Jump to content

balerina

Iskreni članovi
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by balerina

  1. auuuuuuuu, ja se izvinjavam, ali kakve crne veze ovo ima s onim sto sam ja pisala!!!???
  2. Cekaj, predostroznost, cemu....? Pa zar vi niste jaci od zena....? Zar nije lepse da budete nezni i fini...! I da uzivate...kakva tuca.... ovo je 21.vek...ja sam u skoli ucila da se pesnicom nista ne resava....ili batinom....sve jedno....Zato valjda imamo sposobnost govora...da mozemo da se dogovorimo, da razgovaramo na miran nacin, a ne da se bijemo kao neki majmuni....bez mozga???? Inace to, kada neko upotrebljava silu, umesto argumenata u nekoj raspravi, odnosno svadji, to se zove logicka greska, valjda argumentum ad baximum, nisam sigurna da li se bas tako zove, a primer za to ti je: svadjaju se muz i zena i ovaj vise nema argumenata i posto je jaci, uzme i tresne je!!! To je logicka greska i samo dokazuje da je ovaj kreten!!
  3. Pa zato ja nisam ni hriscanka a ni muslimanka, posto mi je sve to suludo.... Prvo, svako ima prava da se oblaci kako hoce, i zene i muskarci, i da stavljaju koliko god zele parfema! Kako su hriscanke bile obucene tamo, je skroz ne bitno i to ne treba da se posmatra generalno(uopsteno) jer ima mnogo hriscanki koje se ne oblace oskudno!! Ja, iskreno, vise volim da se razgolitim nego da se zatarabim, jer se tako osecam komfornije! Znaci, tako se oblacim zbog sebe, a ne da bih dokazivala svoj izgled (lepotu, nazovi kako hoces)! A ako je za muslimanke zabranjeno da se obuku oskudnije, meni je to iskreno jako glupo i odvratno,(bez uvrede), i vrlo besmisleno! Jer je samo za zene tako predodredjeno!!(bljak), i odmah da ti kazem, nemoj da se osetis prozvan, to je samo moje jebeno misljenje, i osecanje!!! A sto se tice toga cije je ucenje iskrivljeno.... zao mi je ali gresis!!! Za mene su oba iskrivljena, i oba su se menjala cesto(ne znam koliko)!!
  4. Ne bitno!! ja mislim isto kao i ti, i nemam nista protiv islama, imam mnogo prijatelja muslimana, ali ne volim one komentare, za tucu zena, itd.
  5. slusaj, u osnovi islama, cini mi se u samom zacetku, nije bio uopste cilj da islam zavlada svetom, pogotovu ne na surov nacin na koji su to muslimani kasnije radili! uzasno je lose nasilno nabacivati nekome svoju teoriju o bogu, pogotovu zato sto niko ne moze sa sigurnoscu da tvdi da bog postoji, a i verovati je sasvim drugacije od toga biti primoran da prihvatis veru!!
  6. I dobro, da li je moguce da ovo nece niko da obrise!!! MOLIM VAS MODERATORI, PREKLINJEM VAS, BRISITE!!!!
  7. Kad bi ti procitao moj famozni post gde sam popizdela zbog te oklagije, shvatio bi da se tvoje ime tu ni ne spominje! Namerno sam se ogradila zato sto nisam bila sigurna dal se zezas, ili si ozbiljno u tom fazonu, pa sam zato govorila uopsteno o takvim likovima, i njih sam terala u tri lepe... a ne tebe, zato nemoj vise molim te, ostalo sto sam nastavila da se napusavam s tobom je zato sto si se ti odmah javio i poceo mene direktno da vredjas, pa sam stekla utisak da si stvarno u tom fazonu, tako da ako ti nisi takav covek, i ako je ono stvarno bila zajebancija, onda izvini ako sam te uvredila, i ajde da nastavimo dalju raspravu o ovoj temi u miru!!! Vazi!!! fexime za te samare...., ok, ajde, necu da kazem nista!!!
  8. Cekaj, bre, ti si stvarno musliman?
  9. Ti pricas meni da ne psujem i da ne prozivam, a pogledaj ti sta radis, i pricas da te podsecam na blondi sto cas pricam ozbiljno a cas se zajebavam a ti radis exactly the same!!! A ja se ne zajebavam, ja sve mislim ozbiljno sa dozom crnog humora, probleme sa muskarcima pre imas ti nego ja, i lepo sam rekla kad mislim da neko sere, kao sto si ti srao za oklagiju, ja ga napadam, ali ako si se salio ok, ne zameram ti, a ako stvarno tako mislis.....bolje....ma nema veze....necu sad!!!
  10. ne mrzim muskarce, vec mrzim ideju da samo zene treba da rade kucne poslove!!!!
  11. ma ja sam bre skroz, ozbiljna ne zajebavam se uopste, mislim da si degen, kreten, jebala te pita!
  12. DA TO ZNACI DA IAKO MUZ RADI A ZENA NE I ONDA TREBA DA RADI U KUCI, JER OBICNO KAD ZENA RADI A MUZ OSTAO BEZ POSLA ON OPET SEDI I NE RADI NISTA!!!! UPS, IZVINI, RADI, I TO TESKE POSLOVE, SERE, PRDI, PIJE PIVO, GLEDA FUDBAL, NERVIRA SE, PODRIGUJE, SMRDI, CEKA ZENU, DERE SE NA ZENU, UDARA ZENU, NAPIJE SE, PRDI, SMRDI, SRERE...........
  13. STA SE PRIMAS? I NECU DA PRAVIM PITU, MRZIM PITE
  14. DA ALI NISI TI MODEL TOTALNE ISKRENOSTI DA BI MOGO DA SUDIS O LICEMERJU
  15. pa verovatno bi se neka zena zalila da je zanima posao molera Ali ja se licno zalim na raspodelu poslova u kuci jer me ne zanima da ja sve radim u kuci a da moj muz sedi i ne mrda dupetom! Pogotovu ako oboje budemo bili zaposleni!!
  16. kad bi me znao, ne bi tako reko! Nema tu sta da se zale zene oko posla molera,zidara, automehanicara, itd. Imam jednu drugaricu koja je zaludjena motorima, i sama zna sve da radi sto se njih tice, A sto se tice zidarisanja i molerisanja, ja kazem da sam u svom starom stanu, sama zapusila rupe, na zidu od ciste cigle, i to golim rukama! A oko zaposljavanja zena u struci molera, ne mozes tako da pricas, jer ni jedan poslodavac nece zaposliti zenu da molerise, a u sustini svako ima prava da bira svoju struku! I ne vidim razlog sto zena ne bi mogla da bude moler, ili zidar! Sto se tice posla magacionera, vise se poslodavcima isplati da zaposle muskarcem nego zene, ali ajde ako vec neko zna nekog poslodavca za magacionere, moja tetka bi rado to radila!!! I OPET PONAVLJAM, CITAJTE LEEEPOOO!!!!MOJE POSTOVE!!!!
  17. nisam ni feministkinja, ni balavica, niti sam nesposobna da uradim bilo sta! Ucini ti uslugu samom sebi i rokni se!! Opet nisi razumeo!!! TI POSLOVI KOJE TI NABRAJAS, NEMAJU VEZE SA RASPODELOM KUCNIH POSLOVA O KOJOJ JA PRICAM!!!! JA PROPAGIRAM RAVNOPRAVNU RASPODELU KUCNIH POSLOVA, DEBILU, A NE NESTO DRUGO, I VERUJ MI DA NE BI VOLEO DA VIDIS KAKO BIH TE TRESNULA!!! MOZDA I ZATO STO TO NE BI NI VIDEO, HA HA
  18. Izvini,ok, ali sve jedno ja ipak mislim da nisi ti niko da pricas o tome ko je pravi a ko ne pravi vernik, i da pricas sta ko treba da radi, i to sto pricate o skrnavljenju i licemerju, plasim se da nema nikakve veze sa temom islam! Ali svejedno mi je i onako ne mogu vise da vas slusam, odnosno citam, muka mi je !!! koliko ste zatucani!!! I ti vredjas nju, ako nisi primetio, i ti si vulgaran!!!
  19. E pazi, ja sam se prvo raspravljala s onim likom, ne s tobom, tako da ti nemas tu sta da me pitas, jer nisi dobro skapirala o cemu se radi! Ne mozemo ni ja ni ti da shvatimo jedna drugu zato je najbolje da se raspravljamo u vezi sa nekom drugom temom!
  20. 1. Ja nisam kod kuce, racunar mi nje kod kuce, mislim barem ne ovaj na netu! Kuci sam retko! Veza, kao institucija, ne postoji, samo brak postoji kao vrlo vazna institucija! I ne moze se reci da nema ljubavi, zato sto je to kategorija, i ne moze se definisati, tako da to uopste ne treba da se komentarise! 2. Sto se tice prostitucije, trebalo bi da jos jednom procitas sta sam napsiala, jer ja kritikujem samo ono sto je onaj lik reko da pise u bibliji i ne ulazim u dalju raspravu koja nema veze sa istom!
  21. Ja se izvinjavam sto se mesam, ali: 1. Ne postoji "pravi" ili "ne pravi" vernik, to zajebite! Vernik je onaj ko veruje u boga, u kog boga, to nije bitno! Mozda po propovedanju njene vere ne bi trebalo da se tako psuje, vredja, itd. ali bog oprasta, jednom ce se mozda pokajati, i bog ce joj to oprostiti! To je sustina! To je ono ko tebe kamenom ti njega hlebom, i to je ponekad dobra taktika, ali ona ima pravo na izbor, i ima pravo da kaze za sebe da nije debil, i da ce lepo da odgovori na provokacije i da brani svoje misljenje i stavove, ma kakvi oni bili!mislim, i popovi sami, hriscani, koji bi trebalo da se zrtvuju, odricu itd, kazem, voze besna kola, bla bla! Pa sto bi ona bila debil da ne psuje, ili da ne odgovara na provokacije! 2. To sto si sada rekao, za mach i oklagiju, uhhhhh, popizdela sam!! To mrzim najvise na svetu, sto mi to nisi reko u lice, da sam sad tu pred tobom, i da imam u ruci bilo oklagiju ili mac, tresnula bih te tako da bi se pokajao za ceo zivot sto si to reko! Odakle vam ta glupa ideja da zeni bolje stoji oklagija nego mac, ili da su zenski poslovi u kuhinji it. Pa, bre, to samo dokazuje da ste najobicniji primitivci, koji ne razmisljaju ni malo! Gde pise da je pranje sudova, kuvanje ili pranje vesa zenski posao! AAAA , debiliiii, to je bre tako od davnina jer muskarcima debilima tako odgovara! Da vas vidim jedan dan kad vas zene budu poostavljale same u kuci, pa vi cete pocrkati, necete znati ni jaja sebi da isprzite, a kamo li da uradite nesto drugo! Postoji nesto sto se zove pravda, i postovanje! I ravnopravnost muskog i zenskog pola u zajednici ili van nje! Sve te price o tome kako su to zenski a ono muski poslovi mi zesce ide na kurac! Kao muskarac treba da zaradjuje a zena da se smara kuci uz kucne poslove! Pih ,a argumentacija protiv toga je, pa neka mi zena popravi auto!!! Ma daj, da treba da ga popravim, ili bih ga odvezla u servis, ili bi nekako i sama nesto uradila, ne postoji nista na ovom svetu sto vec neko nije prvi put provalio i naucio, ili osmislio! Ja sam bre i drva sekla, i ceo zid sam izmalterisala i zapusila rupe u svojoj sobi, da ne pricam da mi decko nikad nije pomogao da ponesem kese iz prodavnice, iz lifta koji se zaglavi sam uvek sama izlazila, a i osigurace, i zice mogu sama da menjam i da povezujem! Budaletine!!!! I tako sada zene i rade po ceo dan, i dolaze kuci u haos, koji njihove,jadne jake muskarcine mrzi da pospreme, i moraju i da skuvaju, i da operu i sve! Ma nosite se svi bre, jadnici!!!!!! MRS! OVO NARAVNO MISLIM SAMO ZA ONE KOJI SU U TOM GLUPOM MACHO FAZONU I NE MISLIM GENERALNO, CAST IZUZECIMA! ALI STVARNO MRZIM TE GLUPE IDEJE!
  22. Ne, nisam rekla da svi muskarci iskljucivo razmisljaju o sexu i kako da dodju do njega, ali veruj mi da ih ima dosta, tako da mislim, da su zene u opasnosti ako se prostitucija zabrani i eliminse kao pojava, jer mislim da ce to u nekoj meri dovesti do povecanog broja silovanja! Jer ako toga ima i sada, sta ce tek biti ako ne bude moglo da se plati za seksualnu uslugu! A sto se tice ovoga da su muskarci sve izmislilii u svoju korist, to kazem u odnosu na ovo sto je ovaj reko da to pise u bibliji, jer mi logicki deluje da je to tako cim je dozvoljena prostitucija zena a zabranjena prostitucija mladih decaka! ok?
  23. Izvini, ali ova te je unistila, ja se ne bih vise javljala, da sam na tvom mestu!!
  24. ma dobro sve je to kul, ovaj reko zabranjena ova , ovaj zabranjena ona prostitucija, ali bre realno gledano, to su bre ljudi sve sami izmislili! Pa logicno da ce da se zabrani prostitucija malih decaka, a zenska ce samo da se jos vise podrzava zato da bi ocajni mentoli ruzni i smrdljivi mogli sexualno da budu zadovoljeni! Mislim, da je sve to stvoreno od strane muskaraca, kojima je tako odgovaralo, i provlaci se do dana danasnjeg! Pa zamislite kako bi reagovali muski ocajni retardi kad bi odjedamput nestale sve kurve, drolje, striptizete! Ja mislim da bi svaki dan bilo drugo silovanje!!
×
×
  • Create New...