Jump to content

Innerspirit

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Innerspirit

  1. Dobro de... Mi se ocigledno ovde bas ne kapiramo najbolje. Ne kazem ja da on reci izgovara nedovoljno glasno ili jasno, ili da falshira. Nego kao da tako nesto isprevrce da zvuci kao daizmislja reci. Tako da ono sto je izgovorio je jasno, ali na sve lici osim na glagol/imenicu/stagod koja je trebalo da sledi. Sto se ljudima koji pevaju na engleskom cesce ne desava da otpevaju, da banalizujem, umesto "Ejdzls on a sajdlajn" - "Edzls ona sajdlan"? Kapiras sad sta pokusavam da kazem? I da jos ponavljas istu gresku na svakom certu. E vidis, tu nije problem u klimatsko-atmosferskim uslovima (jer da je to u pitanju, glas bi mu se gubio ili bi fashirao ili mozda ne bi izgovorio rec do kraja), nego u fakin' neznanju i manjku inicijative i truda da se nesto poboljsa. A to sto nemacki nije toliko globalno zastupljen kao npr. engleski nije nikakvo opravdanje. Moja krajnja poenta je: neka vezba. To je sve.
  2. da... i ja ne planiram da ucestvujem u tome A sto se tice h8er komentara... svako ima pravo na svoje misljenje, ja u svakom slucaju necu drzati jezik za zubima (tj. prste u dzepovima), pogotovo sto se Ramm-a tice. A vi ako ne zelite da vam kvarim koncepciju, otvorite fino "SteWa High Voltage" temu... e sad sam zbunjena... Stage fright izaziva poremecaje u izgovoru?
  3. Govori u svoje ime. Your point being... ?!?! o_O A sta je po tvom misljenju komercijala? Kad je bend popularan? Ma da, u pravu si, koga bole paja za textove i Rammstein, bitno je da on headbanguje k'o Lindemann... to je bas kul
  4. Crtac je keva! Za sve koje vole brutalni besmisleni humor, mast-voch! : ) Ja za sad imam samo 3 ep. ali lagano skidam i ostale... sa akcentom na "lagano" :| Pickles je car! x) Pickles [drzeci jastoga]: "wow, wait: are you telling me that you put these guys into boiling water, and then they shrink, and they turn red, and then they die?!" Store clerk: "Yes sir" Pickles: "That is... the most metal thing I've heard in my whole life. High five!"
  5. Cula da je serija super, brze bolje nabavila prvu sezonu... znaci, kakvo razocaranje! Teorije zavere, stupidna predvidljivost koja vise igra po zivcima nego sam hmmm, pokusaj napetosti. Odgledala do 8 epizode i batalila... Hocu Oz bre!
  6. Remark - Iskra zivota Mnogo mi se svidja stil pisanja. Opisi i dijalozi su u savrsenoj ravnotezi. Cela atmosfera je odlicno docarana, jbt, pola dana posle citanja ne mogu da se otresem osecaja da sam ja u konc logoru o_O Preporucujem svakako
  7. Ma ne pricam ti ja o naglasku, nego o samom izgovoru reci. NEPRAVILNO IZGOVARA RECI. K'o da ih izmislja. To je disrispekt i prema jeziku i prema R+ -u. Ako vec peva na nemackom, nek se upozna bar sa njegovim osnovama. Ako moze da ulozi vreme da sa 90% tacnosti skine Tilla (sto je po meni malo patetic, al' ajde) po njegovim scenskim pokretima, moze da mu valjda skine i izgovor. Niko ne trazi od njega da pise poeziju na knjizevnom nemachkom. SAMO DA IZGOVORI PROKLETE RECI KAKO TREBA!
  8. Od kako sam prvi put cula HV na nekom Demo Mastersu pocetkom godine, znacajno su se popravili i sad vec malo zvuce kao Rammstein . Ali jedna stvar mi i dalje nemilosrdno grebe ushi na svakoj svirci: PEVACH. MORA. DA. VEZBA. JEBENI. IZGOVOR!!!! Sta znaci kad se "Heute ich" izgovori kao "Hojti"?!?! Takva slozenica u nemackom ne postoji! Izgovor se ne dobija odmah, on se postize VEZBOM. A mislim da bi savrseno zvucao da je pola vremena ulozenog na skidanje Lindemannovih stage pokreta pevac ulozio na vezbanje izgovora. Steta je, ima dobar glas, ali ovo mnogo kvari utisak svakome ko poznaje nemachki i/ili Rammstein. No hard feelings, samo konstruktivna kritika... i u mom interesu je da cujem sto vernije Ramm obrade @Max ex bubnjar Choceche, zajebi bubnjeve, PEVAJ! Fakin' J. Hetfild!
  9. Eeee, svako ima svoju svetinju A za Ararat bih pre rekla PRELEPO nego jezivo... uprkos svemu sto se odigralo tu u proslosti
  10. Lonley day... textic mi je malo ... preeevise je banalan, ali opet, cela pesmica je ok. Ja licno ne bih volela da urade spot za Holy Mountains, jer bi mi pokvarilo sliku koju imam u glavi... Ah, Sv. Durmitor... Osim ako, jel'te, bas tamo ne snime spot Ja bih volela da vidim spot za Tentative ili Dreaming
  11. I ja bih imala sad mnogo sto sta toga da kazem i dodam, ali HAJDE DA NE OFFTOPICUJEMO TOLIKO, molim vas Prvo, jedva dodjoh do daha, od shoka sto uopste postoji mogucnost da SOAD dodju... Da, da, sve definitivno zvuci previse savrseno bajkovito (SOAD u Evoks shumici ), ali ko zna! Ako stvarno budu dosli u Zelenkovac........... Ma, da nista ne govorim unapred, zivi bili pa vidieli (dajBozedajBozedajBozedajBoze!!!) Drugo, George, kad je zvanicna premijera spota?
  12. E stvarno je bilo razbijanje Mislim da je ovo jedan od najboljih koncerata na kojima sam bila, ikada... Znaju atmosferu da naprave, svaka ch! Ali kad je poceo Arise Again... jooooj... to mi je trebalo E ljudi, jel slikao neko nesto...? Gre'ota bi bila da niko nije slikao Maxa u "S S S S" majci
  13. Eeee, dobri su Jaganjci Mada, ponekad znaju da budu malo monotoni... Ali svejedno, kidaju Imam ja dosta stvari od njih, kao i par spotova Laid To Rest je fantasticna stvar (za razliku od spota)
×
×
  • Create New...