Jump to content

Косати Ћелавац

Iskreni članovi
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Косати Ћелавац

  1. Zna li neko da li kod nas mogu da se nadju neki zastitni omoti za digipak diskove? Posebno su nezgodni dupli diskovi. Kako ih vi cuvate? on topic: The Stone - Slovenska krv; Golet SpaceEater - Aftershock Satyricon - Now, diabolical
  2. Imam dve karte za prodaju po 2000 dinara. Ako neko hoce, neka mi se javi na 063/8543-785 (Karolina)
  3. Нда...познато је то код нас. Дешавало се да телефоном добијеш инфо да воз иде, дођеш тамо и попасеш. Иначе, редовно апдејтују тај интернет ред вожње, тако да је прилично поуздан, али ето...
  4. Знам, рачунао сам од главне станице. Заправо,'тео сам да кажем да је воз у 18:10 прилично лоша опција чак и кад воз иде до главне, али то нисам нагласио.
  5. Воз из Новог Сада до Новог Београда иде у 13:00 и у 18:10, а до главне станице у БГу иде у 13:57 и 19:07. Прва три су путничка, четврти је пословни/брзи. Иначе, овим што иде у 18:10, нећете стићи до СКЦа пре 20:20 (пешачење укључено). Редовно идем тим возом (бар једном у 10 дана) и ретко кад не касни. Много се развлачи око Пазове и тако... http://www.srbrail.rs/redvoznje1/Direktni.aspx - линк за ред вожње.
  6. Ах, тако дакле (види, види, ради ћирилица). У том случају, хвала!
  7. Sta fali? Volim raznovrsnu muziku. U proseku 9-10 evra po albumu. Nije malo, ali jeftinije nego u nasim prodavnicama. S tim da, recimo, ne znam ni gde bih nasao Psychotic Waltz ili Fates Warning u ovoj kombinaciji. Naravno, bez postarine i ostalih cimanja. Cale kupio u Svedskoj, pa ce doneti sa sobom.
  8. Slayer - Reign In Blood Slayer - Seasons In The Abyss Morgoth - Ressurection Absurd/The Eternal Fall Bolt Thrower - Those Once Loyal W.A.S.P. - The Crimson Idol Candlemass - Death Magic Doom Psychotic Waltz - Bleeding + Into The Everflow 3 CD Gorefest - La Muerte CD + DVD Fates Warning - Perfect Symmetry 2 CD + DVD Stize za 15tak dana.
  9. Како сам се надао, добро сам се удао. Био је фин провод, пиво на агори, блеја на регеу, кул другари, добре свирке. Као пријатна изненађења морам истаћи Корн, Стаљинград Каугрлс, Елвис Џексон, Дет Ејнџл, Валс оф Џерико и Дред Ап. Ниједан од поменутих бендова не слушам, али су им наступи били одлични. Остали које сам слушао су испунили очекивања. Лоше ствари попут обезбеђења на улазу и лоше организације замене ваучера су мизерне да би квариле укупан утисак.
  10. Да, баш ме занима ако те не мрзи.
  11. Молим те, наведи ми пар имена и кад си их слушао?
  12. Код нас на факсу има изрека:"Ко није јебао *цензура*, није био у Петници".
  13. Нисам био, али ови с мог факса што су били, мисле да су сву памет света попили. Најгори су од све деце. Знам само једног кул лика који је ишао у Петницу, али и он има лоше мишљење о Петничарима. Мада, Петница је добра, јер су Петничари у предности у односу на остале студенте на мом факсу. Имају више искуства у професији и више контаката с људима из професије, што је драгоцено. Јбг, ја сам ишао у електро школу. Тад нисам знао за Петницу а не сећам се да нас је неко о томе информисао.
  14. Познато ми је то, јер сам добар део студија провео на сличан начин. ет Ања: Па да. Да ви жене нисте чудне и да имате укуса, многи од нас никад не би јебали.
  15. Заправо, Бреза је место у Босни а футарк руне, приказане на слици, нађене су на стубу цркве из 6. века.
  16. Нисам знао да се ико ложи на ликове с филозофског. Тамо су сви клошари (нарочито они блејачи у термама и на степеницама), осим историчара уметности. Они су чудни.
  17. Осма сезона је брутално несмешна. Јбг, а била је тако добра серија. Чак ни Кокс више није смешан. Првих 6 сезона сам погледао за 2 недеље, а осму сам једва погледао. Баш је болело.
  18. Шта значи "има мање кича"? Којом се јединицом мери количина кича? Хм...Твој осећај оставимо по страни. Сви се ми на неки начин осећамо посебним. Како оцењујеш музички квалитет ако ниси (претпостављам) музички образован? На основу укуса? Емоције? Елитизма? Сигурно је да је метал елитистичка музика, али мислим да то није мерило квалитета. Ја немам слуха за џез и за виртуозне метал смараже. Да ли сам ја просечан фенсер? О музичком изражају је апстрактно говорити, јер неко може много да изрази и кроз скулптуру, неко кроз иживљавање на боксерској врећи, неко кроз ћутање, самим тим неко може и кроз електронску музику (у којој такође има много праваца и варијација). Ако има публику или изазива реакције, израз је успео. Вероватно теби више значи израз на гитари, али некоме и не значи. Самим тим је тај неко "лошији" од тебе?
  19. На ово морам да офтопикујем да га јебеш. Свака врста музике је део културе. Дакле, и ирански фолк и Бијело Дугме и Мегадет. Термин "културно уздигнутији" је попут термина "менталитет" и "друштво на нижем степену развоја" и сам по себи ништа не значи. Уколико неко не слуша метал, да ли то значи да нпр није прочитао више књига или посетио више музеја/галерија од некога ко слуша метал? У металу има више кича него што многи желе да признају.
  20. Да ли се стварно двоумиш? Па, сва ова говна с Егзита ћеш сигурно имати прилике да видиш, бар у околини. А ЕјСи-ДиСи у БГ-у? Иначе, Егзит је голо говно ове године, као и сваке претходне (осим 2005.). Нажалост, имам карту од децембра. Ваљда ће Куруз бити океј на мејну, на мјетал стејџу се радујем Зидовима Јерихона. За остало ће да видимо на лицету места с другарима.
  21. Тамо сам био 3 године и нисам чуо ништа слично. Тамо сам чуо од цимера (студент богословије и панкер) да је ваљда нека риба унајмила лика да је јебе, били су гласни (и она је ваљда лупила главом о ивицу кревета) па су дошли портири да праве ред, мислећи да неко дивља, а онда је она почела да виче "силовање" кад је сконтала да су дошли портири или тако некако...Много нека чудна прича. Цимери су благо. Променио сам 12 цимера за 4 године, чини ми се.
  22. Или можеш две недеље пред рок да одеш кући и учиш на миру. Причао ми је лик с факса да је неки геј јеб'о свог цимера у Патрису. Наводно му је сипао неко срањце у чај, па кад заспи, фегет га кресне. Јел' неко чуо ту урбану легенду или штагод? Домови су закон, једва сам чекао да побегнем из њих.
  23. Kad sam bio u Mungosu, video sam na monitoru mapu stadiona, sa obojenim sektorima, koja se razlikuje od ovde postovane mape (razlikuju se boje, a sektori su, cini mi se, isti). Verovatno su boje na sajtu eventima prilagodjene toj mapi pa to mozda izaziva zabunu. edti: To je samo moja pretpostavka, nisam bas studirao mape i boje.
  24. Sad dosao iz Mungosa, njima nestalo karata Morao sam da cimam devojku u Bgu da kupi. Uspela je da kupi poslednje 2, u komtrejdu u staklencu, za parter A desno.
×
×
  • Create New...