Jump to content

:Andrey:

Iskreni članovi
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About :Andrey:

  • Birthday 04/09/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    van koloseka.

:Andrey:'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. svideli su mi se iz prve al ne mogu dalje da ih slusham, suvishe su mi nekako mejnstrim. sve je kod vecj chuto. a tek shto s NU metalom nemaju veze...
  2. koja je to stvar Disagreable? :| ... s kog je albuma?... mislim da imam sve albume al to nemam. ja sam ih dosta povrshno slushao, ni meni nije preterano uspelo da se udubim u njihovu muziku, al ono shto mi se svidelo stvarno mi se preterano svidelo.... Wilma's Rainbow, In The Meantime, Unsung, MilkToast, Army of Me (bjork), Just Another Victim (live feat House of Pain).
  3. al ga na'fali.... ti kritichari il znaju da saseku do kraja il da hvale ko da je plocha platinijumska. no dal je plocha iz sna kako reche ovaj il ne, meni se sve vishe svidja.... ... posebno one pesme koje su sporije i snazhe (kao i sa drugih albuma), Beware, Cherry Waves, pa i Mein od przhachina. ono shto mi se svidja je velik pomak u odnosu na proshli album, koji ne lichi na njih, a opet su zadrzhali dobre osobine sa tog albuma (vecju melodichnost) i unapredili ih. ima progresa, vredi ih i dalje ochekivati.
  4. kako bre ne sviraju kad sviraju.
  5. mislim ovo za Hitlera, svaka chast majstore. vidi se da si pishkio u plastichnu noshu dok smo mi u gacje. ja sam dobio novi album, nisam ga poshteno slushao, samo mi se Xerces svidja dosad. i hvala dragom gospodu da je Mein koji sam slushao fejk. ..... no da Deftonsi nisu shto su bili to se videlo josh na proshlom albumu, al jebiga. ja bolje Deftonse ne znam od ovih.
  6. pishe neshto na njihovom sajtu... nikola bio na nekoj tribini pa je usput deprimirano izjavio kako je on mator kako je ovo kako je ono, kurac album u ovoj situaciji i tako to. da ja ne lupetam, evo citat: NIKOLA VRANJKOVIĆ - BLOCK OUT: Dobar dan. Pa zato što je nekako pravljenje novog albuma Block Outa prilično vezano za mene. Ja nemam toliko snage da napravim dovoljno dobrih pesama da bih ispunio želju, ne znam, nekom drugaru ili fanu ili izdavaču. O tome sam pričao sa Ristom Vrtavim, čovekom kog ja mnogo poštujem i nadam se da neki ljudi odavde znaju ko je on. To je pevač grupe Arhangel, jedan od najznačajnijih tekstopisaca naše, domaće muzike. On mi je objasnio da ne može, recimo, po sedam godina da napravi dovoljno dobar album i da ne želi da ga objavi. Ja se, eto, tako ponašam. Trenutno imam mnogo više pesama da objavim svoj taj neki drugi mali akustični album nego pesme koje će zadovoljiti kriterijum Block Out publike i svih nas u bendu. Niti me je sramota da to kažem, a pričam o uslovima koji bi zadovoljili nas da napravimo još bolji album; nećemo ga još raditi.
  7. ja necju da znam nishta o svemu ovome, ja i dalje slusham samo "koRn" i "follow the leader"... ostale ni nemam.
  8. dobro. evo zato shto imam poverenja u tebe zamolicju te ako ti nije frka da mi sledecjeg vikenda poshaljesh album na mail, da ja sad ne trazhim pravu verziju i ne gubim se s mojim dial upom po sajtovima (i da poshaljesh u delovima od po 10MB), 'el mozhe?
  9. tebi ne verujem ti si suvishe pristrasna. skinucju kad prodje ovaj mesec, dosta sam budzhio telefonski rachun za oktobar.
  10. i meni je proradilo preksinocj al nisam mogao da skinem neku stvar.... konachno sam nashao neshto od pro-paina na netu i nije htelo. ma imam dial up, verovatno me zbog toga zajebava i sa otvaranjem i sa svim. a ova Pink Cellphone.... ovo shto ja imam je izgleda fake.... neko je spomenuo, zhenski glas sa mushkim koji se ubacuje... al pesma je... shteta shto nije njihova. kakva je zapravo?
  11. e jebiga nisam ja otishao dalje od mortal kombata, operation flashpointa i fudbala. btw. mislim da jedno dvadeseti put danas slusham Pink Cellphone. shteta shto je ne mogu nacji u originalu.
  12. up up down down left right left right.... a b .... meni zvuchi kao one shifre za fatality u Mortal Combatu.
×
×
  • Create New...