Jump to content

Queen of the Damned

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Queen of the Damned

  1. hit jebote! najbolji post koji sam videla u poslednje vreme!
  2. ozzy ima harizmu, dio glas, ali na kraju krajeva u showbusiness svetu sama tehnika i nije toliko bitna. meni lično je dio smešan. a ozzy je u svoje vreme dobro izgledao. sad je samo matori ludak što je opet dovoljno da podigne masu.
  3. pa stvarno! ako motorhead nije heavy metal (mada se donekle i ne bih složila s tim), lemmy jeste!!! zapravo, oni su jedan od onih bendova koje ne možeš ni svrstati nigde! toliko se razlikuju... dovoljno je reći motorhead i to je dovoljno. oni su pravac za sebe!
  4. sestro, lotke je, kako da ti objasnim, svojim životom i delom izašao iz okvira "čist ton - prljav ton". proširi svoj um i odje... znaš šta želim da kažem, takvoj pametnici ne moram da crtam, zar ne?
  5. e jebote, idem ti ja tako na pijacu danaske, kad ono, a tamo niko drugi do moj pokojni pradeda živko!!! i ja njemu velim: more živko, ti li si se povampirio?! a on meni: šta ćeš! ima se može se, ribice lože se... ovo je bila mala digresija nadam se da će kokoške posle ovoga izgubiti želju za kokodakanjem
  6. U KURAC!!! cista desetka za svirku! po prvi put sam pevala i bila sam skroz hepi! da, inače 2.1. repriza reprize nove godine, tj ponovo svirka u ponovo kuglašu. svi su dobrodošli!
  7. ne znam, ali nista nije bolje od overkilla. istorija je bila napisana.
  8. evo upravo odlazim da se ubijem!!! farewell!!!
  9. he he, danilo i izgleda kao čovek sa idejama puna podrška
  10. e šta ti sabbath_priest radiš u ovo doba noći!
  11. čula sam od ortaka utiske i sad ovo... dodje doba da odem u groba!!!!!!! jebote, čak sam sanjala da će doći ovde u bg, apsolutno sam deprimirana što nisam mogla da idem... ako neko ima fotke nek da, čula sam da je 1 lik uspeo da prošvercuje idiota, pa nek skenira slike pliiiz!
  12. bedak za demomasters, ali glavu gore! bice vec prilika... nek vam je sa srecom sa prinovom!!!
  13. ma el vi znate da je voxstock isto u subotu!?!? recite mi kako i docicu!!!?!
  14. bila na svirkci i bilo je ok. u stvari, bilo je super, cak sam zrtvovala to vece - umesto da se odmaram za matursko koje je bilo sledece veceri, ja sam dosla da vas cujem. e, otkud to da je filip svirao dzitru s vama? haha, pukla mu zica...
×
×
  • Create New...