Jump to content

Svaroggh

Iskreni članovi
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Svaroggh

  1. Bolje je na ukrainskom nego englesko... Izvorno je... Слава!
  2. Svaroggh

    Inferno

    Pretpostavljam da jesu i da jedva chekaju decembar! Слава!
  3. Uuuu... To cje biti dobro... Jedva chekam da chujem nov materijal, jer mi se poslednji album jako svideo! Слава!
  4. Ne sumnjam u snagu ovog benda... Слава!
  5. Upravo tako! Слава!
  6. СЛАВА! Lepo je prochitati neshto tako! Слава!
  7. Rachunao sam to u vreme chitanja Nostradamusovih prorochanstava! Broj koji je proizishao iz rachunice je 3, a onda sam malo istrazhivao stvari vezane za dotichni broj i otkrio da je u Nordijskoj religiji broj 3, uz broj 9, najbitniji. Слава!
  8. Moje religijsko opredeljenje je slovenska religija. Naravno, uskladio sam je sa danashnjim zhivotom, tj. sa obavezama! Hocju recji, slavim bogove jednom dnevnom, a ne tri puta, kako su to ranije radili Sloveni, vecj samo uveche, iako bi trebalo i ujutro i u podne.
  9. Bend je super, muzika im je super, ali vizuelni prikaz... Kada je lik izvirio iza brega, ja se prosuo na zemlju i uvatio se za stomak! Josh onaj kamerman... On je najvecji lik od svih! A shto se muzike tiche, kao shto rekoh, odlichna je! Слава!
  10. Svaroggh

    Inferno

    Jaki su... Kolko sam chuo, razbili su na United Slavic Swords festivalu! Слава!
  11. Svaroggh

    Mayhem

    Jeste da su kultni bend, ali mi je i dalje chudno to shto su izdali samo tri, full-lenght albuma!
  12. Imam majice od Ahsen Lighta, Darkthrona, Burzuma i Impaled Nazarena! Слава!
  13. To ti jedna od one tri poslednje, dugometrazhne, iz 2001, ako se ne varam, kada puknu svu kintu... Слава!
  14. Da, ima dva dela i oba su izdali Peshicj i sinovi! Pretpostavljam da su kasnije preveli neke dashchice, pa su, samim tim, kasnije i izdate! Uglavnom, kolko sam chuo, unutrashnjost drugog dela se vizuelno razlikuje od prvog, shto cje recji da se u prvom delu knjige daje prevod svih dashchica, a kasnije ima i slika dotichnih dashchica. Слава!
  15. Mucjke su, bar meni, uz neizbezhne Simpsonove najjacha serija, ne samo sa prostora engleske, vecj uopshte. Jedan od boljih fazona mi je kada Rodni pusti Mocartovu simfoniju br. 38, Trig udje u stan i pita "Dejva", shta je to? Rodni mu odgovori Mocartova simfonija br. 38, Trig ga pita: " A ovde nema rechi", na to mu Rodni kazhe da je to instrumental. Tada ulazi Del u prostoriju i pita shta se to chuje, a rig mu odgovara: "To je Mocartova simfonija br. 38. Ovo je karaoke verzija".... Tu sam legao...
  16. I da, na svojim albumima sam odsvirao i usnu harfu, kao i bubnjeve... Слава!
  17. Ehm, ovako... Violinu sviram 11 godina, violu oko 2 godine, poshto je tehnika slichna tehnici izvodjenja na violini, flautu 4 godine, klavir 4 godine, iako nisam veliki ljubitelj instrumenata sa dirkama, violonchelo retko sviram, ali znam pomalo da ga sviram, jer mi je profesorka violine objashnjavala tehniku sviranja na violonchelu, gitaru sviram iskljuchivo kada sam snimao sebi albume, jer za blek metal i ne treba bash neko znanje iz gitare... Huh, to bi bilo to... Слава!
  18. Prochitao sam prvi deo, kao i propratnu literaturu, ali nisam prochitao drugi, tako da ne mogu da govorim o nekoj celini, no prvi deo je fenomenalan... Слава!
  19. Skinuo sam sa interneta odlichan dokumentarac o Atlantidi. Radjen je u fazonu Denikenovih dela, kao shto je "Secjanje na Buducjnost". Postavlja se mnogo pitanje, a od gledaoca se trazhi da nadje pravi odgovor, tako da je svako, u toku filma, istrazhivach, kao i ovi shto su snimili film! Слава!
  20. Svaki komentar je suvishan... Pogotovo mi se svidja album iz 2001, "Fragments"... Odlichan je i "Vedovstvom Krepka Cerna Slava Rusi", dok poslednji album nisam nabavio ceo, jer hocju da kupim original, ali neke pesme sam skinuo i odlichne su... Pogotovo "Arkona"! Слава!
  21. He, he... Pogotovo to poziranje u spotovima... Podsecjaju me na Mocjne Rendzere... Слава!
  22. Svaroggh

    Burzum

    Tako je, treba ceniti i ambient albume, jer ipak to pokazuje svestranost pojedinca koji komponuje, a ne ogranichava se iskljuchivo na jedan stil... Слава!
  23. Svaroggh

    Ashen Light

    Upoznao sam Vsegarda, bivsheg basistu i pevacha ovog fenomenalnog benda, poklonio mi je Stary Biliby/Slavenskie Vechera album, a ja sam njemu za uzvrat, uz gostoprimsvo, poklonio svoja dva albuma, koja je voma dobro ocenio... (; Inache, Ashen Light, ili ranije Pepelny Svet, su mi omiljen bend! Pesni Mertvych/Zov T´my mi je omiljen album dotichnog benda, no u klasi sa njim je i PEsn Velesa! Novi album, Prichashenie Ognem mi se jako svidja, iako sam josh u fazi istrazhivanja pozitivnih, kao i negativnih strana albuma... Inache, bend koji su ofirmili bivshi chlano Ashen Lighta, Atra Mustum, je takodje odlichan... Слава!
  24. Svaroggh

    Burzum

    Jedan od rodonačelnika blek metala... Ambijent albumi su mu odlični, kao i neprevazidjeni "Filosofem"... Klasika... \m/
×
×
  • Create New...