Jump to content

Urfaust

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Urfaust's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Urfaust

    1349

    Послушао сам лепо, на тенане овај нови албум. Човик има осећај да је створен зид (црни зид, поливен крвљу и осветљен свећама, хахаха) звука, који се некако ротира и меље ствари. Сличан трип као Горгорот, али опет потпуно сопствен. Баш добар бенд.
  2. Бертранд Расел је неспособан да свати било шта што је Ниче рекао јер је окован средством које му је постало циљ: разум. Не могу се овакве мисли сећи на делове, јер оно што је писац хтео да каже није у дословном значењу, као што Расел, као какво мало дете, тумачи.
  3. Jebote u kurac. Bend obecava ko sto ja obecavam na polju animal pornica.A ne obecavam. I prekini da zasipas jadni internet svojim "sajtovima". Ne moramo svi da budemo svedoci tvojeg sazrevanja.
  4. "Ne kenjaj, sine" je moja nespremnost da trosim reci na tebe. Znam da ne mozes biti ubedjen u suprotno od onoga sto mislis, pa se ni ne trudim. Porices jer ne razumes. Kraj.
  5. Sine, ja mislim da treba da se zovete Metallica. ili mozda mayhem. A moze i moonblood. kapiraš?
  6. Sine, nisi ti dovoljno potkovan da bi toliko kenjao. Rupe zjape na dosta mesta iz tvog teksta, a i vidljivo je da gajis potpuno negativan stav prema niceu, pa malo vuces na tu stranu. Zapravo mnogo. Mislilac prvog i drugog reda su glupe kategorije. A filosofija je daleko vise od glupe ontologije.
  7. Urfaust

    Mayhem

    ИЗВИНИ, ШТА СЛУШАШ? МОЖДА И СЛУШАШ АЛИ СЛАБО ЧУЈЕШ.
  8. Ozbiljnom Black metal bendu iz Beograda potreban BASISTA. Rade se autorske pesme na srpskom jeziku. Ima death metal uticaja, a i sire. Javiti se preko PP-a ili na mail ---> [email protected]
  9. Black metal bendu potreban basista. Ima i raznih death metal uticaja, a i šire. Rade se autorske pesme na srpskom jeziku. Potreban je neko ozbiljan i voljan za rad. Na mail, pp, ili kako već znate.
  10. Да, мисли се на, код Платона, философе који су владајући слој, тј. управљају за добро свих. Код Ничеа то је елита философа која води стварању надчовека.
  11. Немој да се хваташ за сламку, када кажем "сви" мислим на све који верују. Нацизам је настао из антисемитизма који вуче корене чак из средњег века, они су проклет народ, каже се, јер су разапели исуса. Ту нема неке исусове кривице, али на глупкасто питање мора исто тако условно да се одговори. Исус не сноси некакву моралну кривицу за настанак ислама, као што сам рекао он је дао бога коме сви морају да се покоравају. Он је један од узрока. Ајде доста је било расправе, не можемо се поубеђивати. Ја се искључујем.
  12. Мислим да ту има јако мало платона, можда једино када говори о великој политици и стварању елите, ту се мало препознаје платонова држава. Али мислим да Ниче ту упада у неке човекољубиве трипове, што није у његовом стилу. И мало шта би могао да покупи од човека кога види као свог непријатеља.
  13. Рекао сам да нећу да се расправљам, и будала сам што то чиним. Библију сам прочитао два пута и то у време када сам био верник и мислио како је све то тачно, временом сам схватио да то није тако. Његове лажи су те што говори како постоји бог који ће нас све спасити, опет питам од чега? Баш би волео да ми неко каже. Ислам је створио мухамед тако што је преписао библију и додао неке ситнице, Исусова кривица је ту индиректна, али он је дао подлогу за бога коме сви треба безусловно да се покоравају. Шири љубав? То се само тако чини. Хришћанство подразумева да сви који нису хришћани то треба да буду, јер је то једини пут. „само сиромашни и немоћни су добри, само су паћеници, болесни и ружни заиста блажени. А ви отмени и силни на земљи бићете занавек зли окрутни, грамзиви и безбожни, и због тога осуђени и проклети.“ То се у психологији зове потискивање, одбијање да се призна жеља за оним што се не може добити. Потсећам да је Исусова вера у својим коренима вера римских робова, па је ваљда ствар мало јаснија. Они су немоћни, над њима се стално неки идиот иживљава, бацају их лавовима, а они певају јер иду ка богу. Да ли разумете који је то идиотизам? Исус је крив за средњи век на тај начин, што је његово догматско учење било тада прихваћено. Свако ко би му се супротстављао био је кажњаван. Свака мисао која је водила ка било каквој прогресивности била је гушена јер се није слагала са булажњењима једног исуса. И немој да ми се неко јавља како је то црква, а не исус, и да је црква искварила хришћанство. То је тачно, али нема везе са овим. Исусове идеје су биле референца ту. Секта је све што захтева слепу веру и покорност, реч је настала од латинског „следити“. „Царство небеско је за сиромашне духом“ - Исус Христ Најцрње од свега, али неизбежно је то што се верници овде врло вређају. Мени је жао због тога, али немојте онда као гује да уједате, реците то је твоје мишљење, а ми не мислимо тако. Ја вас нећу да убеђујем, јер знам да је то немогуће, само желим да кажем шта мислим.
  14. Не могу да поверујем да се на метал форуму (метал = имати везе са мозгом) налази толико људи који величају секташтво, тј. хришћанство. Морам да напоменем да овај пост не пишем нити да бих некога убеђивао, нити да би неког вређао, нити да би водио расправу. То је само одраз моје огорчености када видим идиотизме типа „Исус је велики“ и сл. Морам признати да нисам читао све што овде пише, па ако нешто превидим, опростиће ми се. Приметио сам да је аргумет углавном: „Ко тебе каменом...“ ето то је основа хришћанства, па то је ок, тлалала... То што то неко види као ок је само по себи одраз глупости. Ја те распалим а ти окрени други образ. То је један тотално противживотни нагон, када би неко тако радио пребрзо би најебао. На напад се мора одговорити нападом, у супротном гинеш или цео живот биваш искоришћаван. Овај став проповедају они којима то одговара, а будале га прихватају. Такође, тај став проповедају озлојађени. Дође феудалац па те ишиба, а ти кажеш, нека, ево још ме шибај, ја ти нећу вратити. А да ли можеш да вратиш? Не!! Да можеш ти би му вратио. Овако кажеш, ах ја патим, а мене ће бог наградити, а ти си зао и ти ћеш патити у паклу. То је прави пример!!! А бог му неће вратити, јер си ти измислио бога да би ти било лакше, тај феудалац не верује у бога, јер му не треба. Бог је сам по себи идеја која подразумева да постоји нешто што је апсолутно добро, и апсолутно зло, а ако размислите видећете да тако нешто не постоји. То се разликује од народа до народа од вере до вере, па чак и од човека до човека. А што се тиче тога да је хришћанство јеврејска творевина, свакако да јесте, је су они били ти које су шибали (у египту) па су измислили јахвеа, а исус је само био залуђен како је он тај спаситељ најављен у старом завету, па је говорио како ће спасити не само јевреје, већ све људе. Од чега? Мене не мора да спасава. И да одговорим на основно питање шта је учинио лоше, па овако: 1. Ширио је лаж. 2. Створио је средњи век, јер нико није смео да обара ЊЕГОВЕ догме, и тиме уништавао сваки покушај неког напретка. 3. Допринео је па једно 1 000 000 000 мртвих у верским ратовима, не црква већ Исус, тј. став да ко није хришћанин није добар, а тај став следи из хришћанског учења. 4. Индиректно одговоран за стварање ислама, нећу да коментаришем колико је то добро. 5. На бази хришћанства су створена нека још идиотскија учења, нпр нацизам, значи још једно 50 000 000 мртвих. 6. И тако даље, мрзи ме да пишем.
  15. Black metal bendu potreban basista. Rade se autorske stvari, ima uticaja death metala. [email protected]
×
×
  • Create New...