Jump to content

Huszar

Iskreni članovi
  • Posts

    833
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Huszar

  1. https://www.livenation.hu/show/1446260/bruce-dickinson-the-mandrake-project/budapest/2024-06-01/hu
  2. Motorhead od 0:50 - 1:50 na RTS 2. Dodjem kuci i ponovo gledam Motorhead. Ako neko snimi ili nadje snimak, bilo bi lepo da javi ovde.
  3. Kad pochinje prodaja 1-dnevnih ulaznica, zna li se okvirno?
  4. Gledao sam snimak koncerta s Wackena 2013. i nažalost, za penziju su. Morse nije za Purple, a još gore je što se Gillan muči, a i ispušta neke zuke i klati se. Ovakve neću da ih gledam.
  5. Bend je energichan, chini se da bash zivaju u sviranju, i svidja mi se shto brzo sviraju. Ali pevachevo naglasheno exponiranje mi je bez veze i nepotrebno. I previshe solira na koncertu. Stilom jaaako podsecaju na AC/DC, samo na vecem broju obrtaja. A pevach izgledom i pevanjem podseca na Bon Scotta s gitarom. Opet, raspodelom uloga su k'o Metallica. Nekako su mi nedefinisani.
  6. Huszar

    Black Sabbath

    Za mene je album dosadan, kao da su zbog ugovora morali da ga snime. Silovanje. Ima i bluesa. Sabbath i blues... Jedina pesme sto mi se donekle svidja je Live Forever, a i Methademic. One liche na neshto i ima zhivota i ideje u njima. Podseca me na silovanje Maidena na albumima posle Brave New World. I Naivette In Black je dobra, mozda i bolja od ove 2 koje sam naveo.
  7. I sta sad, to je to sto se datuma tice? Nece svirati nigde u avgustu? A nama najblizi ostaje Zagreb? Setlista s 1. koncerta na turneji u Bailbaou: Moonchild Can I Play with Madness The Prisoner 2 Minutes to Midnight Afraid to Shoot Strangers The Trooper The Number of the Beast Phantom of the Opera Run to the Hills Wasted Years Seventh Son of a Seventh Son The Clairvoyant Fear of the Dark Iron Maiden Encore: Churchill's Speech Aces High The Evil That Men Do Running Free
  8. Slayer veterani, koliko ce da traje ovo krljanje? 2 sata ne gine?
  9. U Zagreb mi se bash ne ide. Mogu josh da izmedju 20. i 29. jula uvale Beograd ili Peshtu. Mada, logichnije bi bilo da ce u Peshti, ako uopshte budu svirali tamo, na Sziget. A Sziget je 5-12. Aug. Ako neshto bude, pretpostavljam da ce to biti u naredne 2-3 nedelje.
  10. Da li ima odakle da se skine plan sedenja? Na eventimu mi treba neki java-plug-in dzidza bidza, a ne razumem se u to.
  11. Znam da je bilo na Diamonds And Rust. Hteo sam oba klipa da postavim, ali sam verovatno izbrisao prvi drugim. @Laza: Ako si pogledao, nece da ti shkodi.
  12. Ove dve domace predgrupe nisam gledao, nije me zanimalo. Sandstone sam chuo 2-3 zadnje pesme, i od toga mi je ona zadnja valjda, OK, jer je heavy-ish. A Ripper... Shto se mene tiche, pokidao je, a i ceo bend. Slazhem se Runnerom da je glas mogao biti vishe pojachan. Ripper me odushevio, a i bubnjar je pravi - svirao je s Blazeom dok ovaj nije rasformirao ekipu. Chovek ima glasinu samo takvu. Nisam chuo da se zagrevao. Njemu je pevanje izgleda najnormalnija aktivnost, za koju mu nije potrebna priprema. A oni namrgodjeni bajkeri su se ponashali kao da je ono sve bilo njihovo. Oni su za mene bili jedina negativnost. I Ripper je onom shto se penjao lepo spustio. Setlista mije skroz dobra. Chuo sam stvari koje sam odavno hteo imislio da nikad necu (Burn In Hell, Blood Stained, Hell Is Home, One On One, Beyond The Realms Of Death u Ripperovom izvodjenju). Meni je Demolition dobar album. Odstupa od Priestovog stila s Halfordom, ali to i nije chudno. A Iced Earth pesme s Ripperom mi se nikako ne svidjaju. Jes' da je bilo 70-ak ljudi, ali shto reche Runner, zbog klupske atmosfere je kontakt benda i publike bolji. Shteta je shto Rippera i ekipu nismo chuli na pravom ozvuchenju i boljem prostoru. Zasluzhuju to. I da... Slikao sam se s Ripperom.
  13. Ovo je od 9. Sep. iz Belgije setlista: And... You Will Die (Beyond Fear song) The Ripper (Judas Priest song) Victim of Changes (Judas Priest song) Burn in Hell (Judas Priest song) Don't Talk To Strangers (Dio cover) Scream Machine (Beyond Fear song) When the Eagle Cries (Iced Earth song) Diamonds & Rust (Joan Baez cover) Blood Stained (Judas Priest song) Heart Of A Killer (Winters Bane song) Beyond the Realms of Death (Judas Priest song) Hell Is Home (Judas Priest song) The Human Race (Beyond Fear song) One on One (Judas Priest song) Encore: Starting Over Heaven and Hell (Black Sabbath cover)
  14. Organizator kazhe da je ovo satnica: Ulaz od 19:30h Sinophia 20:00h-20:25h Atlantida 20:40h-21:15h Sandstone 21:30h-22:20h Tim Ripper Owens 22:35h-00:10h
  15. Organizatori kazhu da ce svirati 90 minuta. A ako ce setlista biti kao na prethodnim nastupima, onda .
  16. Ja sam mislio da je ovo neka sprdachina na rachun Maidena kako su omatorili (po tome bi ovaj celavi u sredini bio Bruce ), a ne omot za Harrisov novi bend.
×
×
  • Create New...