Jump to content

oh_well

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

oh_well's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. dobar dan. samo jedno pitanje. ako su bogovi i mitovi samo izraz nekih psiholoških procesa tj ako ne verujete u njih doslovno, čemu uopšte to celo pakovanje. zašto ne udarite direktno na samu psihu, odete na kauč ili se onako rajhovski dobro istegnete i izvičete. pitam ovo jer verujem da većina vas ne živi više na selu, a bogovi koje slavite ipak imaju više veze sa drugačijim načinom života, da ne kažem u pitanju je potpuno drugačiji svet. verujem da mitovi imaju umetničku vrednost, ali ako pomislimo na nešto više od toga, pitam se kako neko u srbiji, u gradu, u 21 veku može da ostvari kontakt sa nečim što se prenosilo uz ognjište, s kolena na koleno, u nekim ledarama na severu pre 1000 godina? jedna zanimljivost, pošto vidim da se ovde odvija dijalog severnjaka i muslimana. gledao sam skoro neki dokumentarac na bbcu gde se između ostalog govorilo o normanskom osvajanju arapske sicilije. najsmešnije je što se se vikinzima, ladno, pošto su osvojili ostrvo, dopala jako islamska kultura, pa su na dvoru pričali arapski, a u neki gradovima je još ostala hibridna, norveško-arapska arhitektura
  2. e da i mene je boleo stomak u povratku ali nije mi na pamet palo da je to od sunca. hm.
  3. treba uvesti konvenciju izuvanja i postavljati tepih/itison na sunnO))) koncertima. ili nositi neku prostirku da moze da se zalegne. ne znam da li ste imali tu zelju. ali ja posle 40-45 minuta sam pozeleo da se droniram u corpse poziciji.
  4. posle sunn0))) smo se tolko ocelicili da niko nije zamjetio da smo slusali 6 sati the Best of Bijelo Dugme, lipe cvatu X3, tifa, bebek, alen svi zajedno. alo bre. badi je ispao stidljiv nije hteo da se veze sa nama na zadnjoj klupi. jedva cekam dvde.
  5. ispred ksta? moze.moze
  6. hrvatski granicari strajkuju danas. klik
  7. koji je to fakin fucks gde nema opravdanog izostanka? jebem mu mater docicemo sat i pol pred konc. shugavo
  8. sta ne valja sa ovom gore? ^
  9. "Ako mislite da vam osjetilo sluha neće biti nešto jako bitno nakon 27.02. tekuće godine svakako navratite u Pauk na koncert Sunn o))) i Earth. ....... Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45kn možete kupiti u Dancing Bearu (Gundulićeva 7) i Turističkoj agenciji "Student" (Savska 25). Na ulazu će koštati 55kn. Ulaz se otvara u 20.30h, a koncert počinje u 21.30h." Rock Klub Pauk Adresa: Jarunska 2 Telefon: 3011-448 Web: www.sczg.hr Popust: 20 % za plaćanje gotovinom
  10. hm fakultetske obaveze...pa zar ne mozes da izostanes jedanput? ja bih da se krene sto ranije ne volim da sam knap sa vremenom+treba da se nadjemo sa nekim ljudima tamo...put mozda ne traje 6 sati ali opet sto smo ranije tamo ja sam srecniji..
  11. http://www.toss-my-salad.com/top5.shtml
  12. oh_well

    Isis

    odn. oces malo mog pudinga?za dz? edit. predomislio sam se. nije za dz.
×
×
  • Create New...