Jump to content

kojan

Iskreni članovi
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kojan

  1. Gledao sam prve dve sezone. Prva je odlicna. Kod druge fore vremenom postaju sve odvratnije i bolesnije pa sam je jedva zavrsio. Trecu sam samo poceo da gledam, ali fore nastavljaju da budu previse bolesne za moj ukus.
  2. Meni se Iluzionista vise svidja nego Prestiz. Oba filma imaju bzvz krajeve, ali Ilusionista barem ima jedan, a Prestiz sto i jedan i svi su bzvz.
  3. I onda Atia kaze dovedite mu onu Germansku drolju
  4. Prva sezona je vrhunski odradjena, mada se poprilicno zajebano zavrsava. Ja jos uvek nisam nasao na internetu drugu sezonu. Jel imate neki link ili predlog odakle da skinem epizode iz druge sezone? Nasao sam nove epizode
  5. Ja sam izvadio burazera iz zatvora i sada treba da zauzmem Idlewood
  6. kojan

    Gabriel Knight

    Igrao sam pre jedno mesec dana Sins of the Fathers i po prvi put sam ga presao (ranija verzija je imala neki bug, pa kada udjem u zamak nesto se zablokira). Umro sam mozgajuci, ali nisam uspeo da je predjem bez resenja. Ipak su neke zagonetke preteske. Gabriel je jedna od mojih omiljenih avantura, a nikako da nabavim trojku Cuo sam da se u njoj radi o Svetom Gralu i Templarima, sto sigurno samo doprinosi zanimljivosti cele igre. P.S. Jel ima neko knjige Gabriel Knight?
  7. I koliki je rezultat u stonom tenisu
  8. Ekonomski fakultet u BG smer: Finansije, bankarstvo i osiguranje
  9. Gledao sam veceras predstavu O Edenu, na istoku. Prijatno sam iznenadjen predstavom. Vojina Cetkovica ranije nisam cenio kao glumca, ali veceras me je stvarno prijatno iznenadio. Nikola Djuricko je car i o njemu ne treba trositi reci. Dobra prica koja je iznesena na visi nivo sjajnom glumom. Scenografija jednostavna, ali zadovoljavajuca. Zamerka je na duzinu predstave (malo jace od sat vremena), ocekivao sam duzu predstavu. Sve u svemu toplo preporucujem. P.S. Gledao sam predstavu iz prvog reda
  10. Ja gotivim Remedy Lane Cela pricha mi je super i melodican je. Nadam se da josh neko deli moje misljenje
  11. Lik je extra. Prvi album mu je potpuno u Neoclassical fazonu, a posle je radio vishe progresivne stvari. Mala ispravka prvom postu, Kuprij je Ukrajinac
  12. kojan

    Opeth

    Verovatno Mikael nije slushao Evroviziju 2004 kada je Zeljko nastupio sa Lanetom, jer da jeste ne verujem da bi se toliko odushevio "novom" Zeljkovom pesmom koja je osakacena kopija Laneta.
  13. Meni se takodje ne svidja spot za Deliberation.
  14. kojan

    Ihsahn

    Album za svaku pohvalu. Ihsahn je legenda, shto je dokazao i sa ovim albumom/projektom. Preslushao sam album samo dva puta tako da mi se josh nije izdvojila neka pesma koju bih posebno pohvalio.
  15. Exit traje chetiri dana i od svih mogucih oni bash deveti izaberu Ne verujem da cu ici
  16. kojan

    The Movies

    Uzeo sam ponovo da igram ovu igru i super mi ide. Na jednoj dodeli nagrada uzeo sam 4 od 5. Promakla mi je samo za najbolji studio, ali posle ove 4 odmah sam se popeo na prvo mesto.
  17. Na Metal Maniji su svirali jedno 5-6 pesama sa spiska iz 2005-te i svirali su josh Siren of the Woods
  18. Ja se nadam da cu novi album naci u Budimpesti
  19. kojan

    The Movies

    Imas gore na vrhu ekrana onu timeline liniju. Na njoj se nalaze vesti koje uticu na odredjene zanrove filmova. Gledaj to, pa kad bude + na romansi ti snimi neki ljubic i sgrni brdo para
  20. kojan

    The Movies

    Pa valjda trebas i dobre scenarije da pises. Js se secam da na pocetku igre svaki scenario ima maximalno jednu zvezdu. Kasnije se grade bolje zgrade za pisanje scenarija i tu je moguce podici kvalitet scenarija. P.S. Koliko imas glumaca i rezisera?
  21. kojan

    The Movies

    Odlicna igra. Meni tutorial nije bash najjasniji. Kako usreciti svoje zvezde? Poredjenja radi moja zvezda, koja se nalazi recimo na desetom mestu zvezda, je nezadovoljna platom, a ima vecu platu od zvezde koja je na prvom mestu.
×
×
  • Create New...