Jump to content

Селектор

Iskreni članovi
 • Posts

  783
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Селектор

 1. Штета што нисам био у могућности да одем до Новог Сада да их слушам, ако је неко био, нека напише утиске ...
 2. Одлична ствар, хвала shupak! Зна ли неко, јесу ли пуштене карте за концерт на новосадском Сајму у продају? Штелим се да одем ...
 3. То матори, донео си одличне вести!
 4. Снимаће се нека рњава, не?! :) Опуштено људи, и ванземунци прде!
 5. Утјеха косе је дефинитивно најбоља обрада коју су урадили до сад, обожавам је! Изгледа да им је пао сајт, неће да се учита. А можда га и ажурирају овако рано ујутру кад нема гужве!
 6. Слушаш праве и добре ствари, не обазири се на ове што су у`ватили Ротена за јаја, па сад просипају памет шта је панк! :) Само тако настави!
 7. Хвала shupak, баш сам претходних дана размишљао шта паметно да напишем не бих ли оживео тему, али нисам имао идеју. Иначе, данас сам купио карту за Идијоте који свирају 19-ог у КСТ-у. Нисам претерано задовољан местом одржавања концерта, "рупа" је сићушна и загушљива, поцркаћемо!
 8. Најбоље су у целој причи прошли Италијани! Они су, курве, били на обе стране кад су побеђивале! Што Дража паметно рече, злочин је злочин, не треба тражити којекакве изговоре и оправдања да би се објаснио!
 9. Не можемо због разлога које сам навео у свом претходном посту (3% инфлације, 60% дуга). Мада, у јавности се више пута говорило да је и Србији, исто када и Црној Гори нуђено да под посебним условима уведе евро, али да је "главни кривац" што то није тада урађено тадашњи гувернер Млађан Динкић. Тачно се сећам његових тадашњих обећања како ће динар постати конвертибилна валута, бла, бла, ... Верујем да ћеш пасти са столице на буљу (и ти и сви рационални људи који ово читају) кад ти будем рекао да су први кредити које је Тито узимао, а који се отплаћују и дан данас, управо кредити за изградњу система канала за наводњавање, па ти види! Сам си одлично навео како се они користе, тако да се поставља питање ко је овде (мислим на Србију) блесав, а ко луд ?! П.С. Дођох до пете стране и уморих се, сутра настављам!
 10. 1. "Ако изузмемо ситна (породична) имања по Војводини, сву иоле већу земљу некадашњих задруга су покуповали домаћи тајкуни и хрватски инвестициони фондови." Постоје индиције да је ово заиста тачно и сам се трудим да проверим ову тврдњу. Ипак се водим оном Декартовом:"Веруј, али провери!" 2. да би неко узео лизинг, он мора обезбедити дугорочно стабилан новчани ток из кога би га измиривао, што ће у случају просечног српског сељака значити "пропадне ли ти једна сетва, остаћеш и без комбајна и без имања да би намирио лизинг кућу". У највећем броју случајева (постоје и изузеци), ипак је најбоље и најјефтиније кад човек нешто купује за своје паре !!! 3. поред свих предности и мана менталитета просечног српског сељака, мислим да су две најважније: опрезност и промућурност. Наша скупштина би далеко боље функционисала када би у њу послали праве сељаке, а не ове новокомпоноване. Према Мастрихтском уговору, да би нека земља била чланица евро зоне мора да има инфлацију мању од 3% и спољни дуг мањи од 60% БДП-а. Делтин монопол је пример за уџбенике!
 11. Јбг народе, имам лошу навику да не залазим претерано у ове подфоруме, тако да тек сад открих ову тему. А пошто сте "заорали" већ 12 страна мораћу из више постова да се како-тако прикључим дискусији ... Здраво колега! Која си година? Интересантна констатација. Који смер? Пази, оно што бих ти ја саветовао је да промениш угао посматрања. Кризу су свесно изазвали исти ти капиталисти зарад остварења одређених циљева ... Извини, о ком то либералном капитализму говоримо? Присети се само најочигледнијег примера, како су се САД понеле према Мајкрософту када је 90-их био оптуживан за монополистичко понашање. ТО НИЈЕ ЛИБЕРАЛНА ЕКОНОМИЈА !!! Не добра, вероватно најбоља!
 12. Управо одгледах филм "Пјевајте нешто љубавно", па ето, ред је да оставим коментар, поготово што нам је тема дибидуз замрла у последње време. Филм је ок, мислим не очекујте нешто посебно, има добрих лајнова и форица, мени се искрено највише допала сцена кад таст и бубњар "варе" у клоњи, то ме је онако баш насмејало. Што се музике тиче, песме ХП-а су унакажене за потребе филма, јбг ипак ти момци глуме гаражни бенд, исти онакав какво је Пиво било пре 20-так година. Све у свему, ако сте фан ХП-а, препоручујем да га одгледате, а не сумњам да ће бити и "клинки које ће свршавати на то"!!!
 13. Ма, ја сам држао овог вепра на оку све док није сјеб`о шаку, зато што сам му случајно на почетку концерта заб`о лакат у главу. Нисам га се уплашио зато што смо отприлике исте висине (чак је он мало нижи), спор је и телефонира кад удара. Више сам био у фазону да ме не звекне на кварњака с леђа и обори, јер је на тај начин лемао те момке. Набоде пар пута неког ко то не очекује, овај падне доле, а онда му се придруже и ови његови кикирезови, па сва четворица ишутирају несрећника. Органски не подносим скинсе, бију се к`о пичке, кукала мајка и спремала панају ономе који ми се буде замерио.
 14. Е кад већ помену те скинсе, јесу ли тог твог познаника до`ватили с разлогом или онако? Било их је четворица, клинци неки, с тим што је један звер, вепарчина оригинал. Ови остали кикирезови су му пар пута притрчавали речима:"Овај, овај!" и онда би он узео да лема несрећника. Нисам успео да видим да ли је лемао истог лика три пута или је правио редаљку. У сваком случају, после тог трећег млаћења видех да се жали ортацима да је сјебао руку, тако да се смирио до краја концерта.
 15. Ред је да и ја саберем утиске! Концерт је био одличан! Пре неколико дана сам био шокиран када сам чуо да је концерт распродат, а прави шок је уследио када сам ушао (иначе, на дивљака, подмићујући чувара) у Халу Спортова и видео сав тај свет. Било ми је баш драго! Дошао сам до закључка да су трећину публике чинили моји вршњаци и старији, они који су Хладно пиво почели да слушају док су били на нивоу гаражног бенда и цепали нешто тврђи звук. Преостале две трећине чинили су неки нови клинци чије почетке чине последња два албума, квалитетом бепрекорна и звуком нешто мекша, дакле сушта супротност ономе са почетка. Баш зато момцима из Хладног пива треба скинути капу, јер су успели да задовоље критеријуме и старих и младих фанова. Одушевио сам се кад сам тик поред шутке видео мајку и ћерку како заједно ђускају. Жао ми је што нису одсвирали још коју од старих ствари, али и овако су били сјајни! Купили су ме "Утјехом косе" уз коју сам скакао као луд! Уосталом, ако сте успели да запазите момка у плавој мајици са ликом Че Геваре који је већи део концерта провео у ваздуху јер је скакао ненормално, е онда сте запазили моју маленкост, Селектора.
 16. Ако неко има карту више и продао би је за хиљадарку, нека се јави! У сваком случају ја вечерас идем и улазим како знам и умем, са или без карте!
 17. Ма, мораће да их има! Селектор увек мора да купује најскупље карте!
 18. Теоријски би и могао да стигнеш ако би била нека предгрупа, али тога изгледа неће бити!
 19. Не сери да се код тебе још чека у реду за лебац? :) Шалим се!
 20. Ваистину! Друга варијанта је да ће да се појаве само ликови са форума, што може истриповати разне групације навијача, Образовце и сл. да су у питању канда каква "топла браћа". Још ако Имагинос дође у мајици са страначким обележјима, онда је бесплатна ферка са горепоменутим креатурама загарантована! :) Већ видим наслов у новинама:"Педери са Јуметала завели ред у граду" ... :)
 21. Ма, само стани са Његошеве североисточне стране и неј се секираш!
 22. "Овај вампир увек све поквари!" едит: улете ми Петер у пост
 23. Ма, након колективног уциркавања ходаће се на трепавицама ... а то је, сложићеш се, забавније!
×
×
 • Create New...