Jump to content

Rufio

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Rufio

  • Birthday 07/04/1977

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Neverland

Rufio's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Rufio

    Pornići

    Film koji je objasnio je " Pirati " rezirao je Joone u produkciji Adam and Eve. Glavne uloge Evan Stone, Tommy Gun, Jesse Jane, Carmen Luvana i Devon. ZNaci film je objasnio neke stvari.
  2. Rufio

    Vampiri

    E pa da ...vampiri su skorz cool bend.. imam jedno 20 ili 30 pesama sa sva 4 albuma..ali nisu sredjene tako da nemam pojma nista kojim redom ide. Ako nekom treba nek se javi na PM. E da.. inace Era pevac Vampira sad svira u peva u Bendu koji svira obrade Bitlsa...sviraju povremeno u Blu Munu
  3. Da li postoji neki patch.. da kad odem kod frizera da mi napravi dredove ?
  4. Pa ja sam bash prekjuce gledao "Bal pod maskama " .. ako mislite na operu Djzuzepe Verdija.. na velikoj sceni Narodnog pozorista. Opera je vrh svih vrhova.. Mada me jedninno malo smorilo sto je na italijanskom pa morash da citash titl. No dobro. Ako volite operu pogledajte obavezno 5.11 " Seviljski Berberin" ..opera odlicna. Preporucujem i "Slepi Mish"
  5. Ajde ako imash linkove...daj mi da poskidam ...ako ne da se iskombinujemo neshto da srezem..koliko toga ima ?
  6. Ne mislim da to cak ni ne postoji ... ima samo serija DIna koja ide na nekom satelitskom kanalu...ali to nisam gledao.
  7. Rufio

    Azra

    Sranje je sto je vece Azre bilo u malom klubu a ne u bashti, a bila je kolicina ljudi bash za bashticu ... evo sinoc otvorili bashtu a bilo znopra.
  8. "Pesma zeni" Ti si moj trenutak i moj sen, i sjajna moja rec u sumi, moj korak i bludnja samo si lepota koliko si tajna i samo si istia koliko si zudnja. Ostaj nedostizna, nema i daleka jer je san o sreci vise nego sreca. Budi bespovratna, kao mladost, neka tvoja sen i eho budu sve sto seca. Srce ima povest u suzi sto leva, u velikom bolu ljubav svoju metu, istina je samo sto dusa prosneva, poljubac je susret najveci na svetu. Od mog prividjenja ti si cela tkana tvoj je plast suncani od mog sna ispreden ti bese misao moja ocarana simbol svih tastina porazana i leden. A ti ne postojis niti si postojala rodjena u mojoj tisini i cami na suncu mog srca ti si samo sjala jer sve sto ljubimo stvorili smo sami. Jovan Ducic Ova pesma mi je nekako omiljna.. jer ja obicno sve istripujem u svojoj glavi ... a Ducica volim jer govori velike istine u svojim delima.
  9. Ja citam " Dolazak Senke " Robert Dzordan i " 12 zbirki i Chajdzinica " - Zoran Zivkovic
  10. Inace.. ne bi mogao da izdvojim svoj omiljni SF.. jer jednostavno mi je to najdrazi zanr pre svega superherojski filmovi.
  11. Slazem se sa tobom u vezi Dine..imao sam jako slicne zamerke.. ali neznam da li si upucen da postoji snimljano 12 ipo sati materijala ..koje je on posle smanjio na 7 pa na 5 i na kraju na dva ipo sata. Mislim da je samo pitanje vremena i nedostatka ideja kad ce se ovo pojaviti sve ukupno. Mada ko zna da li taj materijal josh uvek zivi dosta je davno to bilo.
  12. Matori meni teba Cyber Punk. Ako je to onaj Cyber Punk 2020 .. ili neka novija verzija sve jedno. Ja ima neki Pdf ..ali jako losh.. nema fotografija i sve je sa jako mnogo teksta loshe objasnjeno.
  13. Drum je moja prva ljubav sto se tice elktronske muzike. Znaci bash sam ga mnogo slushao.. Najvishe mi se svideo sto me je podsetio na Punk .. jer mi je nekako kod sve elektronike on nekako bio naj underground i uvek mi je zvucao tako buntovnicki. Sad se licno vishe lozim na Brazilian dram sto se drama tice i to mi mnooogo vishe odgovara od onog HC drama, posebno kad sam gajbi. Ali i dalje volim da odem na zurku da se iskacem ko besan. Posebno kad rade Toxic i Phase. Ipak definitvno najbolja Dram zurka ikada na ovim prostorima je bio KAOS na exitu 2002. I ako sam bio na zilion Dram zurki .. ne pamtim takvu atmosferu...sledece godine Ed Rush i Optical su bili odlicni ali ipak .. ni priblizno. Mozda jedina zurka koja moze da se stavi u rang sa KAOS-om je Roni Size na Exitu 2001 kad je prvi put bio ovde.
×
×
  • Create New...