Jump to content

ALEXIE_AIC

Iskreni članovi
  • Posts

    609
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ALEXIE_AIC

  1. Neka im je laka zemlja. Strashno...
  2. Pa, da, to sam i mislila (i za Zhileta, i za pierc)... Za bananicu nisam sigurna, mada, vidis, mozda bi i mogla (sa najobicnijim kuglicama, u svakom slucaju). Hvala.
  3. Ne ta hrskavica, nego bas obraz uz uvo (pierc na tu foru je onaj na vratu pozadi). To mi je, od kad sam videla na jednom liku, skroooooz ... Savrsen pierc za mene... Mada ima mnoooogo pierceva koji mi se podjednako svidjaju, ali sam pi..ica da ih uradim (priznajem)... :)
  4. Umirem od smeha... Na licu, tj. recimo na obrazu, bas uz uvo... Ne mogu nigde da nadjem fotku, okacila bih je...
  5. Je l` zna neko kako se zove pierc pored uveta (stavlja se vertikalno sipkica), ko to kod nas radi i da li i koliko brzo koza to odbacuje? Zahvaljujem unapred ljubaznima koji ce odgovoriti.
  6. Videla snimke (a i bila na toj svirci ) i jedva cekam da cujem tu novu pesmu.
  7. Septembar je u pitanju. Inace, taj festival se odrzava 2 nedelje posle Beerfesta. Na Exitu su HP bili super, mada je meni bilo malo bolje u Somboru (manje ljudi, bolja atmosfera, bar po mom misljenju).
  8. Mnoooooogo je dobra ta pesma!
  9. Imala sam ja (bas daaaavno, pre 5-6 godina) majicu King for a day... Verovatno ima u Felixu i sl.
  10. Rece Selektor sve... Bilo je stvarno mnoooooogo dobro! I sam koncert, i povratak sa istog... :) Sestoro u kolima! Ono sranje zaista nije trebalo da se desi, ali je Mile ispao takav CAAAAAAAAR, kako je odreagovao! Svaka mu cast! Mislim da je Selektor nabrojao sve pesme koje su svirali (pa, je l` on najveci fan HP-a, ili sta? ). Moni, Dea, Veronika, Selektore, pozdravljam vas sve puuuuuno... Jeste, definitivno, vredelo iscimati se do Sombora. Do sledece svirke HP-a...
  11. E, jbg, ja bila na Cult-u, ne mogoh vas slusati (ni videti na radiju)... Lepo svirajte veceras!
  12. Mislim da ces za snimak ipak morati da pricekas... Vide li ti kako je odlucan Supermen?
  13. Koliko ja znam, nema. Elem: Radiohead balet! Balet zasnovan na muzici sastava Radiohead premijerno će biti prikazan na festivalu u Edinburgu u avgustu ove godine. Balet pod nazivom ‘Ride The Beast’ sadržaće ukupno pet pesama benda, a balet će otvoriti pesma ‘Fitter Happier’ sa albuma ‘OK Computer’. Koreograf baleta je Stephen Petronio koji je ranije sarađivao sa umetnicima kao što su Lou Reed, Laurie Anderson, Rufus Wainwright i James Lavelle. ‘Ride The Beast’ prikazivaće se u Edingburgu od 18. do 20. avgusta. Hehe... Sto bi ovo bilo zanimljivo pogledati.
  14. @ RNA Pa, ko je uopste (ozbiljno) pomislio da ga prozivas?
  15. Tako mlad, a vec iskvaren... Nego, je l` se meni cini ili je Gera malo smrsao?
  16. Ma, svirace oni i dva, tri, cetiri sata kada budu pravili svoj solo koncert na Marakani, ili bar na JNA.
  17. Perice , zelim ti (sa malim zakasnjenjem) presrecan rodjendan, i sve najbolje!
  18. Vlalukin? Meni je bas odvratan, i kao pojava, i kao glumac... I nisu svi sve vreme okrenuti ka publici...
  19. Gledala prosle nedelje "Veliku belu zaveru". Sranje... Ustvari, nije sranje, nego sam ja previse ocekivala... Sve u svemu - onako...
×
×
  • Create New...