Jump to content

Divlji Tigar

Moderatori
 • Posts

  4042
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Divlji Tigar

 1. Koncert je bio savršen. Pregrupe su bile odlične, posebno prva. Mgła je rasturila, savšenstvo od benda. Ne mogu da se odlučim koji je koncert bio bolji.
  Darkside kao što reče Grob magija, najbolji bubnjar nove generacije. AOE VI je kao stvorena za kraj koncerta, fenomenalna pesma i moj lični favorit.
  Ja sam bio u prvom redu ispred E.V.T. i zvuk je bio super. Sada se čeka The Stone koncert.

  • Upvote 1
 2. 49 minutes ago, Crna_Dama said:

  Nisam mislila ništa loše, Dugme je bilo prva grupa koju sam kao dete baš obožavala i na neki način su me uveli u rock, kao kasnije Mejdeni u metal. :meshuggah: Obe grupe su značajne, velike, a u ono vreme se, naravno, iskustvo nije moglo meriti, Dugmići su bili već ogromne zvezde.

  Nego mi je sama konotacija tih tvrdnji smešna i nekako sitnokompleksaška, kao ono naše večito "srebrno zlato" - u fazonu "aha, jedan Iron Maiden bio je tek predgrupa našem velikom bendu!" Na to sam mislila. U suštini je simpatično, zapravo.

  Meni je mnogo smešnija priča fanova Divljih Jagoda kako su Mejdeni maznuli rif od "Stakleni hotel" za pesmu "2 Minutes to Midnight". 

 3. Iron Maiden su juče održali odličan koncert kao što se i moglo očekivati. Flight of Icarus je bila vrhunac koncerta sa bacačem plamena. 
  Koliko god koncert bio savršen ipak nije nadmašio one iz 2009. i 2014. godine. 

  • Upvote 1
 4. 2014. je bio najbolji koncert, duplo bolji od 2009. god, a od 2007. milion puta bolji. 

  "Somewhere In Time" oni generalno ignorišu, samo 3 pesme sa njega su svirali posle 86/87 turneje, tačnije 2 pošto je "Stranger In A Strange Land" izbačen posle par nastupa na reunion turneji.

 5. On 1/26/2022 at 11:19 PM, Dead Man Drinking said:

  Sangria? WTF!?

  I meni smeta, ali moram da pijem. Tj. ne moram, al volem. Iako je uglavnom loše.

  Pređi na zanatska piva. Batali industrijska piva i lagere generalno!

×
×
 • Create New...