Jump to content

Asura

Iskreni članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Asura's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Asura

    RPG

    Neverwinter i uvek Neverwinter. A zatim KOTOR. Ne znam da li se svrstava Gothic u ovu priču, ali mislim da bi trebalo.
  2. LOL! Ako neko ima snimak kad je tokom jednog nastupa uletela Kidisova devojka na binu luda od besa i počela da ga gazi i šutira a on nastavio da peva dok ga je oborila na pod i gazila po ledjima. Srezacu vam sve sto imam na hardu za taj snimak!
  3. Nije u pitanju zrelost. Kad su tako iz korena promenili svoju muziku, trebali su i da promene ime. Ja mislim da su im balade odlične, ali preteraše. Californication-om su postali okoreli mejn-strimaši. Bio je to fazon kao : Ej, vidi Under The Bridge se skroz svideo publici i doneo nam dosta love, ako uradimo ceo album u tom fazonu postacemo čista komercijala''. Dobro sad sam ih ispljuvao kao... Peppersi su mi i dalje fave, samo me nekad tako iznerviraju...
  4. Serijal ''Pesma leda i vatre'' od Martina, Priče o Otoriju - Lian Hern
  5. Nisam nigde našao threadove vezane za ovu knjigu. Izdata je '96-te godine. Knjigu sam dobio nedavno, tek sam počeo da je čitam ali kako sad vidim ova knjiga je odlična. Knjiga je ispirisana slovenskom mitologijom tj. bazirana je na njoj. Ima četiri dela ako se ne varam (tetralogija). Iza nje stoji ruska spisateljica Marija Semjonova. Knjiga je veliki bestseler i najavljen je film. Svi koji su zainteresovani da čitaju Vukodavove avanture, mogu nabaviti knjigu kod domaćeg izdavača Laguna http://www.laguna.co.yu/naslovi.php?id=240. Ukoliko ovaj topic već postoji slobodno obrišite ovo. Za kraj evo jedan deo teksta iz knjige : Izvadio je nož, zasekao prst i na ogoljenom stablu nacrtao osvećeni Znak Vatre: točak sa tri paoka povijena u pravcu kretanja sunca. Pod hladnim, mrtvačkim svetlom krv je izgledala crna. Vukodav priljubi oba dlana i čelo uz drvo i postoja tako neko vreme.
  6. Stari Peppersi rulaju! Slusam ih cetri sata dnevno, najbolja pesma mi je Knock Me Down. To je i najbolji spot. Californication prezirem, i sve koje slusaju to i posle nazivam Californication Generation. Nerviraju me Peppersi danas, zato sto nece da sviraju stare pesme, verovatno zbog Slovaka. To opet ne opravdava zasto ne sviraju nista sa Mothers Milka. Postali su kompletni mainstream. John je car, zato sto on oseca svoju muziku, sto retko ko od gitarista ima takav dar. On medjutim svira suvise meko za moj sluh ali je legenda. Entoni se okrenuo baladama i skoro nista vise od ostalog ne peva. Jedina pesma koja je valjala sa BTW je Cant Stop. Flea je ostao veran starom stilu i car je. Jedan od najboljih basista na svetu. Chad je cool kao i uvek. Kako taj lik opusteno samo svira na koncertima. Najnovije izdanje Greatest Hits je donelo neke pesme od kojih nije losa Fortune Faded. Retko ko ovde slusa stare Pepperse, nazalost. Svako ko nije odgledao What Hits video ne zna sta su Peppersi nekad predstavljali. Novi albumi nemaju ni traga Hendriksa, ni traga fanka. Nervira me sto na koncertima ne sviraju stare pesme ali tako je nazalost ovde. Bio sam na Tribute Peppersima kad su svirali stare pesme svi su mutavo gledali a onda kad je krenuo Californication pocela vriska. Sramotno Sada rade na novom albumu, nadam se da ce biti bolji iskreno se nadam.
×
×
  • Create New...