Jump to content

Reper_BGScrew

Iskreni članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Reper_BGScrew

  • Birthday 03/31/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bombingart.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Belgrade underground

Reper_BGScrew's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Frenkie - Izgubljeni snovi ko je cuo i shvatio, znace.. btw it's a true story
  2. dakle ovo je izjavio. Inace slusao sam 3 pesme sa novog albuma, i dve video uzivo na AND1,... prvi utisak: bolje da nisam cuo. Totalno iskomercijalizovane, za veselim ritmom i bitovima...poput nesto poput Outkasta - Hey Ya ili neke druge vesele pesmice. Daleko od onog andergarund fazona koje je postavio prvim albumom. (verovatno je to zbog nove izdavacke kućie ko zna...) Nadam se da nece ostatak albuma biti takav.
  3. aaaa...jebote oko cega se vi svadjate... ko da sam up'o na indijanski forum. ZAPAMTITE: rep je muzika koja ima najjace rime (čak i višesložne (multije)) i najace tekstove. NIJEDNA DRUGA MUZIKA NIJE BOLJA U TOME. To je činjenica. Drugo: da li je eminem (ostale mtv nigge ) reper ili ne? jeste pa sta bi drugo mogao da bude. on je najuspešniji BELI reper IKADA !!! A sad se postavlja pitanje koliko je on kvalitetno dobar. To pitanje donosi mnoge nesuglasice cak i medju reperima. Po meni je on dobar. Gledam vas sto ga pljujete, (a i vas sto ga hvalite) pa jebote nemate pojma. To sto se vama nesto dopada ili ne ne mora da znaci da je i dobro/sranje. a ti sto kazes da je kurt opravdano (?!?) uzimao heroin i ostala sranja... hahahahahhahahah (jel si ti čist? ) jedini razlog je bio taj sto se NAVUKAO, kao i SVI OSTALI NARKOMANI. verujem da skoro svi džankiji na zutom zele da prestanu, al svaki 10ti se izvuče. verovatno je i opravdano uradio fejs lifting sačmarom. pis!
  4. evo ti komentari http://www.radivizija.com/forum/viewtopic....ht=hellz+winter http://weathermania.us/licksig2.jpg
  5. of korz znam te sa riv-a...
  6. da da...to je taj pruf hehe
  7. ja necu da se cimam po ovom vasem forumu da trazim gde bi trebalo ovo da stoji ali evo vam slika pa sami stavite gde hocete Blic/16.06.2005/"Blic" na koncertu "Megadetha" http://img217.echo.cx/img217/1529/29mo.jpg inace o ovom clanku, tacnije sranju od članka se raspravljalo i na hop forumu http://www.radivizija.com/forum/viewtopic....t=12772&start=0 (stavio sam zutog smajlija a ono mi uporno dolazi plavi,....blah) pis!
  8. to je što se tice eminema... ...jel metalci crtaju grafite?
  9. Evo ovako, nisam metalac, (lepo sam to stavio na prvo mesto) samo zelim da kazem da sam jako razocaran stvovima nekih metalaca ovde! naime dosta vas se ponasa jako hejterski prema hopu, a da ne govorimo poedince koji iznose fašističke stavove ovde... vase misljenje o rapu me je zanimalo (zato sam dosao ovde) jer sam pre ovoga gledao misljena repera o metalcima....mogu vam reci a postoji izvesna doza h8 i kod njih ali ne toliko mnogo kao ovde,... u redu da se nekom ne dopada rap kao muzika, ali to nije razlog da ih treba poubijati sve... p.S. iznenadjen sam kako neki metalci imaju ukusa i za rap, dosta postova ovde je i nahvalilo underground scenu koja je najbolje i jedino pravo obelezje rap-a, suprotno od ''komercijale'' koja se forsira na MTV-u, respekt 4 UndG! chek dis aut: http://www.radivizija.com/forum/viewtopic.php?t=13187 pis!
×
×
  • Create New...