Jump to content

Aspectral

Iskreni članovi
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Gemini

Aspectral's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Pa cekaj,i da li se izlece? Upravo tako.Zakon upisan u coveku i na njemu je da ga prepozna. I nema uzdrzavanja..mislis na uzdrzavanje od losih dela? Ja se ne suzdrzavam,ja cak i ne pomisljam na takve stvari.Nema dvoumljenja. .E sad,unutrasnja transformacija..hmmm..ti to opet gledas kroz Hriscanstvo.Ali to ti uopste nije potrebno!Ti znas sta je dobro za tebe i kako da udovoljis okolini.To je instinkt. Naravno.Apsolutna sigurnost u sopstvenu snagu i znanje koje koristis da se izboris sa surovom realnoscu. Evo ti primer..najnoviji slucajevi pedofilije u Brazilu.opet neki katolicki svestenik.Dzabe njemu Biblija kad je slab-kako duhovno,tako i fizicki.On je sam kriv za svoja nedela.Sam je kriv sto nije shvatio tako dobru poruku koju ta knjiga daje. A stihovi su lepi, " necu se bojati zla, jer Ti si sa mnom. " ... Najvaznija je dobra namera, makar ona bila dostignuta i pomocu stihova,knjige..vere. Ja imam veru u sebe. Hvala, i ja tebi naravno.E vidis..ovo:-" ..verovanje u sopstvene snage moze vrlo lako da izda, i uvek se desi da izda ..."- -I ko smo i sta smo mi ako nemamo veru u sopstvenu snagu?Niko i nista.
  2. Dobre jesu,al' u poredjenju sa Nightfall.. je lose.
  3. Al' Lionheart je to.. Videcemo kakav ce album biti. Meni je "Night At The Opera" bio najlosiji do sada..
  4. " Market Square " ? Odakle im to..iz Aladina? In Search For The Lionheart--- ovu nek ostave.
  5. Dobro,ovde govoris o nekakvim cudima..hoces da kazes da su mosti nekog svetitelja u stanju da lece?Da li lece prave bolesti kao sto su sida i rak(pa da odmah spasimo covecanstvo) ili su to vise samoumisljene boljke starijih ljudi,tipa-bolela su me ledja,glava,lakse se osecam itd.? Ostavimo za sada materijalnu egzistenciju..duhovna borba-prvo pomislimo na plemenitost kod coveka,iskrenost..sve te vrline su u svakom coveku,samo ih mora pronaci.Te vrline ima i hriscanin,i budista i bilo ko drugi.Jednostavno,zajednicko za sve njih je to sto im je potrebna " zvezda vodilja ".. Meni nije potrebna Biblija da bih znao da je lose krasti i ubijati. Dobro,ima raznih drustva,iskrenih i profitabilnih. Ali opet ponavljam..meni ne treba nikakvo drustvo,nikakva organizacija.Crpim snagu iz samog sebe,ja odlucujem kakav cu zivot imati i kakvog ce kvaliteta biti. Da,slobodna volja je korak ka dobrim i losim delima.Samo sto je nekim ljudima potrebno " vodjstvo " da ne bi skrenuli sa pravog puta.Zato je i napisana Biblija.Da lose ljude navede da budu dobri. (jeste da deluje malo detinjasto ali ukratko receno,tako ja to vidim). Kako odrzati zdrav duh? Verom u sebe,u sopstvenu snagu..tesko je to u ovom paklenom vremenu.
  6. Ti ne kontas neke stvari,zar ne.. I jos nesto--ziveo sam za NIGHTWISH i umrecu za NIGHTWISH! Oni su najbolji bend svih vremena.
  7. Na svim kioscima od srede cd-e Kolonije-najveci hitovi! Samo 150din.! Podrzimo scenu!
  8. Nisam ni znao da se snima novi album..jel' se zna koji naslov?
  9. pogodio sam u nerv,a.. Ma samo bih voleo da dodju...
×
×
  • Create New...