Jump to content

wicked dRead

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About wicked dRead

  • Birthday 07/12/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

wicked dRead's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. ...upravo pogledao (po ko zna koji put) i dalje stojim uz ono sto sam rekao. mislim stvarno...
  2. u to nema sumnje, zato sam posebno naglasio coreya iako nisam znao za operacije koje je imao?! (zasto?!) samo hocu da kazem da mi uzvio nisu ubedljivi... recimo svako je cuo i video surfacing live snimak i sad recite da je to onaj surfacing koji ste slusali sa albuma?!
  3. iskreno dosta su losiiji uzivo za takav band sto je nedopustivo, govorim najvise sa tehnicke strane (i najvise se odnosi na corey-a), dakle mislim da im je vol3 dosta pevljiviji i drugaciji bas iz tog razloga jer je corey-u puko film.verovatno mnogo bolje izvodi stone sour uzivo nego slipknot. ali sa druge strane stvarno ih ima dosta i treba sve te ljude uklopiti u jednu muziku i svaka cast za energicnost,live act je najbitniji,to je ipak shou biznis! bar ja tako mislim...
  4. sve u svemu halfjap(frontmen) nema pishu!
  5. hibrid reggae i metala... naravno da je nu doci ce oni...jednom videcete...
  6. nego da prokomentarisem 1000 meseci kasnije...sta bi sa tim skindredom u beogradu sa soulflyjem!!!??
  7. zatvorenici nijedni napaceni treba vas cesce zakljucavati
  8. pa zar trepanation nije kao neka demo verzija the war of art-a?!?! a inace kao studijske albume imaju the war of art i the feeding? ako nije tako.... ?!
  9. koliko god da su dobri (a jesu) shminkeri su i to me nervira, pogotovu onaj gaysista !!! dok ne cujem neki live snimak ne bih nista vise rekao, inace sjajno zvuce.
  10. mislim da jesu inovativni iako (kako se prica) mozda podsecaju na KSE, ali se isto toliko razlikuju! postoje tu neke kombinacije koje jos nismo culi, morate priznati. sve u svemu slusljivi su jako...mislim da cu ih zadrzati na playlisti neko vreme!
  11. LIES LIES!!! ka'cemo na pivo vuku?
×
×
  • Create New...