Jump to content

Aspectral

Iskreni članovi
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aspectral

  1. Pa cekaj,i da li se izlece? Upravo tako.Zakon upisan u coveku i na njemu je da ga prepozna. I nema uzdrzavanja..mislis na uzdrzavanje od losih dela? Ja se ne suzdrzavam,ja cak i ne pomisljam na takve stvari.Nema dvoumljenja. .E sad,unutrasnja transformacija..hmmm..ti to opet gledas kroz Hriscanstvo.Ali to ti uopste nije potrebno!Ti znas sta je dobro za tebe i kako da udovoljis okolini.To je instinkt. Naravno.Apsolutna sigurnost u sopstvenu snagu i znanje koje koristis da se izboris sa surovom realnoscu. Evo ti primer..najnoviji slucajevi pedofilije u Brazilu.opet neki katolicki svestenik.Dzabe njemu Biblija kad je slab-kako duhovno,tako i fizicki.On je sam kriv za svoja nedela.Sam je kriv sto nije shvatio tako dobru poruku koju ta knjiga daje. A stihovi su lepi, " necu se bojati zla, jer Ti si sa mnom. " ... Najvaznija je dobra namera, makar ona bila dostignuta i pomocu stihova,knjige..vere. Ja imam veru u sebe. Hvala, i ja tebi naravno.E vidis..ovo:-" ..verovanje u sopstvene snage moze vrlo lako da izda, i uvek se desi da izda ..."- -I ko smo i sta smo mi ako nemamo veru u sopstvenu snagu?Niko i nista.
  2. Dobre jesu,al' u poredjenju sa Nightfall.. je lose.
  3. Al' Lionheart je to.. Videcemo kakav ce album biti. Meni je "Night At The Opera" bio najlosiji do sada..
  4. " Market Square " ? Odakle im to..iz Aladina? In Search For The Lionheart--- ovu nek ostave.
  5. Dobro,ovde govoris o nekakvim cudima..hoces da kazes da su mosti nekog svetitelja u stanju da lece?Da li lece prave bolesti kao sto su sida i rak(pa da odmah spasimo covecanstvo) ili su to vise samoumisljene boljke starijih ljudi,tipa-bolela su me ledja,glava,lakse se osecam itd.? Ostavimo za sada materijalnu egzistenciju..duhovna borba-prvo pomislimo na plemenitost kod coveka,iskrenost..sve te vrline su u svakom coveku,samo ih mora pronaci.Te vrline ima i hriscanin,i budista i bilo ko drugi.Jednostavno,zajednicko za sve njih je to sto im je potrebna " zvezda vodilja ".. Meni nije potrebna Biblija da bih znao da je lose krasti i ubijati. Dobro,ima raznih drustva,iskrenih i profitabilnih. Ali opet ponavljam..meni ne treba nikakvo drustvo,nikakva organizacija.Crpim snagu iz samog sebe,ja odlucujem kakav cu zivot imati i kakvog ce kvaliteta biti. Da,slobodna volja je korak ka dobrim i losim delima.Samo sto je nekim ljudima potrebno " vodjstvo " da ne bi skrenuli sa pravog puta.Zato je i napisana Biblija.Da lose ljude navede da budu dobri. (jeste da deluje malo detinjasto ali ukratko receno,tako ja to vidim). Kako odrzati zdrav duh? Verom u sebe,u sopstvenu snagu..tesko je to u ovom paklenom vremenu.
  6. Ti ne kontas neke stvari,zar ne.. I jos nesto--ziveo sam za NIGHTWISH i umrecu za NIGHTWISH! Oni su najbolji bend svih vremena.
  7. Na svim kioscima od srede cd-e Kolonije-najveci hitovi! Samo 150din.! Podrzimo scenu!
  8. Nisam ni znao da se snima novi album..jel' se zna koji naslov?
  9. pogodio sam u nerv,a.. Ma samo bih voleo da dodju...
  10. Aspectral

    Emperor

    E ova im je dobra. Ma nemoj.. Jos malo proseravanja.. Jebala ih amerika..
  11. A mozda bi Hansi vise voleo muski striptiz.. nadam se da ne..
  12. Da,taj moderni paganizam je jako popularan danas medju naduvanim hipicima sirom zapada.Nemaju oni veze sa zivotom..
  13. Ajde malo pojasni ovo.O kakvim dokazima govoris? Zasto moras biti hriscanin da bi shvatio zivot kao jednu veliku borbu? To je normalna stvar. Duhovna veza je najjaca.Zasto bi iko nesto trazio od tebe i o kakvom tacno najvecem blagu govoris? Ovo je jako zanimljivo.Sve sto si ti rekao je opste poznato,i sasvim normalno,samo sto ti to gledas kroz prizmu hriscanstva.Govoris o materijalnim ugodnostima koji unistavaju zdrav duh.Slazem se sa tim,ali mi smo ti koji smo krivi za to,a ne nekakav djavo.I samo mi mozemo spasiti nase duse.Jedina borba je ona sa nama samima.
  14. Evo i ja sam skinuo pesme sa linka i stvarno mi se svidja kako zvuci. Samo da se napravi neki dobar bend sa odgovarajucim pevacem i zvucace svetski.
  15. Aspectral

    Emperor

    Ma napunili bi marakanu..
×
×
  • Create New...