Jump to content

balerina

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About balerina

  • Birthday 03/24/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.msn.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

balerina's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. auuuuuuuu, ja se izvinjavam, ali kakve crne veze ovo ima s onim sto sam ja pisala!!!???
  2. Cekaj, predostroznost, cemu....? Pa zar vi niste jaci od zena....? Zar nije lepse da budete nezni i fini...! I da uzivate...kakva tuca.... ovo je 21.vek...ja sam u skoli ucila da se pesnicom nista ne resava....ili batinom....sve jedno....Zato valjda imamo sposobnost govora...da mozemo da se dogovorimo, da razgovaramo na miran nacin, a ne da se bijemo kao neki majmuni....bez mozga???? Inace to, kada neko upotrebljava silu, umesto argumenata u nekoj raspravi, odnosno svadji, to se zove logicka greska, valjda argumentum ad baximum, nisam sigurna da li se bas tako zove, a primer za to ti je: svadjaju se muz i zena i ovaj vise nema argumenata i posto je jaci, uzme i tresne je!!! To je logicka greska i samo dokazuje da je ovaj kreten!!
  3. Pa zato ja nisam ni hriscanka a ni muslimanka, posto mi je sve to suludo.... Prvo, svako ima prava da se oblaci kako hoce, i zene i muskarci, i da stavljaju koliko god zele parfema! Kako su hriscanke bile obucene tamo, je skroz ne bitno i to ne treba da se posmatra generalno(uopsteno) jer ima mnogo hriscanki koje se ne oblace oskudno!! Ja, iskreno, vise volim da se razgolitim nego da se zatarabim, jer se tako osecam komfornije! Znaci, tako se oblacim zbog sebe, a ne da bih dokazivala svoj izgled (lepotu, nazovi kako hoces)! A ako je za muslimanke zabranjeno da se obuku oskudnije, meni je to iskreno jako glupo i odvratno,(bez uvrede), i vrlo besmisleno! Jer je samo za zene tako predodredjeno!!(bljak), i odmah da ti kazem, nemoj da se osetis prozvan, to je samo moje jebeno misljenje, i osecanje!!! A sto se tice toga cije je ucenje iskrivljeno.... zao mi je ali gresis!!! Za mene su oba iskrivljena, i oba su se menjala cesto(ne znam koliko)!!
  4. Ne bitno!! ja mislim isto kao i ti, i nemam nista protiv islama, imam mnogo prijatelja muslimana, ali ne volim one komentare, za tucu zena, itd.
  5. slusaj, u osnovi islama, cini mi se u samom zacetku, nije bio uopste cilj da islam zavlada svetom, pogotovu ne na surov nacin na koji su to muslimani kasnije radili! uzasno je lose nasilno nabacivati nekome svoju teoriju o bogu, pogotovu zato sto niko ne moze sa sigurnoscu da tvdi da bog postoji, a i verovati je sasvim drugacije od toga biti primoran da prihvatis veru!!
  6. I dobro, da li je moguce da ovo nece niko da obrise!!! MOLIM VAS MODERATORI, PREKLINJEM VAS, BRISITE!!!!
  7. Kad bi ti procitao moj famozni post gde sam popizdela zbog te oklagije, shvatio bi da se tvoje ime tu ni ne spominje! Namerno sam se ogradila zato sto nisam bila sigurna dal se zezas, ili si ozbiljno u tom fazonu, pa sam zato govorila uopsteno o takvim likovima, i njih sam terala u tri lepe... a ne tebe, zato nemoj vise molim te, ostalo sto sam nastavila da se napusavam s tobom je zato sto si se ti odmah javio i poceo mene direktno da vredjas, pa sam stekla utisak da si stvarno u tom fazonu, tako da ako ti nisi takav covek, i ako je ono stvarno bila zajebancija, onda izvini ako sam te uvredila, i ajde da nastavimo dalju raspravu o ovoj temi u miru!!! Vazi!!! fexime za te samare...., ok, ajde, necu da kazem nista!!!
  8. Cekaj, bre, ti si stvarno musliman?
  9. Ti pricas meni da ne psujem i da ne prozivam, a pogledaj ti sta radis, i pricas da te podsecam na blondi sto cas pricam ozbiljno a cas se zajebavam a ti radis exactly the same!!! A ja se ne zajebavam, ja sve mislim ozbiljno sa dozom crnog humora, probleme sa muskarcima pre imas ti nego ja, i lepo sam rekla kad mislim da neko sere, kao sto si ti srao za oklagiju, ja ga napadam, ali ako si se salio ok, ne zameram ti, a ako stvarno tako mislis.....bolje....ma nema veze....necu sad!!!
  10. ne mrzim muskarce, vec mrzim ideju da samo zene treba da rade kucne poslove!!!!
  11. ma ja sam bre skroz, ozbiljna ne zajebavam se uopste, mislim da si degen, kreten, jebala te pita!
  12. DA TO ZNACI DA IAKO MUZ RADI A ZENA NE I ONDA TREBA DA RADI U KUCI, JER OBICNO KAD ZENA RADI A MUZ OSTAO BEZ POSLA ON OPET SEDI I NE RADI NISTA!!!! UPS, IZVINI, RADI, I TO TESKE POSLOVE, SERE, PRDI, PIJE PIVO, GLEDA FUDBAL, NERVIRA SE, PODRIGUJE, SMRDI, CEKA ZENU, DERE SE NA ZENU, UDARA ZENU, NAPIJE SE, PRDI, SMRDI, SRERE...........
  13. STA SE PRIMAS? I NECU DA PRAVIM PITU, MRZIM PITE
  14. DA ALI NISI TI MODEL TOTALNE ISKRENOSTI DA BI MOGO DA SUDIS O LICEMERJU
  15. pa verovatno bi se neka zena zalila da je zanima posao molera Ali ja se licno zalim na raspodelu poslova u kuci jer me ne zanima da ja sve radim u kuci a da moj muz sedi i ne mrda dupetom! Pogotovu ako oboje budemo bili zaposleni!!
×
×
  • Create New...