije.
 9. Nixx

  Slayer

  Sumnjam u to. Čim su oni rešili da ga zamene, verovatno računaju na to da će se duže oporavljati. Neka; adekvatna je zamena Holt, ali čim se Jeff oporavi što pre nazad u bend; i bilo bi lepo da čujemo da rade na nečemu novom. Mislim, svi veći uveliko najavljuju nove albume, red bi bio da se bar i ovde nešto nagovesti.
 10. Nixx

  Slayer

  To sam i ja pomislio. Ko zna; da je možda ispod miške ponekad i oprao nebi pauci gnezdo pravili. Šalu na stranu, samo nek' se on oporavi. Ali ako u Hu dolaze bez njega, nema šanse da idem. Jebeš ti to, ako su mogli Toma čekati da se oporavi trebali su i njega sačekati. Mislim da bi se fanovi manje ljutili da sačekaju malo kompletnu ekipu nego da je koncert skroz otkazan ili da dolazi neka rezerva od gitariste.
 11. Nixx

  Slayer

  Svejedno, od 3:18 kako jebu keve kadrovima
 12. Nixx

  Metallica

  Super, projekat. Samo da ne bude projekat kao St. Anger sklepan za 2 nedelje. Ali ako će biti projekat kao Load onda može.
 13. Fenomenalan muzičar; umetnik u svakom smislu reči. Prava šteta. Slava mu!
 14. Nixx

  Slayer

  Bolja mu je ova.
 15. Nixx

  Slayer

  Meni je isto Kreator pao na pamet kao moguća opcija. Nebi imao ništa protiv, s obzirom da sam ih propustio u BG-u.
×
×
 • Create New...