Jump to content

YUmetalrudeboy

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by YUmetalrudeboy

  1. Po meni su oni imali veliki pad na The Silent Force. Pad atmosere, po mom misljenju, te predvidivost pesama po pitanju strukture. Svetao izuzetak gde su, opet po mom misljenju zablistali, je Forsaken. No, buduci da evo ovde sad vidimo da ih sad slusaju i neki fenseri koji inace slusaju Cecu samo pokazuje da im se komercijalizacija, na zalost, isplatila.
  2. Gwydion ovde. Izvinjavam se ako smetam u vasoj diskusiji i ako vas svojim stavom deranziram, no ja se, jelte, ne slazem/ Mislim da je VNV Nation bend/duo koji je pomalo izgubio smisdao postojanja i koji se reciklira. Dakle nista novo ne pruzaju vec se vrtre u starim obrascima, a imam utisak da albume izdaju samo da ibii mali novi naslov da podrze turneju. To generalno mislim i za ceo future pop (narocito za Assemblage 23) i sad vec zamrli EBM. Skoro da nema svezeg naslova, yelworC su imali odlicanm povratnici album pre par godina, ali ovo sve ostalo umorno i nema nekaog pomaka. Na zalost. To ne znaci,naravno, da VNV Nation nisu zarazan bend koji ne treba slusati.
  3. U Pergamentu je bubnjeve lupao Kibo i to je jedino bitno jer je on lik na kvadrat. Posle nekoliko godina provedenih na robiji napustio je muziku kao aktivan svirac, sad slusa dzez i etno i organizuje neke dzez svirke.
×
×
  • Create New...