Jump to content

MC Hammer

Iskreni članovi
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MC Hammer

 1. Meni rekli da mi leže i jedne i druge na prof. orijentaciji pre 2 godine, te da neću pogrešiti šta god da izaberem... Hvala im puno, to je upravo tip odgovora koji očekujem kada idem na takve konsultacije, idioti. Glasao za prirodne jerbo ih studiram.
 2. Volontiraš da to platiš kartom od 3 soma?
 3. Polako, ima do koncerta još uhuhu...
 4. Do jaja, Hala sportova a ne dgra. Mogu peške gajbi posle. A komentar za sreću povodom certa svodi se na:
 5. Da je bio dobar mixtape uspeo bi. Dakle, tvoj mixtape nam ne treba.
 6. Buuuutt scratcher... Buuutt scratcheeer!
 7. Wow, pa oni svi imaju fancy nadimke.
 8. Na tarabi svašta piše. Ovo zaslužuje novi poll, koji sada čeka moderator approval.
 9. Pazi, možda si u pravu što se drogiraš (who am I to judge?) ali mnogo sereš o filmu. Realno, film ti se svideo, ti si već dunuo da je Tarantino postao rsmo a da je Planet Terror super i sad polušavaš da se opravdaš. To nije lepo... Prosto priznaj da glupetaš i čekaj sledeće QT izdanje da se opet tako oduševiš.
 10. Ah, koliko napora. Džaba, svideo ti se film, on je radio na njemu, ergo - he hasn't lost it. Hejteru. Vice-versa.
 11. @hack Coca Cola: Meni je Tarantinov deo Grindhousea (Death Proof) do jaja, ne znam što svi zračite oko toga... A na kraju krajeva, Planet Terror je (iako ga je potpisao Rodriguez), tehnički, a co-directed movie. Stoga niko ne može da kaže da je "Tarantinov deo loš". Tarantino nema "svoj deo", on je radio na oba filma.
 12. MC Hammer

  Alhemia

  @Mustaine: Hahaha, pa nije ovo pljuvanje, ja mnogo gadno umem da pljujem a vi ste OK pa ne želim. Ali fino je što imaš aktivan ego. @Holy Paladin: Ma, nije čak ni ukusno porediti.
 13. MC Hammer

  Alhemia

  Haha, tekst Potrage je skroz za Mariju Šerifović. lol Sam protiv svih zvuči kao Canetova noćna mora. Ne mogu da te volim zvuči kao Knez cover.
 14. MC Hammer

  Alhemia

  A fakat je strašno glupo ime.
 15. Na livadi sedi kos Gde je carstvo kravlje Krava ščepa ga za nos Zbogom i uzdravlje
 16. Sve sezone Family Guya su podjednako dobre, tj. fenomenalne. Čak bih se usudio da kažem da FG postaje sve bolji jer ekipa serije uči na greškama i ispravlja sve što nije bilo mnooogo odlično na fenomenalan nivo. Btw, jedva čekam Season 6 Episode 1: Sat vremena sprdanja sa Star Wars serijalom na FG način! Fuck yeah!
 17. MC Hammer

  EKV

  Jaoj, neverovatno koliko zračite. Nastup Revisiteda na BeerFestu je zvučao/izgledao fenomenalno i ja sam oduševljen istim. A biće prilike i da Firči sredi prva tri albuma pa će i na to doći red... EDIT: Samo mi je žao što nisu svirali Anesteziju.
 18. Children of Sakić EDIT: Ili Sinan of Bodom
 19. Novi Harry je kao velika reklama za Converse... Samo sam čekao kada će blesnuti Chuck Taylor sa džempera ili Jack Purcell sa ogrtača!
×
×
 • Create New...