Jump to content

Thule

Iskreni članovi
 • Posts

  1752
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Thule

 1. Iskreno, koliki procenat igara na pc-u igras na originalima?

   

  Kako se izračunava procenat od nula? :)

   

   

  voodoo_ ako se okrenu od grafike samo ćemo imati loše igre, koje su uz to još i ružne :). Oni koji žele da naprave dobru priču će je napraviti bez obzira na to kakve grafičke mogućnosti im vise pred nosom.

 2. Koji će biti sranje. Po onim šotovima mi liči na GTA: Max Payne.

  Taj fazon. Sao Paolo... Ma mo'š misliti. Gde su tu noć, kiša, stripska atmosferra, Noir York City? Seljaci. Ovo je jedna od igara koju je Rockstar mogao i zaobići. Nije to njihov fah.

 3. Ne želim da igram preko Xbox-a, hoću svoju tastaturu i miš! Uostalom, grafika na Xbox-u je sirotinjska (next gen konzole su već uveliko old gen), svaka novija igra izgleda jedno deset puta lepše na računaru. Konzole usporavaju i razvoj igara, jer ljudi ne vide svrhu truda oko grafike za platformu koja to ne može prikazati, a sve igre danas se prvenstveno prave za PS3 i Xbox... prokleti bili!.

 4. Vala prave je već 8 godina, da je ispala sranje onda bi trebalo da se ubiju

  Vala baš :haha:

   

  Pričali su da neće raditi na Max Payne 3 jer žele da se posvete Alan Wake-u i tako pričaju već godinama. Mogli su još dva odlična Max-a izbaciti do sad :)

 5. Završio sam jednu sezonu u MyPlayer - najbolji šesti igrač i najbolji rookie :D

  Došao u Lakers kamp i gulio dok nisam prošao "kvalifikacije", a ostalo je istorija :D

  Evo upravo krenuh sezonu dva, malo nam slabije ide, pošto su ovi moroni doveli neka dva retarda da budu plejmejkeri, a oterali Fishera, Bynama i Odoma.

 6. U intervjuu koji je dao neko bitan, rečeno je da se samo nadaju da će dobiti novu sezonu, ali se još ništa ne zna. Genijalan je bio T-Bag u ulozi Samuela. Neviđeno dobar glumac.

  Ne mogu verovati da neke krš serije dožive i deset sezona, a da se za Heroje samo "nadaju" da će biti i pete.

 7. Ja je predjoh danas po drugi put.Ovaj puta,mnogo bolji kraj.Svi iz tima preziveli,cela posada prezivela.Collector-i sjebani,pokazan srednjak Cerberus-u.

  Dakle ima dobar replay value, a? I sada sam pročitao šta se treba desiti :(

 8. + Grafika, prica, dizajn, muzika.

  - Gluma, mrtvosani likovi, akcija uvek ista, predugacki/dosadni dijalozi.

   

  Lepo rece voodoo, ovo bas i nije pravi RPG.

  Ako si igrao prvi deo vec imas uvid kakav je i drugi deo, s tim sto je drugi deo nesto zanimljiviji.

  Sto se mene tice ako nisi fan ne isplati se skidati 14gb doduse ja nisam fan pa sam skinuo. :D

  Svet Kompjutera zbori da je gluma odlično odrađena. Imam još nekih 500MB da skinem pa onda da smislim gde ću tačno raspakovati igru, a zatim i poslednja prepreka - gde da instaliram tog mamuta :). Prešao sam prvi deo dva puta, drugi put baš pre neki dan. Kontam da ne može biti loše, posebno jer se priča nastavlja. Šta kaže kraj, hoće li biti trilogija?

  Inače, najbolje pokrete ubedljivo ima Assassin's Creed. Mada je generalno mana većine igara to što protagonista uglavnom čita svoj tekst poprilično bezizražajno. Tako je bilo sa Altairom, pa i sa Shepardom.

×
×
 • Create New...