Jump to content

Cuauhtémoc Tonaltzintli

Iskreni članovi
 • Posts

  80
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.freewebs.com/shadowdreamband
 • ICQ
  291689122

Profile Information

 • Location
  Novi Sad

Profile Fields

 • Gender
  Male

Cuauhtémoc Tonaltzintli's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

 1. А јел знате да је, у ствари, московска Аркона, састављена од чланова више бендова, односно, у овом бенду су бивши и неки садашњи чланови Butterfly Temple-a, Rossomahaar-а итд., а мозак пројекта је девојка Masha Scream! Слава!
 2. Козје Рогове сам купио од Ракића, али сам уграбио последњу копију, пошто сам му рекао да ми их уштека! Да, и мајица стари ратник је до јаја! Слава!
 3. Fuck you All није лош, али ипак га не бих препоручио људима који се тек упознају са Carpathian Forestom... Слава!
 4. Купио сам Гоат Хорнс оригинал и до јаја је одрађено, има и неки као постер унутра, а и мајица Лунар Поетри је до јаја, не скидам је... хехехе Најјачи албум је Нехрист, па и Гоат Хорнс... Када Ноктурнал буде дошао, биће: "Дођох, чух, одушевих се"! Слава!
 5. Слава Вукови, срушићемо предрасуде... Уз вас смо! Слава!
 6. Слава вам, уз вас смо и уништићемо предрасуде.... Слава!
 7. Темнозор, Славланд и Родовест Слава!
 8. Људи, не бих да вас прекидам у расправи, али ипак ово није адекватно место за раправу о сатанизму, јер је ово тема о паганизму, а сатанизам нема никакве везе са паганизмом! То је исто како када би се на теми о хришћанству расправљало о паганизму! Слава!
 9. Чек, чек... Какве везе има сатанизам са паганизмом? Слава!
 10. @Delicious: Хехе... било ми мало чудно, ник и окружење, али но фрке... Кад завршиш песму, тачније када наснимиш вокале, јави ми се, ја ћу до тада завршити ову другу ствар, па ћемо се све договорити! @Varg: Хвала Па, у плану су још неки амбијентали, а о блек песмама још размишљам... За сад само Дункелхајт и моја ауторска, која, као што рекох, веома потсећа на "Еа лорд оф..." Слава!
 11. Хехе... Хвала пуно на понуди , али не волим да узимам туђе радове! Можемо одрадити сплит ЦД...
 12. Е, па, драго ми је да ти је стигао диск и да ти се свиђа! Него, управо завршавам трибјут бенду Burzum, као и бенду Ashen Light, које ћу објединити на једном диску! Тренутно радим на песми Дункелхајт од Burzum, а готова је моја, ауторска песма, "Пад Хришћанства", која је посвећена раду Burzum, јер неодољиво подсећа на песму "Еа, Lord... "! Од бенда Ashen Light сам снимио песму "Песн Велеса" а у току сам са снимањем песме "Последња Битва Част у Част"... Слава!
 13. Тако је! Што се скандинавије тиче, за број 9 се везује нпр.: Када се Один жртвовао себи, висио је на вешалима 9 дана и 9 ноћи. Нордијска космологија познаје 9 светова који су потпомогнути Игадрасилом! Сваких 9 година, људи из целе Шведске одлазе у храм на Упсали, где жртвују мушке робове, као и мушке животиње! Бог чувар Бифрост моста, Хеимдал, рекао је да је син 9 мајки! итд. Слава!
×
×
 • Create New...