Jump to content

catbucacat8

Iskreni članovi
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by catbucacat8

  1. prodajem jednu kartu za cert u Mađarskoj. 2.000rsd.
  2. Ima ga na demonoidu pa skidajte.
  3. Sad stigoh iz Budimpeste.....nemam reci...svirka je trajala tacno 2,5 sata. Jedan od mnogih komentara koje bih mogao reci ,vezano za sam bend,je da svi u bendu trenutno bolje pevaju od Erica:)....Gilbert pizda stekao trzalice k'o pirocanac..par je podelio u ruke ljudima u prvom redu i jednu jedinu je bacio u publiku...sva sreca pa se od moje ruke odbila direktno pod noge mojoj devojci:))))). Jebem li ga, zasluzio sam posle ovih 16 sati drkanja vozom. Klub je fenomenalan. Posle svirke su delili autograme i sl...sve u svemu vredelo je svaku forintu:)
  4. nazalost oni su...............
  5. koj' si covek...to je trebalo da bude iznenadjenje!
  6. ....da, nema nishta gej u tome sto jedan lik davi drugog, obojica su goli, davljeni lezi sa rashirenim nogama....pa dobro, mozda lichi malkice na neko silovanje al shta sad, 21. je vek:)
  7. Ko sto rekoh...dao sam predlog. Nisam doshao da se prepirem dal je neko bolji loshiji ili shta vec. Ja bih vishe voleo kad bih uspeo da okupim po jednog clana iz benda koga ovo interesuje i da organizujemo neki sastanak sa njim, da ne bi bilo nekih nedorecenih stvari...uvek postoji neko dodatno pitanje kad se razvije pricha. Kao shto rekoh, prilika da se upoznate sa jednom od opcija a na svakom je posle da odluchi shta misli da je najbolje za njega.
  8. OK. Vidim da svi otpisuju ovo udruzenje bez znanja kako se uopste dolazi do te finalne instance da jedno udruzenje dobije za pravo da izdaje Validne licence. I, da bez obzira na to shto sam vishe puta spomenuo da bilo shta da vas interesuje (npr. kako oni zamishljaju da to ostvare, zashto bash sada isl.) mozete direktno pitati njih (ne, to nije udruzenje Del Arno, nego UDRUZENJE MUZICARA) nikome ne pada napamet da se raspita o chemu se zapravo radi.
  9. ok. naravno svako ima svoj stav i vid kako da reshi ovo. Ja sam takav da moram da pitam ako mi neshto nije jasno..definishi mi ovo ''na klimavim nogama''. i da, imamo udruzenje dzez i rok muzicara koje, koliko ja vidim, ne funkcionishe.
  10. Danas sam prichao sa Jovanom Maticem iz DelArna i covek mi je objasnio njihovu ideju. Veoma konkretna, pravno zasnovana, sastoji se iz vishe koraka. Ja sam ga pitao: koji je cilj? - da pored ''ovih'' budu ovlashceni za izdavanje licenci (licenci koje ce vaziti!), kao i brojne druge pomoci muzicarima (ima na sajtu udruzenja).....kako to uspeti..kroz niz koraka.......mozete njega direktno mailom pitati sve shto vas interesuje. 1. korak je da udruzenje ima sto vishe clanova da bi, jelte, imalo koga da zastupa...2.3.itd ostali koraci su pravne prirode u koje se ja ne razumem, te ako vas zanimaju, slobodno ga pitajte. Jedina konkretna ideja koju sam ja u svemu ovome chuo...naravno ni meni nije bilo toliko jasno dok mi nije isprichao kakoje to zapravo moguce. DAlje, pitao sam ga, da li se placa, shta se placa: odgovor je, da placa se, clanarina na godishnjem nivou, i bice znatno jeftinija nego u ostalim udruzenjima, i te pare nece ici nekome za platu, isl. nego iskljucivo za troskove administracije (opet, ako vas zanima za shta idu konkretno pare mozete mu se obratiti). Kada se postane clan udruzenja, licenca se NECE naplacivati, kao niti jedan drugi papir koji vam je potreban. Udruzenje nudi savete, reshenja problema....npr. cest slucaj je da se pri izdavanju albuma ne ispostuje ugovor....odete kod njih i kazete problem i na legalan nachin pokushate da ostvarite svoja prava. Pricha je preopshirna, meni se dopada jer je sve jasno kako se moze doci do zeljenog cilja, Jovan je otvoren da odgovori na svako pitanje i nema apsolutno nikakvih mucki. Da ne ispadne da ja sad neshto forsiram......sviram u Space Eater-u i Violent Chapter-u, i veoma mi je u interesu da se stvori jedno ovakvo telo koje ce stititi prava muzicara (svih), da se ne bi desilo da novim zakonom , koji tek treba da dodje, bude ovlashceno samo jedno udruzenje, ''onakvo'', pa se moze desiti da ce nam trebati licenca i za druge zemlje, a mozda i za klubove po Srbiji. Posle ce biti kasno. Ovo je moj predlog jer sam cuo konkretnu prichu. Josh jednom, Jovan mi je dao njegov mail da ga ostavim u slucaju da vas bilo shta interesuje [email protected] , i direktno ce vam odgovoriti na svako vashe pitanje. link: http://www.udruzenjemuzicarasrbije.org.rs povodom komentara na: Član 18. Udruženje prestaje sa radnom odlukom Skupštine, kada prestanu uslovi za ostvarivanje ciljeva Udruženja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom. U slučaju prestanka rada imovina Udruženja će se preneti na Srpsku Pravoslavnu Crkvu) - Iskreno, ako se raspadne udruzenje, bash me briga gde ce zavrshiti deo moje chlanarine, jer cu ostati bez onoga shto mi je portebno, a to je pravne zashtite....da sam ja pravio statum prenelo bi se na zooloski vrt,,,da je neko drugi pravio, na neshto drugo...i mislim da je ovo totalno nebitna stvar, mnogo je bitnije da jedno ovakvo udruzenje zazivi!!! Pozz!!! Buca.
  11. Aj lebac ti stavi link da i mi iz benda cujemo. Nego, uradili smo nalepnice....Logo (crno-beli!!!!!) 24-25cmx7-8......cover sa albuma 10,4x10,4cm...i demo , istih dimenzija kao album (opet, crno-beli!!!!!!). videcemo jos gde cemo i kako da ih ''uvaljamo''.
  12. preveiw Speed Metal Manijaka na MySpaceEater stranici.
  13. dobar pokusaj...posto nam Nemanja trenutno sredjuje myspace stranicu, bice, konacno, i fotka te cuvene majice o kojoj se prica vec duze vreme a niko nema dokaza da zaista i postoji...
  14. Ne vredi na silu...kad bude trebalo desice se...lakse ti je da podjes jednom sa nama na neku svirku koja bash bude vredela...kao ova u Sarajevu. Generalno gledano, slabo je i interesovanje za nas u BG-u, tako da se nama uopste ne zuri..kao sto sam rekao...kada bude trebalo desice se.
  15. 01.Intro 02.Bombs Away 03.Overkill 04.Say your Prayers 05.Deceitful Eyes 06.Divide & Conquer 07.Death From Below 08.Afterlife 09.Merciful Angel 10.Quantum Leap 11.The One 12.Up On These Shores 13.Operaphobia 14.F.A.A. 15.Crush Kill Destroy 16.Abort 17.Space Eater elem, komplet je zavrsena i No Retreat, a za Б.Ђ.К. nedostaje samo tekst planovi...snimanje svih tih pesama, pa da jurimo neki ugovor...svirka u Kragujevcu (08.11.)...i snimanje Speed Metal Maniac-a za tribute...tako da imamo cime da se zanimamo do novaka:) Svirka u BG-u?
  16. Ako nekoga zanimaju utisci sa koncerta u Sarajevu...http://forum.rock-planet.com/viewtopic.php?f=10&t=11496&start=60
  17. http://s168.photobucket.com/albums/u196/Si...GKLUBORMUS3.flv Reklama za koncerAt 24. (Sarajevo)
  18. Svakako. Napisao sam na onom forumu rock planet, nosimo i jedno i drugo, svako po ceni od 15 maraka.
  19. da,da...imamo drecavo roze, drecavo zelene, srebrne i zlatne, pa vi birajte!
  20. ma nemash frke. Ovaj bend ce uvek svirati thrash metal. Ako ikada odemo u druge vode napravicemo novi bend, tj. Space Eater zauvek ovo shto sada radimo- Melodicni thrash.
  21. Ovo nam je najbolji plakat do sada i za najvazniju svirku...ukratko. E sad dal je emo ili death metal ili neki drugi kurac apsolutno nije bitno.
  22. Pa da, tako ti je to...izgradio ime i otisao u solo vode, tako da ce to biti solisticki nastup Boska Slagalice. Elem, jedva cekamo da dodjemo u Kragujevac...ono jedared kada smo bili sa Hitom...pa ono je bilo ne zdravo koliko je bilo lepih devojaka, ne na svirci nego po gradu...
  23. Karlove da...a Boskove tesko:)
×
×
  • Create New...