Jump to content

Nomad

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • ICQ
    110934807

Profile Information

  • Location
    Zemoon

Nomad's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Nomad

    Queen

    Queen pa sta reci sto nije receno. Oni su Queen i to je sasvim dovoljno za sud.
  2. Hm mettalica hm to mi zvuci kao neki truli bend, ili jedino ja imam osecaj truljenja kada slusam novije albume? Oni nisu metal!!! Mozda ce novi album biti americki kantri 8)
  3. Nomad

    Saxon

    Strong arm of law i Wheels of steel, kod skca postoji duplo izdanje sa ova dva albuma. Ja gotivim dosta Saxon, jesu matori ali bre prze!!!
  4. PROCES, STRANAC, TRAVNICKA HRONIKA, ZLOCIN I KAZNA, DERVIS I SMRT, MI...
  5. quote: Prvi poslao PanterA: A sto svi govorite o zenama? Zar ne postoji muska prostitucija? Legalizacija?..........kako bi odreagovali da u komsiluku imate lokal sa ovakvom namenom? Ne bi vam bilo sve jedno.......... (Lokal.............to i nije tako losa ideja! ) [ 05 Februar 2002: Poruku izmenio PanterA ] Pa vec postoji u mom kraju samo se zove nocni klub i nikom ne smeta, vise smetaju kafane i restorani gde tresti narodna po celu noc i dan
  6. Ma sem prostitucije treba legalizovati i drogu jer sve bi to onda donosilo prihod od poreza drzavi ,a sto vise prihoda od poreza bogatija drzava a tim i zadovoljni gradjani ,sem toga imali bi uvid u broj narkosa i prostitutki a i bila bi bolja medecinska zastita, a sto se tice prostitucije kao zanata pa poznato je da je to najstariji zanat.
  7. Arakis-Herbert i FBI-Kessler
  8. Ne treba se uopste zbog toga uzbudjivati, ako pera voli anu onda mu nista nece smetati ako je imala vise seksualnih odnosa od njega, e ali ako je ne voli, onda tek nema pravo da joj kenja i naziva je kurvom(u oba slucaja nema pravo),jedino ako nije bila iskrena prema njemu po pitanju koriscenja zastite sa prethodnim momcima pa i njih dvoje nisu koristili zastitu,ali ovde je i pera kriv jer je ima glavu da misli pa je on trebao da insistira na koriscenju kondoma. Sto se mene tice neko treba da preopre Balkan i da posadi neko novo bilje...
×
×
  • Create New...