Jump to content

Piest of the Damed

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Piest of the Damed

  • Birthday 05/25/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Male

Piest of the Damed's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Evo ga i dvd na free torrent sajtu. http://www.btmon.com/Video/Music_videos/Th...ic.torrent.html Upravo sam ga skinuo sa prosekom ok 97KB/s
  2. Ako nije bilo izvolte: (Posle neko da kaze da droga ne utice lose na coveka)
  3. Nem pojma dal skida farbu, al sam bas malopre pricao sa tetkom koja je magistar farmacije pa mi je i ona potvrdila da se te kapi nigde u svetu ne koriste spolja(cak da se ni maloj neci ne daju), dok ricinusovo ulje ima efekta i na kozu i na kosu, tako da je verovatno bolje mazati se ric. uljem bez pranja na suvu kosu(mada ne vidim razlog da mastim kosu koju sam tek oprao:) Ali opet se ja divim mojoj babi koja nikada u zivotu nista spec za kosu nije koristila, koja se ceslja ko da grabi livadu(verujte mi, greota slusati kako ta kosa puca dok je ceslja) pa opet ima kosu do dupeta! Kako, kako? Pitam ja vas?
  4. Pa zasto onda stavljati i AD kapi ako se stavlja samo zbog ulja? Za to sluzi ricinusovo ulje
  5. 1. 700 gr. Kosili kupke 2. Ricinusovo ulje (ako vam je kosa masnija staviti 25 gr, ako je suva 50 gr) 3. AD uljane kapi - cijelu bocicu 4. Pantenol rastvor 100 gr. 5. Kapi od koprive -cijelu bocicu. Bas cu ovo cudo da probam za koji dan pa da vidim kako deluje. Uzgred, jedna vazna napomena za sve koji su koristili ili misle da koriste ovu smesu: AD kapi su POTPUNO beskorisne u ovoj kombinaciji, tako da ih nemojte dzabe kupovati. D vitamin nema NIKAKVU upotrebnu vrednost kada se koristi spolja (cak i kada se pije opet nikako nece pomoci kosi), dok bi A vitamin morao biti u nekoliko hiljada puta vecoj koncentraciji da bi u ovom slucaju imao uticaj.
  6. Zna li neko ima li kakav snimak od Puple-a sa Wembley-a iz decembra 2007.?
  7. Ja sam nasao tu knjigu za 1800 na popustu,stvarno genijalno,a must have za sve tolkinovce.Alan li,zapamtite to ime,slika rivendala je prosto perfekta,po meni NAJbolja!!
×
×
  • Create New...