Jump to content

jack rose

Iskreni članovi
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

About jack rose

  • Birthday 12/18/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

jack rose's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. @ heroinfricc pa zar ne pisse tamo negde da je dearest duncan uccitelj omnipotentno iznedrujuccih oseta. sushi - right to the point. soundtrack za lenjo nemoccnu zaljubljenost. not. souvlaki - prva klapa. a sapphie prva (razbi)briga na ekstenzivnom zaboravu uz sve drhtanje i treperenje nad nesvesnim tribute-om. ssta ko ima protiv lo-fi trubadura za(s)lepljeno zaludno oraspolozz poppicnih - da ga ccujem sad? :hidden awoo:
  2. novi songs of green pheasant, joss slowdive malaksaliji i etericniji, remembering and forgetting odmak na jednu od naj tema 2006. http://rapidshare.com/files/4915210/songs_of_green_pheasant_-_aerial_days.zip minimalno folky solilokvij potaknuca i richardovi najraznezzeniji trenuci http://rapidshare.com/files/2297845/sapphie.zip
  3. @Superius samo karta za famozni japanese shinkansen stoji 40000 jena,da ne pricam o one-day-ticketu za mr.beast zadovoljstva .japanski standard dozvoljava ovakve izlete jednom (ili dvaput) godisnje,chekirati jos i in-town alternative,summer sonic u avgustu (ove godine sviraju i 65daysofstatic),ali mislim da ipak udomim svoja interserovanja u liquid roomu negde u urbanom shibuya centru (sa lokalnim japanskim OOIOO punk!d=om.inace,od svih mesta u japanu,ulaznice za velike festivale i similar eventove se kupuju u fuckin convenience store-ovima (jos malo puta leve ruke,i guess). jos jedan pozdrav svim myspace drugarima ovde
  4. payi festival ima best line-up za sada ove godine.jandek,for gods sake.ja i dalje pokushavam da nateram drugaricu da odemo na poslednji dan fuji rocka w.mogwai,broken social scene,super furry animals.veoma je vlazno i kishno here vec 4-ti dan.  歩zdらv アヴァンtグアrデラsパォジェキピ。ジャパンsキジャンデk  :)
  5. Battles - Ep B/Ep C (warp) najvece iznenadjenje ovog semestra,all-star ekipa,precizan (erm) opis autechre za post-rock spektre/ tortoise senzibilitete. najdrazi build up,crescendo,emotions,(s)explosions etc EF / final touch - hidden agenda. myspace odgovor na moj excitement over beauty ...or give me death
  6. him.aham.verdict of science je genijalnost.uopste sworn eyes bi trebalo chekirati.post-rock miles davis jazzijana i new third world ethnic shtasmos.sjajni su i rex ,( him su pre kao dub spinoff spomenutog),slow-koraski odsvirane post-sublimacije,sedativizirana psihedelija i late-night galaxie generacijske mantre,core je mr doug scharin,koji je svirao ritam-sekciju i u codeine i june of '44 da ne idem u detalje),preporuka je naravno i kentucky chicago thingy i cul de sac.ali prvo him.
  7. nathan fake - drowning in a sea of love ovako bi mogao da zvuci sledeci m83 album,praise the izostanak vokala i b-movie samplova...
  8. @krang comets on fire su greatest living acid izrodi na jednoj uzasavajuce misiji nuklearnog gutanja eksplozije kakofonicnog bluza,distorziranih rifova,paklenih bahanalija nekih no-wave punky saxofonista i garage/noise susreta tipa oneida, ja imam tri albuma od kojih svaki zahteva zaseban spev o a poslednjji blue cathedral je usnimljen uz pomoc jos jednog najmilnijeg dzitarskog psiho gurua bena chasnyja iz six organs of admittance (kao da jack rose (pelt) nije sasvim dovoljan...nije )
  9. na myspace-u me dodaju stalno neki blackmetalci koji citaju fukoa? ne kuzim appeal
  10. par zapazanja sa no-neck blues u hint rex-u oni nisu samo grupa raspuklih improv hipika,oni su prvo (i najbitnije) auditivni i vizuelni okultisti (qvaris je preuzet iz crowleyjevog magijskog recnika),sufi mistici pronadjenih perkusija u uzavreloj pustinji malarije i gatajucih zvecharki,impersonatori tribalnih i halucinogenih mitova pojacani ozvucenjem svega sto je u jednom trenutku delovalo da se odvaja od prostora namenjenog za svirku,muzicare i ring ring i transformise u autonomni oslobadjajuci hram culnog spektakla (u kontekstu rex ukocenosti i nedostatka entuzijazma za savrseno negenericni noise ovog benda ,koji prevazilazi sve kripticne,anarhicne pokusaje sun city girl blackmetalerske etnaje i kontrolisanih gestova jammova uzbudjenja,imao sam neodoljivu potrebu da se presvucem u jednu od svojih tribalnijih inkarnacija ili dozvolim da kontakt koji je do tada bio senzorsko oznojeni postane nepovratni vrtlog za jednim sesijom guljenja koze antropoloske masonerije ; za razliku od related benda excepter (pocetak koncerta je obecavao neke od digitalno psihedelicnih kolaza,bez zabodenih krizheva i drugih pomagala),vokalni kosmar nagovestaja primalne vriske animal collective drugara i slonovaca bongova je ubrzo evoluiralo u energicne pasaze stimulativnih psalmova trubadurske mise (sonic youth su ih jednom anatemisali- najbitniji bend u istoriji univerzuma ), bubnjar ovaj put nije puzao u vreci vec se pretvorio u jedan drugi moderno ritualni pronadjeni deo pozornice,rekvizit per se u nepobitnoj dekonstrukciji inst. muzicara ,deo okultnog podrumskog sna kontakta na tockovima (stephen o'malley sa duvaljkama.zvonima i lap-steelom koji se ne fokusiraju vec o))))) kosmicke vibracije pasije),deo uspavanke metalnih stalaktita koji nas uvode u predvorje fakira koji balansiraju rituale izmedju haoticnih africkih praskozorja i modernizovanih dark star ravi shankar posvecenosti (drugi deo koncerta posle we need five minutes to exorcise pauze,koji bi ljubitelje mirnijih drone teritorija i iskusne psych-meistere svakako odusevio).sve u svemu,daleko vise od ocekivanog (zvuce znatno manje eksperimentalno i sumanuto na komunikativnijim (revenant+5 rue christine) albumima,koji su daleki nagovestaj transformativnog potencijala ove misteriozne komune)) i odskocna daska za vise ovakvih dogadjaja u nas (hopefully)
  11. ovako je izgledao jucerasnji koncert no-neck blues band-a u zagrebu does obrnuti krizh sound familiar?
  12. dobro.pisem onda utiske sa no-neck free-form shamani rizpekta 2nite. najveci zal je propusteni cul de sac/damo pre par godina,za can pravovernike se uvek nadje ponesto.a za tenu ce biti jos vremena.hopefully. femdom.word.
  13. ko nema kintu za damo-a u dobu,nije slusao anu never live i svi ste p®ozvani...
×
×
  • Create New...