Jump to content

Фехим Мусакадић

Iskreni članovi
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Фехим Мусакадић

  1. А ти неког називаш сатанистом... ццц
  2. А ти знаш да ли станује? Ти си Богом (у твом случају, читај- сатаном) одабран и постављен да нас све просветлиш и покажеш нам шта је Истина.
  3. Мојсије је добио од Бога Тору, Мухамед Куран.
  4. Причаш о Цркви, и Помесним Црквама као да су неко месо које се продаје, па иде из руке у руку. Бог није трговац.
  5. За жене је забрањено- зато што су по том питању мушкарци слабији пол. Много ће лакше мушкарац имати грешне мисли о жени, него жена о мушкарцу..
  6. Само ми реци- шта мислиш, јел би се закони у држави поштовали да за њихово кршење не постоји казна?
  7. Кад већ помињеш школу- ео систем школовања, не само у нашој државаи већ на целом западу- а само је један разлог за то- укидање суботе- буботе, и прутића. Да то није избачено да видиш како би школе пуцале од рада, а не да је деци школа ,,смарање'', и да су професори глупи, и да су књиге досадне...
  8. Па причао сам са доста зилота, и што сам нашао врло занимљиво је да су сви имали најскупље мобилне телефоне, (а иначе је познато како монасима треба мобилни), а један је носио под мишком лап топ, па је онда тако куцкао мало на њему док смо причали... А кад их питаш ко их финансира, одма се наљуте, почну да те називају масоном (а ја муја..ццц), и побегну ако наставиш да причаш о томе..
  9. Гњидионе, просветли нас... Био је Божји Посланик, икривили су његово учење, дошао је последњи Посланик, добио објаву, и готова ствар..
  10. Ја кажем да не долази од сатане. А то је довољно. Као што сам већ рекао, Бог стално показује да жели да православље опстане. А показао је и шта мисли о зилотима, кад је једног после ,,правог крштења'' (поновљеног), ударио гром.
  11. То што се у Курану дозвољава да се туче жена, да се каменују људи, да се бичују, су ствари које су се ретко кад практиковале и за Мухамеда, и првих калифа. Оне су ту као предострожност. Хришћанство је, иако искривљеног учења, сачувало доста ствари које су биле ту у почетку, а нпр данас су код ,,Хришћана'' потпуно изгубљене. (Нпр, био је пре пар недеља скуп вероучитеља Србије, и као прво- ми имамо више вероучитељки него ви, (за јеше не знам, пошто је била субота, а њима је прописано 2000 корака максимум на шабат), а друго, хришћанске вероучитељке су биле обучене скоро к'о да су на штајгу кренуле. Била је једна у краткој сукњи (изнад колена), две у панталонама (а једна у уским), а све се намирисале, уби ме у главу кад сам пролазио поред њих. А онда погледаш наше вероучитељке, пола у хаљинама, пола у сукњама, лепо мараме на глави, и (као мушкарац кажем, не као муслиман, или моралан човек уопште) прелепо су изгледале; не можеш ни да пропустиш њихову лепоту, када неможеш, за разлику од хришћанки, да им гледаш у ноге, груди, рамена, итд- уопште голи део тела..)
  12. То што ти под тиме подразумеваш да ће то бити урађено силом, то је твој проблем. Истина ће победити, у то сам уверен, а ислам ће завладати мирним путем. Куран на више места указује на бесмисленост и немогућност наметања вере силом. Иначе у протеклих 15 година Ислам се брже ширио него Хришћанство у пуном залету (од 1- па до 3,4 века, и у периоду руског и грчког мисионарства у средњем веку.)
  13. Шта ти је бре, шта се нервираш... Па то ће бити нормално кад ислам завлада светом..
  14. Ко хоће, може у некој муслиманској библиотеци да нађе књигу ,,како најбоље тући жену''. Углавном, најболније што не оставља трагове је кратким и савитљивим прутом по горњем делу шака.... јој....
  15. Не, само се зезам.. пс. Јел видите ви слику у мом потпису? Ја видим само текст.. Ради када ставим исто то у поруку, у потпису неће... Бем ти овај форум...
  16. Шта да искулира, лупи јој бре шамар.. ...bez Isusa kao orao bez krila... Само да поменем, (а има и неке везе са карикатурама Мухамеда) када су у Енглеској 2001. у једном бољем (тиражнијем) недељнику изашле карикатуре које су приказивале Исуса на подругљив начин, где сте онда били? Него смо ми изазили да протествујемо. Исус је требало да буде последњи Посланик (што се може закључити из доста ајета), али пошто су људи узели и изврнули његово учење, морао је бити послат један после њега- Мухамед, и да се лепо утврди Божији закон- да буде поштован, и немењан.
  17. Јок, ти си... (Јок је турцизам..)
  18. Па таквих мужева неће бити када ислам завлада светом.. И свима ће бити супер...
  19. Не говори о моралности него о послу? Да, уств, Тора је нешто као онај додатак ,,посао'' који иде једном недељно уз Политику, који су јеше имале пре 2.000 година... Одакле ти то за силовање? Одкуд то сад? Мада ме не би чудило да има у Талмуду..
  20. ...ni jedan poslodavac nece zaposliti zenu da molerise... Поента је била- зашто се не жалите на ово?! Аллаху екбер.
  21. Баш је занимљиво што све које кењају о правима жена и равноправности, се никад не жале што жене нису равноправне са мушкарцима када се радио нпр о позлу аутомеханичара/ке, зидара, магационера, и сличних послова. Или постану вулгарне (па и пљуну и ударе) кад их звекнете- онда им не смета да се позивау на пол. А хоће да се према њима односе исто као и према мушкарцима...ццц Иначе, више од 60 одсто покрета за права жена у европи (највише у Немачкој, Француској и Енглеској) су постали покрети за прелазак жена у Ислам. Углавном они покретни жена против ,,сексуалне дискриминације'', да се жене не посматрају као објекти, месо, итд. Ислам ће звладати светом.. Аллаху екбер.
×
×
  • Create New...