Jump to content

NecistaKrv

Iskreni članovi
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NecistaKrv

  1. E tita mi ovo je jebadno.
  2. Elly sad te zamisljam sve u tom odjevu, o macko.
  3. Bravo Elly za uvodni text, a i pjesma je tako uhhhhhhh. Jebote, napasti od tebe jarane, pusti nek traje malo tema dok se raja ne izdovolji.
  4. Djes ti men snajko Treated like a Doll. Ama koji cu u Beogradu? Ima za po godine vidjecemo se tamo. A vidi wraga nisi mi se pohvalila za wraga, cccc. Elly, shhhhh.
  5. Faza osmatranja na bazi razmatranja.
  6. A jebo majku, snajko zgadila si mi za citav zivot. JEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAHHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....................................@Elly
  7. zar toliko. Ajde udovolji jaranu, ako treba uslikat cu te dok kenjas. Prva WC skoljka izumljena je 1775, prvi WC papir izumljen je 1880. a prva cetka za WC skoljku izumljena je oko 1930.
  8. S onom ogavom sojkom nam je sjebo intimnost crvenila. Ma nek se jebe. Unter einem roten Baum tödlicher Leidenschaft für Leben.
  9. Vielen Dank für das Gedicht, ist es so schön, meine Liebe.
  10. Crveno i crno... meni mirise na neki njezni anarhizam. U jednostavnim rijecima pronalazi se sva ljepota...
  11. Jebo majku, jarane ovo je tak dobor napisano, nit ja neb mogo bolje sroct, svaka cast, ima vas par sto dobro pisete, agro-poezija na usponu. Aj' uzdravlje.
  12. Poserem ti se na poeziju. Ovoliko sranje i ovolike sranjatore ni kanalizacja ne mere svarit, jebo majku ala ga iskenjaste do zla boga.
  13. Snajko jebo majku topim se ko led da ti poljubcima zeljno urezem u vrat vazda umirem za takav hot izgled ipak draga upotrebicu svoj zilet zauzvrat ubijte me s Twigginim sexy nogama!!
  14. Dobra ti je jarane ova pjesma, posluzice i te kako. Evo ti prica, jebes slike NEKOM SE PRISRALO!!! Ovo je prica o jednom "momku". Nazovimo ga Steve. Uglavnom, jedan dan, junak ove price je krenuo sa svojom jaranima u svoj svijetli dom. Taj stoljetni dom nalazio se u jednom kvartu po imenu Istelan. Dok se vozio elektricnim kolima s jaranima, strasna ga munja zatekla! Jos u kolima pokazao je svoju boli vjernoj prijateljici nagovijestio svoj pothvat. Na stanici, na strasnoj kisi ostavio je prijateljicu sa svojom taskom. Dok je trcao i razguravao nevine ljude vicici:"momenat, momenat!" u glavi je imao samo jednu sliku: prevrijednu, zlatnu WC stolicu. Kad je sjeo i poceo se prazniti, nas se junak zgrabio za , tada jos jedino ostalo oruzje uz njega-mobitel. Javio je svojoj prijateljici kako ubrzo dolazi i da nije u opasnosti. Ali ne, prijateljica, ne zbog brige, salje natrag glas kako ne moze nosit njegovu tasku i da pregrizne govance te se hitno vrati. Hrabri junak u teskim mukama se zamisli i na glas rece u svetoj odaji: "kako cu stisnut kad curi iz mene!" Al vec nakon 15 min teskog znojenja i grcenja, junak se vraca, valjda opranih ruku, po svoju tasku. Zatim ponovno podje u svojstoljetni dom dovrsit posao s novinama u rukama. To su bile jos jedne pustolovine momka po imenu Steve nakon onog kad se izvjetrio na izlazu iz kola i tako srusio jadnog djedicu sa slabim srcem (ocito i plucima), al ne ljutite se na naseg junaka jer je danas ucinio plemenit cin i postedio se usranih gaca.
  15. Valentina djevojka fina pali se na mange skupljacica flasa s NK-bina zgrabicu je za tange ubijte me s suzavcem.
  16. Boro nisam znao da Elenora i druge inspirise. Dobra je pjesma. E citaj ovo sada: (Ana ime koristim samo zbog rime, da se razumimo) Mozda je pros'o i zivot cijeli od onoga dana kad smo se sreli kad prvi put ugledah te oci plave i kosu boje pokosene trave Ah, pomislih divna je ona i ne cuh zvuke onog zvona sto je usmrt zovu polako a da sam znao vjecno bih plak'o Ruku mi pruza kao da pita vidis li rijeke,polja i zita i pruzih ruku ruci sto drhti i pruzih ruku vapaju smrti I tek tad spazih pred kim stojim pred onim sto zivi u snovima svojim ispijena,blijeda provodi dane u dimu marihuane Htjedoh ljubavlju da sperem drogu jer sto je ona skrivila Bogu zvala je zvijezde i mjesec da joj sude Htjela je da voli i voljena bude Uzalud bijhu sve nade moje umrijece oci plave boje i proklinjah dolazak onoga dana I zlo sto ga donosi marihuana Ana, djevojka plavih ociju i kose ime sto tisucu djevojaka nose poci cu i ja jednog dana tamo gdje je moja Ana Na grobu zaplakah prvi I ispisah rijeci kapljama krvi: "Umrla je u sumrak dana Bila je lijepa i zvala se Ana" A znala je da narkomani dugo ne zive i da se kratko svojim snovima dive ipak, voljela je da bode svoje vene voljela je mnoge, a mozda i mene jebo majku mogob ladno cvarke od nje pravt i sapun. a i cjelu bih te zimu grejala koliko nije posna. predebela je jarane, ne valja ni za agro-reklamnu.
  17. Da ti ja kazem nesto, kao prvo zenu mi ne omalovazavaj a ni nas druge, kao drugo Valentina je u pravi (hvala snajko ) da razjasnim domaca scena sadrzine punk/rock/domaci rock+strana scena Thrash/DM kombinacija, inace palimo za Germany pa eto vracamo se na TM/DM scenu s originalima, jer pomalo zavrsavamo s punkom i domacim stvarima. Jesil ga ukapiro?
  18. lestate poznat vampir u selu Lucan jarane pozvan si kod nas na rucak umijesto vina posluzih s krvlju krcag glavni specijalitet kuhinje zapaljeni hrcHak ubijte me s ''Necistom Krvi''
×
×
  • Create New...