Jump to content

Peti.Maj

Iskreni članovi
  • Posts

    387
  • Joined

  • Last visited

About Peti.Maj

  • Birthday 10/10/1986

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    NISAM IZ BEOGRADA

Profile Fields

  • Gender
    Male

Peti.Maj's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. skratio bih sliku za trecinu, odozgo na dolje/dole. doobar edit. svaka cast...
  2. nemoj da se ljutis na mene. ne pricam ja nista. ja sam samo citirao.
  3. ja nalazim smisao u svom zivotu samo kada sam srecan. tako da rukovodeci se time, vjerovatno je smisao covjekovog zivota i postojanja uopste da bude srecan.
  4. taman posla da sebe poredim sa njime. ne bih se spustao na taj nivo. sad si kao zmija koja je samu sebe ujela za rep.
  5. trazili ste poznatu sisu, dobili ste poznatu sisu. svi je znaju - djevojka iz izloga jednog fensi butika.
  6. vidim da ti je rijec 'tumacenje' jako bliska. Tebi nema veze a i sam patrijarh Pavle (ili ko je vec napisao ovaj clanak) ju navodi i povezuje sa njegovim problem iz mladosti koji se ticao predestinacije iliti blazhe receno Bozijeg predznanja. predestinacija=predodredenje "Јер које напред избра, оне напред одреди" moram biti pazljiv prema tebi, jer znam da hriscnaninu nije nista teze nego 'pad sa vjere'. poslije ti treba nadljudska snaga da se povratis... a i apostol pavle kaze svojim ucenicima, parafraziram: hranih vas mlijekom, ka' djecicu. postoje stvari u hriscanstvu koje nisu pitke kao mlijeko vec su onako, kao sirovo meso, i treba ih svariti. toliko od mene za ovu temu.
  7. evo na ovom linku koji je postavio estranged: "Sloboda volje i predestinacija" slucajno nadjem ono sto ti kazes da ne postoji: " Јер које напред избра (проегно), оне напред одреди (проорисен)..., које напред одреди оне и позва (Рим. 8,29,30)" Dalje ide koliko se ja sjecam (parafraziram): koje pozva one i opravda, koje opravda one i proslavi... itd. itd. A stvarno je scena: slusam Daft Punk - Around The World, a pisem o predestinaciji u hriscanstvu (tacnije u apostola pavla)...
  8. i ja bih volio da ne postoji. iskreno. i ne tjeraj me sada da citiram. nadji sam.
  9. ne radi se o tumacenju. niko nije ni pomenuo tumacenje, do evo sad ti. izrazio sam se precizno: pavle je ucio (propovijedao) o predestinaciji. postoji cijelo poglavlje (korincani ili rimljani, prije ce bit rimljani poslanica) koje apostol pavle posvecuje predestinaciji. toliko.
  10. apostol pavle je takodje ucio o predestinaciji.
  11. a jel mogu da postujem sliku djevojke brus vilisa a?
×
×
  • Create New...