Jump to content

Divlji Tigar

Moderatori
 • Posts

  4047
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Divlji Tigar

 1. Jeste, kada sam bio na Jenner svirci pored bila neka seljana proslava.
 2. Koncert je bio savršen! Terrorhammer odličan, sirova old school cepačina. O The Stone nema šta puno da se piše, fantastična svirka. Uz Mgła najbolji koncert godine. Kupio sam 2 majice, Slovenska omot i beli font 2002-2022.
 3. Kriegsmaschine je trenutno samo studiski projekat, kao što Je Mgla bila nekada.
 4. Najbolji trenutno u metalu generalo. Oba koncerta su mi među najboljima koje sam gledao, u rangu sa Iron Maiden 2014. i 2022. godine, možda čak i bolji ali kao zadrti Maiden fan to nikada neću priznati🤣
 5. Koncert je bio savršen. Pregrupe su bile odlične, posebno prva. Mgła je rasturila, savšenstvo od benda. Ne mogu da se odlučim koji je koncert bio bolji. Darkside kao što reče Grob magija, najbolji bubnjar nove generacije. AOE VI je kao stvorena za kraj koncerta, fenomenalna pesma i moj lični favorit. Ja sam bio u prvom redu ispred E.V.T. i zvuk je bio super. Sada se čeka The Stone koncert.
 6. Croatia records objavila reizdanje prvog albuma na ploči.
 7. Meni je mnogo smešnija priča fanova Divljih Jagoda kako su Mejdeni maznuli rif od "Stakleni hotel" za pesmu "2 Minutes to Midnight".
 8. Iron Maiden su juče održali odličan koncert kao što se i moglo očekivati. Flight of Icarus je bila vrhunac koncerta sa bacačem plamena. Koliko god koncert bio savršen ipak nije nadmašio one iz 2009. i 2014. godine.
 9. 2014. je bio najbolji koncert, duplo bolji od 2009. god, a od 2007. milion puta bolji. "Somewhere In Time" oni generalno ignorišu, samo 3 pesme sa njega su svirali posle 86/87 turneje, tačnije 2 pošto je "Stranger In A Strange Land" izbačen posle par nastupa na reunion turneji.
 10. Naravno opet ignorišu "Somewhere In Time" album, a sada i "Seventh Son of a Seventh Son".
 11. "Aces high" je drugi bis
 12. Evo prave set liste https://www.setlist.fm/setlist/iron-maiden/2022/arena-zagreb-zagreb-croatia-4bb7632e.html
 13. https://www.setlist.fm/setlist/iron-maiden/2022/arena-zagreb-zagreb-croatia-bb70d4a.html 🤣
 14. Nikola Dušmanić je bubnjar
 15. https://www.blabbermouth.net/news/glenn-tipton-fires-back-at-k-k-downing-his-accusations-have-gotten-sillier-and-sillier/?fbclid=IwAR08rBhBvzJanz9WRmBIHJ6WKt2NXqxen_DKpzypVrf1f3vER5RYMq68QCk
 16. Devojka iz spota se zove Milana Petrović
×
×
 • Create New...