Jump to content

Queen of the Damned

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    xxx

Queen of the Damned's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. hit jebote! najbolji post koji sam videla u poslednje vreme!
  2. ozzy ima harizmu, dio glas, ali na kraju krajeva u showbusiness svetu sama tehnika i nije toliko bitna. meni lično je dio smešan. a ozzy je u svoje vreme dobro izgledao. sad je samo matori ludak što je opet dovoljno da podigne masu.
  3. pa stvarno! ako motorhead nije heavy metal (mada se donekle i ne bih složila s tim), lemmy jeste!!! zapravo, oni su jedan od onih bendova koje ne možeš ni svrstati nigde! toliko se razlikuju... dovoljno je reći motorhead i to je dovoljno. oni su pravac za sebe!
  4. sestro, lotke je, kako da ti objasnim, svojim životom i delom izašao iz okvira "čist ton - prljav ton". proširi svoj um i odje... znaš šta želim da kažem, takvoj pametnici ne moram da crtam, zar ne?
  5. e jebote, idem ti ja tako na pijacu danaske, kad ono, a tamo niko drugi do moj pokojni pradeda živko!!! i ja njemu velim: more živko, ti li si se povampirio?! a on meni: šta ćeš! ima se može se, ribice lože se... ovo je bila mala digresija nadam se da će kokoške posle ovoga izgubiti želju za kokodakanjem
  6. U KURAC!!! cista desetka za svirku! po prvi put sam pevala i bila sam skroz hepi! da, inače 2.1. repriza reprize nove godine, tj ponovo svirka u ponovo kuglašu. svi su dobrodošli!
  7. ne znam, ali nista nije bolje od overkilla. istorija je bila napisana.
  8. evo upravo odlazim da se ubijem!!! farewell!!!
  9. he he, danilo i izgleda kao čovek sa idejama puna podrška
  10. e šta ti sabbath_priest radiš u ovo doba noći!
×
×
  • Create New...