Jump to content

Svarogvas Mažuranić

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Svarogvas Mažuranić's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Isa je dobra, taman progresivna kolko treba. Nego, dođu nama tu u umjereno toplu kišnu svirat i što bi im bilo neko vruće. Ko da sad neki naš bend ode svirat u Zimbabve. Jel bio tko u Zagrebu 12.03.?
  2. Demons stride at the gates of Blashyrkh... MIGHTY RAVENDARK... Definitivno najbolji bend, ali nemaju 10/10 album... Pure holocaust... Najbolji spot: The Call of the Wintermoon. Što je s onim Abbatovim projektom?
  3. True, true... I eksperimentiranje s folkom je postalo trendy... Al nema veze, meni su NM dobri, i slušam ih zbog glazbe a ne ideologije.
  4. You guys are cracking me up... Sad ste dokazali da i ekipa preko dunava ima dobrog smisla za humor. Inače Varg, Abbath, Fenriz na Thornspawn Chaliceu, Knjaz Varggoth u duetu s onim ženskim vokalom na kraju In the Fire of the wooden churches. Lošiji Attila na De mysteriis. Dok se ne navikneš.
  5. Hvis lyset tar oss. EN AAPNING I SKOGEN... S det som en gang vara key to the gate, najstvar. Album također dobar, ali hvis lyset mi je ipak bolji/draži/ljepši...
  6. Da, za javnost. Kao i Immortal. Tko zna kakve su to intrige bile... Mogli bi napravit i black metal sapunicu... EMPEROR IS DEAD, LONG LIVE THE EMPEROR...
  7. Kako i ne bi bio kad te ja stalno teroriziram s njim. SKYGGEDANS!!!!!!!!!1
  8. Crying of Ukraine je stvar na razini Nechrista (ako ćemo uzet Nechrist kao mjerilo kvalitete) Inače, genijalan bend, ponajbolje što majka Ukrajina može izroditi, uz Temnozor ponajbolji slavenski ns bend. Jel valja Weltanschaung?
×
×
  • Create New...