Jump to content

Фехим Мусакадић

Iskreni članovi
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Фехим Мусакадић's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. А ти неког називаш сатанистом... ццц
  2. А ти знаш да ли станује? Ти си Богом (у твом случају, читај- сатаном) одабран и постављен да нас све просветлиш и покажеш нам шта је Истина.
  3. Мојсије је добио од Бога Тору, Мухамед Куран.
  4. Причаш о Цркви, и Помесним Црквама као да су неко месо које се продаје, па иде из руке у руку. Бог није трговац.
  5. За жене је забрањено- зато што су по том питању мушкарци слабији пол. Много ће лакше мушкарац имати грешне мисли о жени, него жена о мушкарцу..
  6. Само ми реци- шта мислиш, јел би се закони у држави поштовали да за њихово кршење не постоји казна?
  7. Кад већ помињеш школу- ео систем школовања, не само у нашој државаи већ на целом западу- а само је један разлог за то- укидање суботе- буботе, и прутића. Да то није избачено да видиш како би школе пуцале од рада, а не да је деци школа ,,смарање'', и да су професори глупи, и да су књиге досадне...
  8. Па причао сам са доста зилота, и што сам нашао врло занимљиво је да су сви имали најскупље мобилне телефоне, (а иначе је познато како монасима треба мобилни), а један је носио под мишком лап топ, па је онда тако куцкао мало на њему док смо причали... А кад их питаш ко их финансира, одма се наљуте, почну да те називају масоном (а ја муја..ццц), и побегну ако наставиш да причаш о томе..
  9. Гњидионе, просветли нас... Био је Божји Посланик, икривили су његово учење, дошао је последњи Посланик, добио објаву, и готова ствар..
  10. Ја кажем да не долази од сатане. А то је довољно. Као што сам већ рекао, Бог стално показује да жели да православље опстане. А показао је и шта мисли о зилотима, кад је једног после ,,правог крштења'' (поновљеног), ударио гром.
  11. То што се у Курану дозвољава да се туче жена, да се каменују људи, да се бичују, су ствари које су се ретко кад практиковале и за Мухамеда, и првих калифа. Оне су ту као предострожност. Хришћанство је, иако искривљеног учења, сачувало доста ствари које су биле ту у почетку, а нпр данас су код ,,Хришћана'' потпуно изгубљене. (Нпр, био је пре пар недеља скуп вероучитеља Србије, и као прво- ми имамо више вероучитељки него ви, (за јеше не знам, пошто је била субота, а њима је прописано 2000 корака максимум на шабат), а друго, хришћанске вероучитељке су биле обучене скоро к'о да су на штајгу кренуле. Била је једна у краткој сукњи (изнад колена), две у панталонама (а једна у уским), а све се намирисале, уби ме у главу кад сам пролазио поред њих. А онда погледаш наше вероучитељке, пола у хаљинама, пола у сукњама, лепо мараме на глави, и (као мушкарац кажем, не као муслиман, или моралан човек уопште) прелепо су изгледале; не можеш ни да пропустиш њихову лепоту, када неможеш, за разлику од хришћанки, да им гледаш у ноге, груди, рамена, итд- уопште голи део тела..)
  12. То што ти под тиме подразумеваш да ће то бити урађено силом, то је твој проблем. Истина ће победити, у то сам уверен, а ислам ће завладати мирним путем. Куран на више места указује на бесмисленост и немогућност наметања вере силом. Иначе у протеклих 15 година Ислам се брже ширио него Хришћанство у пуном залету (од 1- па до 3,4 века, и у периоду руског и грчког мисионарства у средњем веку.)
  13. Шта ти је бре, шта се нервираш... Па то ће бити нормално кад ислам завлада светом..
×
×
  • Create New...