Jump to content

balerina

Iskreni članovi
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by balerina

  1. Кад већ помињеш школу- ео систем школовања, не само у нашој државаи већ на целом западу- а само је један разлог за то- укидање суботе- буботе, и прутића. Да то није избачено да видиш како би школе пуцале од рада, а не да је деци школа ,,смарање'', и да су професори глупи, и да су књиге досадне...

    auuuuuuuu, ja se izvinjavam, ali kakve crne veze ovo ima s onim sto sam ja pisala!!!???

  2. То што се у Курану дозвољава да се туче жена, да се каменују људи, да се бичују, су ствари које су се ретко кад практиковале и за Мухамеда, и првих калифа. Оне су ту као предострожност.

    Cekaj, predostroznost, cemu....?

     

    Pa zar vi niste jaci od zena....?

     

    Zar nije lepse da budete nezni i fini...!

     

    I da uzivate...kakva tuca.... ovo je 21.vek...ja sam u skoli ucila da se pesnicom nista ne resava....ili batinom....sve jedno....Zato valjda imamo sposobnost govora...da mozemo da se dogovorimo, da razgovaramo na miran nacin, a ne da se bijemo kao neki majmuni....bez mozga????

     

    Inace to, kada neko upotrebljava silu, umesto argumenata u nekoj raspravi, odnosno svadji, to se zove logicka greska, valjda argumentum ad baximum, nisam sigurna da li se bas tako zove, a primer za to ti je: svadjaju se muz i zena i ovaj vise nema argumenata i posto je jaci, uzme i tresne je!!! To je logicka greska i samo dokazuje da je ovaj kreten!!

  3. То што се у Курану дозвољава да се туче жена, да се каменују људи, да се бичују, су ствари које су се ретко кад практиковале и за Мухамеда, и првих калифа. Оне су ту као предострожност.

     

    Хришћанство је, иако искривљеног учења, сачувало доста ствари које су биле ту у почетку, а нпр данас су код ,,Хришћана'' потпуно изгубљене. (Нпр, био је пре пар недеља скуп вероучитеља Србије, и као прво- ми имамо више вероучитељки него ви, (за јеше не знам, пошто је била субота, а њима је прописано 2000 корака максимум на шабат), а друго, хришћанске вероучитељке су биле обучене скоро к'о да су на штајгу кренуле. Била је једна у краткој сукњи (изнад колена), две у панталонама (а једна у уским), а све се намирисале, уби ме у главу кад сам пролазио поред њих. А онда погледаш наше вероучитељке, пола у хаљинама, пола у сукњама, лепо мараме на глави, и (као мушкарац кажем, не као муслиман, или моралан човек уопште) прелепо су изгледале; не можеш ни да пропустиш њихову лепоту, када неможеш, за разлику од хришћанки, да им гледаш у ноге, груди, рамена, итд- уопште голи део тела..)

    Pa zato ja nisam ni hriscanka a ni muslimanka, posto mi je sve to suludo....

     

    Prvo, svako ima prava da se oblaci kako hoce, i zene i muskarci, i da stavljaju koliko god zele parfema! Kako su hriscanke bile obucene tamo, je skroz ne bitno i to ne treba da se posmatra generalno(uopsteno) jer ima mnogo hriscanki koje se ne oblace oskudno!! Ja, iskreno, vise volim da se razgolitim nego da se zatarabim, jer se tako osecam komfornije! Znaci, tako se oblacim zbog sebe, a ne da bih dokazivala svoj izgled (lepotu, nazovi kako hoces)! A ako je za muslimanke zabranjeno da se obuku oskudnije, meni je to iskreno jako glupo i odvratno,(bez uvrede), i vrlo besmisleno! Jer je samo za zene tako predodredjeno!!(bljak), i odmah da ti kazem, nemoj da se osetis prozvan, to je samo moje jebeno misljenje, i osecanje!!!

     

    A sto se tice toga cije je ucenje iskrivljeno.... zao mi je ali gresis!!!

    Za mene su oba iskrivljena, i oba su se menjala cesto(ne znam koliko)!! icon_wink.gif

  4. То што ти под тиме подразумеваш да ће то бити урађено силом, то је твој проблем. Истина ће победити, у то сам уверен, а ислам ће завладати мирним путем. Куран на више места указује на бесмисленост и немогућност наметања вере силом.

     

    Иначе у протеклих 15 година Ислам се брже ширио него Хришћанство у пуном залету (од 1- па до 3,4 века, и у периоду руског и грчког мисионарства у средњем веку.)

    Ne bitno!! ja mislim isto kao i ti, i nemam nista protiv islama, imam mnogo prijatelja muslimana, ali ne volim one komentare, za tucu zena, itd.

  5. Шта ти је бре, шта се нервираш...

     

    Па то ће бити нормално кад ислам завлада светом.. icon_smile.gif

    slusaj, u osnovi islama, cini mi se u samom zacetku, nije bio uopste cilj da islam zavlada svetom, pogotovu ne na surov nacin na koji su to muslimani kasnije radili! uzasno je lose nasilno nabacivati nekome svoju teoriju o bogu, pogotovu zato sto niko ne moze sa sigurnoscu da tvdi da bog postoji, a i verovati je sasvim drugacije od toga biti primoran da prihvatis veru!!

  6. icon_smile.gif

     

    Ко хоће, може у некој муслиманској библиотеци да нађе књигу ,,како најбоље тући жену''. biggrin.gif

    Углавном, најболније што не оставља трагове је кратким и савитљивим прутом по горњем делу шака....

     

    јој.... icon_smile.gif

    I dobro, da li je moguce da ovo nece niko da obrise!!! MOLIM VAS MODERATORI, PREKLINJEM VAS, BRISITE!!!!

  7. 1. Kad mene neko psuje, vrijedja i radi sl. stvari bez razloga, normalno je da cu odgovorit na to. Ali opet moje psovke mozes izbrojat na prste, dok si ti mene (i to u samo jednom postu) bez ikakvog povoda nagrdila samo tako. Fino uzmi pa opet procitaj onaj famozni post, pa se opet javi.

     

    2. U mojim postovima se jasno moze vidjet kad se zezam, a kad sam ozbiljan. Ja ne pisem kilometarske postove i vodim duge rasprave da bih na kraju rekao - e zezao sam se, nista od toga nije bilo ozbiljno. Naveo sam hiljadu puta da je ono sa oklagijom bila zajebancija, ali nekim ljudima to ne ulazi u glavu.

     

    3. Prijetnje prijetnje... aj odmori malo. Tvoje personalne probleme ostavi za sebe, potrudi se da ih ne iznosis ovdje i ne napadas druge zbog toga. Fino sam ti rekao, nauci da se ponasas i onda mozemo normalno da diskutujemo.

    Toliko...

    Kad bi ti procitao moj famozni post gde sam popizdela zbog te oklagije, shvatio bi da se tvoje ime tu ni ne spominje! Namerno sam se ogradila zato sto nisam bila sigurna dal se zezas, ili si ozbiljno u tom fazonu, pa sam zato govorila uopsteno o takvim likovima, i njih sam terala u tri lepe... a ne tebe, zato nemoj vise molim te, ostalo sto sam nastavila da se napusavam s tobom je zato sto si se ti odmah javio i poceo mene direktno da vredjas, pa sam stekla utisak da si stvarno u tom fazonu, tako da ako ti nisi takav covek, i ako je ono stvarno bila zajebancija, onda izvini ako sam te uvredila, i ajde da nastavimo dalju raspravu o ovoj temi u miru!!! Vazi!!! icon_rolleyes.gif

     

    fexime

     

    za te samare...., ok, ajde, necu da kazem nista!!! icon_rolleyes.gif

  8. Шта да искулира, лупи јој бре шамар.. icon_smile.gif

     

    ...bez Isusa kao orao bez krila...

     

    Само да поменем, (а има и неке везе са карикатурама Мухамеда) када су у Енглеској 2001. у једном бољем (тиражнијем) недељнику изашле карикатуре које су приказивале Исуса на подругљив начин, где сте онда били? Него смо ми изазили да протествујемо.

     

    Исус је требало да буде последњи Посланик (што се може закључити из доста ајета), али пошто су људи узели и изврнули његово учење, морао је бити послат један после њега- Мухамед, и да се лепо утврди Божији закон- да буде поштован, и немењан.

    Cekaj, bre, ti si stvarno musliman?

  9.  

    balerina

     

     

     

    Ti se jedan retard. Prestani da me prozivas i lijecis svoje kompekse na meni. Dobro veli Totem, imas nekih problema sa muskarcima. Ajde sad fino iskuliraj me, a ako ne mozes - bar bez prozivki i psovki. Probaj sa nekom smislenom raspravom, za pocetak

    Ti pricas meni da ne psujem i da ne prozivam, a pogledaj ti sta radis, i pricas da te podsecam na blondi sto cas pricam ozbiljno a cas se zajebavam a ti radis exactly the same!!! A ja se ne zajebavam, ja sve mislim ozbiljno sa dozom crnog humora, probleme sa muskarcima pre imas ti nego ja, i lepo sam rekla kad mislim da neko sere, kao sto si ti srao za oklagiju, ja ga napadam, ali ako si se salio ok, ne zameram ti, a ako stvarno tako mislis.....bolje....ma nema veze....necu sad!!!

  10. stvarno se i ja primam kao sivonja icon_smile.gif

    Nego to me podsjeti na blondie. Pocnes neku svadju, kazes sve i svasta, a na kraju - sto se primas, to nije ozbiljno i sl. biggrin.gif

     

    Idi uci da mjesis pitu, bice ti koristno kad se udas... mada sudeci po tvom potpisu, ipak baratanje oklagijom nece bit primaran posao icon_mrgreen.gif

    ma ja sam bre skroz, ozbiljna ne zajebavam se uopste, mislim da si degen, kreten, jebala te pita!

  11. "Pogotovu"? Znaci ako muskarac radi a zena sedi kuci ceo dan, i dalje treba raspodeliti poslove?

     

    A ako oboje radite, i oboje mrzite kucne poslove, zar nije logicnije unajmiti kucnu pomocnicu?

    DA TO ZNACI DA IAKO MUZ RADI A ZENA NE I ONDA TREBA DA RADI U KUCI, JER OBICNO KAD ZENA RADI A MUZ OSTAO BEZ POSLA ON OPET SEDI I NE RADI NISTA!!!!

     

    UPS, IZVINI, RADI, I TO TESKE POSLOVE, SERE, PRDI, PIJE PIVO, GLEDA FUDBAL, NERVIRA SE, PODRIGUJE, SMRDI, CEKA ZENU, DERE SE NA ZENU, UDARA ZENU, NAPIJE SE, PRDI, SMRDI, SRERE........... icon_mrgreen.gif

  12. balerina

     

    1. Ti si retard. Jesi li uopste citala neki moj post, ili si eto odlucila da iskalis tvoje frustracije na meni.

     

    2. Ja nisam ni spominjao kucne poslove, vec sam se zezao sa oklagijom. Onda ti upadas iz druge dimenzije sa nekom ludom pricom, pocinjes da psujes i vrijedjas bez ikakvog razloga.

     

    3. Bolje bi ti bilo da uzmes i umijesis pitu nego sto ovuda prijetis tom oklagijom. Normalno, ako znas uopste kako se pita i pravi..

     

    4. Posto ocigledno nemas nista pametno da kazes, zaobidji me. Ako ne, bar prestani da psujes jer opasno ides na zivce.

     

    balerina>>I OPET PONAVLJAM, CITAJTE LEEEPOOO!!!!MOJE POSTOVE!!!!

     

    Tebi je dzabe sto umijes da citas i pises kad nista ne razumijes. I ne zaboravi da se roknes...

    STA SE PRIMAS? laugh.gif

     

    I NECU DA PRAVIM PITU, MRZIM PITE laugh.gif

  13. Vera je vera, pa bio to Islam ili bilo to hriscanstvo. Ne vidim zast oja ne bih bio taj koji ne bi ukazao na licemerje u necijem nastupu. A ako istin avredja i ako ti je istina vulgarna, ti onda zivi u lazi. Ona je obicno lepo upakovana, ali je i pateticna.

    DA ALI NISI TI MODEL TOTALNE ISKRENOSTI DA BI MOGO DA SUDIS O LICEMERJU

  14. ...ni jedan poslodavac nece zaposliti zenu da molerise...

     

     

    Поента је била- зашто се не жалите на ово?!

     

     

    Аллаху екбер.

    pa verovatno bi se neka zena zalila da je zanima posao molera

     

    Ali ja se licno zalim na raspodelu poslova u kuci jer me ne zanima da ja sve radim u kuci a da moj muz sedi i ne mrda dupetom! Pogotovu ako oboje budemo bili zaposleni!!

  15. Баш је занимљиво што све које кењају о правима жена и равноправности, се никад не жале што жене нису равноправне са мушкарцима када се радио нпр о позлу аутомеханичара/ке, зидара, магационера, и сличних послова.

    Или постану вулгарне (па и пљуну и ударе) кад их звекнете- онда им не смета да се позивау на пол. А хоће да се према њима односе исто као и према мушкарцима...ццц

     

     

    Иначе, више од 60 одсто покрета за права жена у европи (највише у Немачкој, Француској и Енглеској) су постали покрети за прелазак жена у Ислам. Углавном они покретни жена против ,,сексуалне дискриминације'', да се жене не посматрају као објекти, месо, итд.

     

    Ислам ће звладати светом..

     

    Аллаху екбер.

    kad bi me znao, ne bi tako reko! Nema tu sta da se zale zene oko posla molera,zidara, automehanicara, itd. Imam jednu drugaricu koja je zaludjena motorima, i sama zna sve da radi sto se njih tice, A sto se tice zidarisanja i molerisanja, ja kazem da sam u svom starom stanu, sama zapusila rupe, na zidu od ciste cigle, i to golim rukama! A oko zaposljavanja zena u struci molera, ne mozes tako da pricas, jer ni jedan poslodavac nece zaposliti zenu da molerise, a u sustini svako ima prava da bira svoju struku! I ne vidim razlog sto zena ne bi mogla da bude moler, ili zidar! Sto se tice posla magacionera, vise se poslodavcima isplati da zaposle muskarcem nego zene, ali ajde ako vec neko zna nekog poslodavca za magacionere, moja tetka bi rado to radila!!!

     

    I OPET PONAVLJAM, CITAJTE LEEEPOOO!!!!MOJE POSTOVE!!!!

     

     

  16. balerina,

     

    1. boring. procitaj sto smo pisali do sad, nemam namjeru da tebi posebno vadim zakljucke.

     

    2. Koga bi ti tresnula oklagijom? Bas bih volio to da vidim icon_smile.gif Ajde mala, sjedi tu dje si i ne budali.

    To za oklagiju je bila zajebancija, drugi je problem sto se vi feministinje odma nadjete uvrijedjene. Sto se ostatka tvog posta tice - lupas i mlatis kako stignes. Zene i muskarci nisu stvoreni isti, svaki pol ima svoje prednosti i mane (koje ti ja sad necu navodit). Ja licno sebe ne smatram sovinistom, jedino sto mi na kurac ide jesu feministiknje kao ti propagiraju neku jednakost polova. Kad je tako, idite da kopate kanale i radite u rudnicima, naucite da mjenjate gume i pustite muskarce da se iskrcavaju prije vas kad brod tone icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

    Sto se tice ovih tvojih psovki i slicno, goni se u kurac. Stvarno me nece neka mutava balavica ovuda prozivat zbog gluposti... Fino budi dobra i ucini uslugu covjecanstvu - rokni se.

    nisam ni feministkinja, ni balavica, niti sam nesposobna da uradim bilo sta! Ucini ti uslugu samom sebi i rokni se!! Opet nisi razumeo!!!

     

    TI POSLOVI KOJE TI NABRAJAS, NEMAJU VEZE SA RASPODELOM KUCNIH POSLOVA O KOJOJ JA PRICAM!!!!

     

    JA PROPAGIRAM RAVNOPRAVNU RASPODELU KUCNIH POSLOVA, DEBILU, A NE NESTO DRUGO, icon_mad.gif

     

    I VERUJ MI DA NE BI VOLEO DA VIDIS KAKO BIH TE TRESNULA!!!

     

    MOZDA I ZATO STO TO NE BI NI VIDEO, HA HA mrred.gif

  17. Onda cem oto da ti objasnimo ovako. U Americi postoje takozvani "Sunday Morning Christians". Oni svake nedelje idu u crkvu i tamo poziraju kao "pravi hriscani". Tokom ostatka nedelje rade sve moguce svinjarije i ponasaju se skroz nehriscanski.

    Nij evernik onaj koji to kaze. Nije vernik onaj ko pozira da jeste. Nije vernik zvezda estrade koja ima veze sa kriminalom, mozda i sa ubistvima i koja smrce kokain sve u sesnaest. Dzaba sto kaze da jeste i sto ima veliki krst oko vrata. Vera je nesto sto se zivi i sto se dokazuje svojim zivotom i podvigom. Za podvig neko ne mora biti zamonasen, to je nesto sto dolazi od Boga kao prilika i kao dar. U tom smislu nase reci Blondie su reci od Boga, ali ona je daleko od Boga i u vlasti Satane. Da niej tako ne bi stavljala sliku nove Vavilonske bludnice is[pod svoji postova. Mi, draga balerina, ovde govorimo o licemerju i skrnavljenju vere ako nisi primetila ...

    Izvini,ok, ali sve jedno ja ipak mislim da nisi ti niko da pricas o tome ko je pravi a ko ne pravi vernik, i da pricas sta ko treba da radi, i to sto pricate o skrnavljenju i licemerju, plasim se da nema nikakve veze sa temom islam!

     

    Ali svejedno mi je i onako ne mogu vise da vas slusam, odnosno citam, muka mi je !!! koliko ste zatucani!!! I ti vredjas nju, ako nisi primetio, i ti si vulgaran!!!

  18. 1. Brak?? Pa u zadnje vreme i to se raspada, zar ne?

     

    Ljubav kategorija? Prvo je dokazi ili opovrgni pa mozemo razgovarati o njoj. Ali da, vec si rekla da se ne moze definisati.

     

    Ali vidim da opet nisi shvatila sta sam rekla.

     

    2. Znam sta si rekla i sta si komentarisala, ali ja ti samo govorim da je to nepotrebno. Barem sto se prostitucije mladih decaka tice. Ako ne shvatas ni ovo, pocecu da cupam kosu!

    E pazi, ja sam se prvo raspravljala s onim likom, ne s tobom, tako da ti nemas tu sta da me pitas, jer nisi dobro skapirala o cemu se radi!

     

    Ne mozemo ni ja ni ti da shvatimo jedna drugu zato je najbolje da se raspravljamo u vezi sa nekom drugom temom!

    biggrin.gif

  19. 1. Ne slazem se. Prica ne pije vodu bar ne u danasnjem drustvu. Izadji malo iz kuce, ostavi kompjuter i osvrni se na koji nacin je unistena sama institucija "veze", ko ne zna o cemu pricam, nek samo pogleda danasnju omladinu. Ljubav ne postoji vise u ovom svetu, a ako i postoji retka je (mislim na ljubav izmedju dve osobe suprotnog pola, da budem precizna)

     

    2. Bezveze... Prostitucija stoji kao takva oduvek i nije ni bitno da li su u pitanju decaci ili zene. A sto se tice prostitucije decaka zasto je legalizovati kad je i onako zabranjeno zlostavljanje i zavodjenje kao i iskoriscavanje maloletnnika i kaznjivo je zakonom? O cemu onda pricamo???!!!

    1. Ja nisam kod kuce, racunar mi nje kod kuce, mislim barem ne ovaj na netu!

    Kuci sam retko! Veza, kao institucija, ne postoji, samo brak postoji kao vrlo vazna institucija!

     

    I ne moze se reci da nema ljubavi, zato sto je to kategorija, i ne moze se definisati, tako da to uopste ne treba da se komentarise!

     

    2. Sto se tice prostitucije, trebalo bi da jos jednom procitas sta sam napsiala, jer ja kritikujem samo ono sto je onaj lik reko da pise u bibliji i ne ulazim u dalju raspravu koja nema veze sa istom!

  20. blondie, sto si ti danas nadrndana. Ako tebi nijedna kritika ne odgovara, aj ti fino ostani kuci i diskutuj sama sa sobom. Tako ces uvjek bit u pravu...

     

    Prvo, pojam pravog vjernika - pravi vjernik grijesi, al on to cini u afektu, bez namjere. Takodje se kaje zbog svojih gresaka. Ti bi da budes vjernik dokle god tebi to odgovara. Cim iskrsne neka svadja, ti automatski pocinjes da napadas i psujes kao neki chobanin. Nakon zavrsetka, opret se vracamo na staro. Nit luk jeo, nit luk mirisao icon_smile.gif

    E to ja zovem On/Off vjernik, jer u hriscanstvu ne postoje pojmovi "malo manje" il "malo vise". Ili jesi ili nisi....

    Ja ne govorim da NE treba odgovoriti na provokaciju, samo sto taj odgovor mora biti u duhu vjere kojoj pripadas. Mislim, meni puca za to hoces li ti raditi nesto u duhu svoje vijere, jedino mi smeta da onda nekom drugom prosipas licemjerstvo a ovamo se ne pridrzavas i nekih osnovih stvari. Ja nisam pisao "okreni drugi obraz", vec to pise u bibliji koja je sveta knjiga za hriscane. To sto ti svjesno ne postujes tu odredbu vec radis suprotno, je isto kao kad bi slavila Bozic npr. 20 juna jer ti je tako odgovaralo icon_smile.gif Malo glup primjer, al shvatas analogiju... razmisli malo o tome prije nego sto opet pocnes da vices "odjebite nevjernici".

     

    Drugo, ne znam kakve veze sa temom ima to jesi li dodjos ?? Takodje, nisu tvoji preci jedini na balkanu koji nisu primili islam pod pritiskom i koji su slavili slave za vrijeme komunizma. Opet ponavljam, kakve veze ovo ima sa temom??

    Za kraj, sto to pricas u vezi macha. Zeni u rukama bolje pristaje oklagija (da ne kazem jos nesto icon_smile.gificon_mrgreen.gif ) dok bi mach trebalo da ostave muskarcima. Osim ako tako u USA muskarci i zene nisu obrnuli uloge, pa si zamudatila i odlucila da se povedes njihovim primjerom icon_uhoh.gif

     

    pozdrav pivopije.gif

    Ja se izvinjavam sto se mesam, ali:

     

    1. Ne postoji "pravi" ili "ne pravi" vernik, to zajebite! Vernik je onaj ko veruje u boga, u kog boga, to nije bitno! Mozda po propovedanju njene vere ne bi trebalo da se tako psuje, vredja, itd. ali bog oprasta, jednom ce se mozda pokajati, i bog ce joj to oprostiti! To je sustina! To je ono ko tebe kamenom ti njega hlebom, i to je ponekad dobra taktika, ali ona ima pravo na izbor, i ima pravo da kaze za sebe da nije debil, i da ce lepo da odgovori na provokacije i da brani svoje misljenje i stavove, ma kakvi oni bili!mislim, i popovi sami, hriscani, koji bi trebalo da se zrtvuju, odricu itd, kazem, voze besna kola, bla bla! Pa sto bi ona bila debil da ne psuje, ili da ne odgovara na provokacije!

     

    2. To sto si sada rekao, za mach i oklagiju, uhhhhh, popizdela sam!! To mrzim najvise na svetu, sto mi to nisi reko u lice, da sam sad tu pred tobom, i da imam u ruci bilo oklagiju ili mac, tresnula bih te tako da bi se pokajao za ceo zivot sto si to reko! Odakle vam ta glupa ideja da zeni bolje stoji oklagija nego mac, ili da su zenski poslovi u kuhinji it. Pa, bre, to samo dokazuje da ste najobicniji primitivci, koji ne razmisljaju ni malo! Gde pise da je pranje sudova, kuvanje ili pranje vesa zenski posao! AAAA icon_rockdevil.gifmrred.gificon_twisted.gifmad.gif , debiliiii, to je bre tako od davnina jer muskarcima debilima tako odgovara! Da vas vidim jedan dan kad vas zene budu poostavljale same u kuci, pa vi cete pocrkati, necete znati ni jaja sebi da isprzite, a kamo li da uradite nesto drugo! Postoji nesto sto se zove pravda, i postovanje! I ravnopravnost muskog i zenskog pola u zajednici ili van nje! Sve te price o tome kako su to zenski a ono muski poslovi mi zesce ide na kurac! Kao muskarac treba da zaradjuje a zena da se smara kuci uz kucne poslove! Pih icon_mad.gif ,a argumentacija protiv toga je, pa neka mi zena popravi auto!!! Ma daj, da treba da ga popravim, ili bih ga odvezla u servis, ili bi nekako i sama nesto uradila, ne postoji nista na ovom svetu sto vec neko nije prvi put provalio i naucio, ili osmislio! Ja sam bre i drva sekla, i ceo zid sam izmalterisala i zapusila rupe u svojoj sobi, da ne pricam da mi decko nikad nije pomogao da ponesem kese iz prodavnice, iz lifta koji se zaglavi sam uvek sama izlazila, a i osigurace, i zice mogu sama da menjam i da povezujem! Budaletine!!!! icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif I tako sada zene i rade po ceo dan, i dolaze kuci u haos, koji njihove,jadne jake muskarcine mrzi da pospreme, i moraju i da skuvaju, i da operu i sve! Ma nosite se svi bre, jadnici!!!!!! MRS!

     

    OVO NARAVNO MISLIM SAMO ZA ONE KOJI SU U TOM GLUPOM MACHO FAZONU I NE MISLIM GENERALNO, CAST IZUZECIMA! ALI STVARNO MRZIM TE GLUPE IDEJE! icon_rockdevil.gif

     

     

  21. Malo preterujes.

     

    A ako neko zeli da bude prostitutka? Mada su to izuzetno retki slucajevi, obicno su devojke primorane teskim novcanim problemima na tu opciju.

     

    Mnogo si surova prema muskom rodu. Ne misle svi muskarci iskljucivo na sex i kako da do njega dodju. I mislis li da su sve te devojke prostiktutke zato sto ih je tako podredio muski rod? Nisu imale izbor? Molim te... svako ima izbor, pitanje je sta ce da neko uradi sa tim.

    Ne, nisam rekla da svi muskarci iskljucivo razmisljaju o sexu i kako da dodju do njega, ali veruj mi da ih ima dosta, tako da mislim, da su zene u opasnosti ako se prostitucija zabrani i eliminse kao pojava, jer mislim da ce to u nekoj meri dovesti do povecanog broja silovanja! Jer ako toga ima i sada, sta ce tek biti ako ne bude moglo da se plati za seksualnu uslugu!

     

    A sto se tice ovoga da su muskarci sve izmislilii u svoju korist, to kazem u odnosu na ovo sto je ovaj reko da to pise u bibliji, jer mi logicki deluje da je to tako cim je dozvoljena prostitucija zena a zabranjena prostitucija mladih decaka! ok? icon_wink.gif

  22. Zapravo, biblija osudjuje samo pagansku hramovsku prostituciju kao deo obozavanja idola. Samo su svestenici Izrailja imali zabranu da ozene prostitutku

    Ono sto je Bog osudio je decija, muska, prostitucija (Knjiga proroka Joila 3:3), sto je kod nas pogresno prevedeno samo kao dete, ali u originalu znaci musko dete. Zapravo, po bibliji, jedino je greh ako se svestenicka cerka kurva (Treca knjiga Mojsijeva, 21:9), i tu se preporucuje spaljivanje. Zapravo, ja nisam nasao izrailjski zakon koji zabranjuje prostituciju ako zena nije iizabrane krvi na sta se odnosi Mojsijev zakon. Zapravo, ako pogledamo Novi zavet, u poslanici Jevrejima Svetoga Apostola Pavla. jedna kurva, eksplicitno tako navedena, se slavi kao primer vere (11:31). Da ne pominjem sad Knjigu proroka Osije gde na pocetku Bog naredjuje zenidbu sa prostitutkom. U istoj toj knjizi Bog kazeda nece kaznjavati cerke Izrailja ako se prostituisu. Dakle, zasto je onda prostitucija nemoralna? Znas, redovno citam bibliju pa nesto i znam icon_razz.gif

    ma dobro sve je to kul, ovaj reko zabranjena ova , ovaj zabranjena ona prostitucija, ali bre realno gledano, to su bre ljudi sve sami izmislili! Pa logicno da ce da se zabrani prostitucija malih decaka, a zenska ce samo da se jos vise podrzava zato da bi ocajni mentoli ruzni i smrdljivi mogli sexualno da budu zadovoljeni! Mislim, da je sve to stvoreno od strane muskaraca, kojima je tako odgovaralo, i provlaci se do dana danasnjeg! Pa zamislite kako bi reagovali muski ocajni retardi kad bi odjedamput nestale sve kurve, drolje, striptizete! Ja mislim da bi svaki dan bilo drugo silovanje!!

  23. Naravno da ne, ali kazem oni su ateisti. Zar ne?

    Pa jer bilo nekad veceg zla od komunistickog?

    Nije!

    sta dalje da ti kazem.

     

    A ako mi pricas o danasnjim ateistima oni nemaju pojma gde im je dupe a gde glava. Sve teorije su im do sad pale u vodu.

    icon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gif

    Pa kad je vecina zatucana!

×
×
  • Create New...