Jump to content

Vercundus

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Vercundus

  • Birthday 10/01/1985

Contact Methods

  • MSN
  • Website URL
    http://www.scorpions-serbia.org
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    bojan0110

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Vercundus's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Potreban BASISTA za hard rock / heavy metal bend iz Beograda za tribute i autorski rad. U pitanju je repertoar uglavnom 80-tih (Scorpions, Guns N' Roses, Iron Maiden i slicno...) Potrebno iskustvo od par godina (i posedovanje soptvenog instrumenta i eventualne dodatne opreme). Prvi kontakt na e-mail ili pp.
  2. Potreban muski vokal za hard rock, heavy metal bend iz Beograda. Trenutno je tribute bend sa mesovitim repertoarom, sa namerom da u skorije vreme postane i autorski. Izmedju ostalog, potrebno je da moze da otpeva sledece bendove: Scorpions, Iron Maiden, Guns N' Roses i slicni. Nije potrebna identicna interpretacija. Kontakt na pm ili mail [email protected]
  3. Nema on problema sa alkoholom danas. Jeste imao problema dok je bio u UFO, pa i kad se vratio u Scorpionse 1979. Cak je i snimio nekoliko pesama za Lovedrive album, ali je tad preterao i rodjeni brat ga je izbacio. Posle se konsolidovao i poceo da pravi odlicnu muziku. Sto se poslednjih albuma tice, mislim da postava benda dosta utice na zanr koji sviraju. Pevac i basista vuku na neki trash zvuk, sto se oseca u novom stilu sviranja, ali Michael je i dalje onaj stari i sve sto svira jednostavno zvuci dobro.
  4. Sta znam, da je jedina izbacena pesma pa ajd' i da smeta. Ovako, kad je jos nekoliko pesama izostavljeno onda mi ni ne smeta... A to za pogresne gitare, imam osecaj da su pljustali otkazi posle koncerta...
  5. Ugovor jeste potpisan. Tako nam je javila agencija koja organizuje koncert. O cemu ce da se radi na toj konferenciji za stampu? Najsvezije informacije o koncertu na www.scorpions-serbia.org Pozdrav!
  6. Michael je svirao u UFO od 73. do 79. Tada je bio izbacen znog alkohola. Vratio se u Scorpions 79. ali ni tu nije dugo trajao iz istog razloga. 1980. formira svoj bend Michael Schenker Group. Ko moze neka odlusa nesto od njih, mnogo je dobra muzika. Kasnije se vratio u UFO na kratko da snimi "Sharks" 2002.
  7. Pozdrav svima! Procitao sam celu temu, i jako mi je drago sto ima dosta ljudi koji vole Scorpionse i sto ih cene ne samo po Wind Of Change. Njihovu diskografiju sam u potpunosti preslusao i mogu da kazem da nemaju ama bas ni jednu losu pesmu (osim To Be No.1). Koji god se period uzme, oni su tada bili jedni od najboljih bendova ikada. Sto se danasnjice tice, tacno je da su malo "omeksali" usled rok krize 90-tih. Imali su nekoliko eksperimentalnih albuma, od kojih vec pominjani i hvaljeni Acoustica i Moment Of Glory. Od 2004. su se vratili svojim korenima, te album Unbreakable pokazuje koliko su oni mocan i legendaran bend. Ako ste pogledali samo Acousticu i Moment Of Glory, preporucujem jos mnoge druge koncerte kao sto su Savage Crazy World, World Wide Live, One Night in Wienna, To Russia With Love... Kao kolekcionar njihovih dela, mogu slobodno da kazem da im ni jedan koncet nije dosadan i jednolican, i kad kod izadju na scenu uvek se trude da daju sve od sebe i uvek oduseve publiku. Najnovija vest je da ce ucestvovati na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu 7. juna. Takodje, samo sto im nije izasao novi album, koji sa nestrpljenjem ocekujem. Ovom prilikom pozivam sve fanove ovog benda da se uclane u srpski fun club koji je nedavno otvoren na adresi http://www.scorpions-serbia.com SCORPS4EVER!
×
×
  • Create New...