Jump to content

ROKH

Iskreni članovi
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

ROKH's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ivana Jordan Uploaded with ImageShack.us
  2. Ivana Jordan......najlepsa Uploaded with ImageShack.us
  3. Odlican je novi album!!! Svaka cast. Najbolja mi je Otvori oci a evo link za pesmu Leti visoko, strasan tekst i lepa pesma. Bravo Ivana!!! http://www.youtube.com/watch?v=dumVA4Ly6jQ Da, jaka je ta pesma, cuo sam. Znas da je to radila Ivana. Evo je i u spotu. Malo njih je to provalilo.
  4. Jel neko kupio novi album? Kazu da se pojavio u nekim radnjama u Beogradu.....
  5. Videcemo kad izadje album... Pa ko bi spojio tango i pasnjake osim nje? Zato je i obozavam! U umetnickom smislu, da me ne shvatite pogresno. A jesi li cuo onaj uzdah u reklami... Uh.... da li je to iz neke pesme ili.... Uhvato sam sebe da mi je upaljen Rts vecim delom dana, ovih dana... Zabrinjavajuce, sto bi moji rekli. Hajde kad ce to uskoro!!
  6. Reklamu sam video.... Ajde moje drago da igramo tango.... Dobra fora! Ali to je samo deo, ocu celu pesmu. Opet je spajala nespojivo.
  7. Uh, sto je lepa slika! Senzualna, ne mogu da se nagledam...... Ako ce tako omot da izgleda bice joj najbolji do sad. Da, bitno je da pesme budu dobre, ne mogu da docekam da ih cujem.....
  8. Mudro zboris, ne znam sta bi drugo bilo. O, tango medju zvezdama.......
  9. Ha, ha, pa kako vidim u reklami album se zove Tango medju zvezdama pa mozda stvarno ima i tih tangi. Ali ipak ne mislim da je to cak ni u shali prikladno uz nju. Bas me interesuje kakve su joj nove pesme.
  10. Sad je izgleda red da se neko drugi posle Georgijeva potuce oko tog Sokoja. Ala vas vozaju sa tim autorskim pravima, kaubojska drzava, bolje mi je sto nisam muzicar. Ma svuda je lopovluk. Vi se drzite SARS, super ste, ne dajte da vas demorlisu. Gledao sam na Fox-u neku vasu svirku, bravo i samo napred!
  11. Interesantan naziv... Kako to mislis "tema albuma je suprotnost"?
  12. Napokon! Vec dugo nije bilo noviteta od nje.
  13. Fenomenalno!!!!!!!!!!!!
  14. Sojka bre, kako jedno te isto? Pa bas je suprotno sa njom. Svetlo koje trazim i Lazarica su potpuno dtugacije pesme. Onda Bomba, sasvim novo. Da ne govorim o kontrastima na primer pesme Ne pitaj me i Nista nije onako kako izgleda. Jesi li cula Pomoli se? Totalni rok! A onda Korak do tebe, siroka sinfo balada. Ti si garant nesto pomesala. Aj uzdravlje!
×
×
  • Create New...