Jump to content

*Angeldust*

Iskreni članovi
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by *Angeldust*

  1. ako moze i meni neki disk da padne u sake,da ne slusam sa spejsa i downloadujem raznorazne stvari...opasna svirka,mrzim te do pakla,svaka cast,energije imate za sve pare /bm/
  2. Meni je isto kul.. I vidi se da pise NAVROG na cirilici...
  3. *Angeldust*

    Mayhem

    Pazljivo ja citam.I mnogo se smejem. ti si covek koji je je od celog "Live In Leipzig" ocigledno uspeo da uhvati samo to da dead "ispada iz ritma"...sa takvim poimanjem black metala,tesko da mozes i da razumes poruku DMDS albuma,jer je liricki to dead-ovo delo,ma koliko ga slusao.
  4. *Angeldust*

    Mayhem

    Za pocetak,ozbiljnog promotera,a ne neku paljevinu.
  5. *Angeldust*

    Mayhem

    traze pare.a kako da nabavis iste,to je tvoj izbor. ne trazi mayhem toliko para.
  6. Da mislis da je izvanredna ukapirala bi da je ista,a da je produkcija na demo snimku bolja.
  7. cuti da ne bi bilo ...Ali ne mooooooogu,ja tebe @Nikola Covece,zezam se Znas ko sam (nadajmo se)
  8. Bajo Je',ja nemam pojma sta se ovde desava,cak sam i cula neke glasine da nece vise svirati uzivo Kako bih ja bilo sta mogla da znam,kad ne slusam crni metal?
  9. raspali smo se. ja sam pevao vokale nekom bendu iz pozege i skoro postao punopravni clan.sada cekam na presudu elektricnom stolicom zbog kradje mikrofona. ravenstorm je nestao tokom ekspedicije u amazonu. usud je greskom ziv sahranjen. lord butcher je umro zbog trovanja alkoholom.
  10. Je' samo tebe cekaju da im kazes sta da rade Inace..sta se dogodilo sa ovim bendom :no: :no:
  11. pise vam guru,mrzi me da se logoutujem na ovom bednom dial-upu. dosta kenjanja po temi.kad bude bilo sta da se kaze,postujte. moj odlazak ce se dosta pozitivno odraziti na buduci rad,do kraja nedelje bi trebalo da dobijete 2 nova teksta. pozdrav!
  12. Verovatno je mislio na Shutter,to je nesto najstrasnije sto sam ja u zivotu odgledala,a zaista sam ljubitelj horor filmova sa zapada...To je jedini film koji je uspeo toliko da me uplasi u sred bela dana,totalno je nepredvidljiv.
  13. Kako ste samo kul sa takvim komentarima
  14. Zvanicno sam pocela da se davim od smeha!!!!!! Jeste Bane dosta napredovao,vezba cini cuda
  15. Koji ste vi debili.Samo je muzika bitna,koga briga da li klinac zna vise od lika koji pise tekstove za svoj bend duze nego sto ovaj zna da nabroji Slovenskih bozanstava.Uzmite temu paganizam na ovom forumu,mali,prestani da skrnavis temu,ozbiljno me nerviras. Postavljen je link na kome se mogu preslusati pesme,uzmite to i komentarisite. Kreteni.
  16. http://myspace.com/navroghorde demo je postavljen za slusanje na ovoj MySpace stranici.
  17. Naravno da jeste.Zasto bi je kupovali,da bi je gledali,ili da bi necemu koristila?
  18. Ajde soli mu ti malo pamet o cemu peva i sta bi trebao da radi,i kako on u stvari ne veruje u to sto peva,jer bi on u stvari da se obogati od ovog benda,i zaista vidi neku zaradu u svemu ovome.Da ima 'leba u BMu,to bi bilo tacno,ali posto ovi ljudi to rade iz cistog zadovoljstva,i ljubavi prema muzici,slozices se sa mnom da je tvoj komentar SUVISAN.Ovaj,ne suvisan,vec neverovatno glup.To nikada nije REKAO na forumu,kako nesto na forumu moze da se kaze?Nije napisao.Sta si ti sad nasao da se pravis pametan,kada Milan zaista zna dosta o paganizmu,i uopste o Slovenskim bogovima,jer ne znam koliko je knjiga procitao o tome,iako se ne hvali time.Drago mi je samo zbog toga sto je covek dovoljno obrazovan na tom polju da bi se odbranio od novopecenih pagancica koji misle da znaju najbolje. Lako je pljunuti na ruku koja je pokusala da vam pomogne iako niste imali nikakvu perspektivu kao bend,iako ste menjali milion imena,ne znajuci sta znace,niti znajuci ista o produkciji,lako je praviti se najpametniji kada vas je Milan upravo uputio u sve ovo,i pruzio tvom bendu najvecu podrsku.Sram te bilo.Ne mozes ni kao ortak iz senke da se radujes sto su zaista nesto postigli,nego moras da se ubacujes na ovu temu sa glupim i netacnim komentarima. "Don't play games with bitches that know how to play them better..."
  19. Ozbiljno,produkcija je bolja nego sto sam ocekivala,mislila sam da se nece cuti jedan deo u Raskrscu Ali sam stvarno prijatno iznenadjena! Eh..Bila i ostala vatreni fan
  20. Novi demo..Razbija!Ovo je fenomenalno,u pravom smislu reci,totalno se razlikuje od svega sto su do sada radili,sve sto su zeleli da kazu-upravo su uspeli ovim demoom.Reci su suvisne,ostacete bez njih posle preslusavanja neverovatno dobre 4 pesme.Savrseno je. Ljudi,svaka cast,ovo je nesto najbolje sto sam ja cula u poslednje vreme!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:
  21. Ja sam,u najmanju ruku,jedan od najvecih protivnika mesanja satanizma i paganizma,tako da tvoje nagadjanje pada u vodu. Kako je svet satkan od tamnog i svetlog,tako svaka religija ima svoje "mracne" i "svetle" strane.Takodje,opste poznato je da su se Sloveni bavili okultnim vestinama,koje bih,prevedeno na laicki jezik,mogao okarakterisati kao deo te celokupne demonologije(recimo,postovanje tzv "tamne","crne",okultnog,magijske strane).Dakle,ako Indra,Crt,Morana&ostali spadaju u svetla bozanstva,onda si u opasnoj zabludi.Takodje,kultovi postovanja raskrsca,zive vode,kamena itd takodje spadaju u domen okultnog,za njih se vezuju snazne magijske moci. Ako je Sreten Petrovic mogao da iskoristi termin "Srpska demonologija" u svojoj knjizi "Srpska Mitologija",verujem da mi je apsolutno dozovoljeno da koristim izraz "slovenska demonologija",jer,kao sto uciteljica zivota kaze,Srbi su juznoslovensko pleme. Da rezumiram,mi se bavimo mracnijom stranom slovenskog paganizma,i nasi tekstovi koje cemo ubuduce plasirati umnogome govore o samospoznaji.Pokusavamo da zastupimo "mracniju" stranu nase religije podjednako kao i onu "svetlu",jer samo tako mozemo postici balans. Nadam se da sam bio jasan.
  22. molim vas da obrisete ovaj post,posto je pogresan user ulogovan.
  23. nema veze,idemo dogodine i mi
×
×
  • Create New...