Jump to content

Poison Angel

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Poison Angel

  1. tehno pravaca????!!!!! bolje cuti i slusaj metal lepo sam se nasmejala........
  2. domaci zadatak za sve one koji pljuju drum : konflict - messiah kemal - plan b concord down - apollo 13 Bulletproof And Concord Dawn - 12 Gauge Cause 4 Concern & Fierce - Bermuda Concord Dawn - Take Me Away Black Sun Empire - Dark Girl Black Sun Empire & Stu[C4C] - Swipe Matrix - Temperament Dj Shadow - Six Days (Bad Company Vs. Fresh mix Ed Rush & Optical - Why John B - Up All Night Bad Company - Sentient DJ Marky feat. MC Stamina - LK (Carolina Carol Bela) i nemojte vise da pominjete goldi-a i ltj-a to je ko da ja kazem da su najbolji metal bendovi limp bizkit i korn.....(nema veze sa zivotom)
  3. Pa posle 5 godina slusanja mogu samo da kazem da sam shvatila u cemu je fazon....drum nije dubokoumna muzika kao metal ali zaista mozes da se osecas veri hepi i skroz ti je kool ...skroz si rasterecen i zabole te uvo za sve a noge te bole ....ti i dalje skaces i ne mozes da stanes najbolja zurka u zivotu ed rush&optical i jos bolja Kaos night exit 2002 spala sam sa nogu ono sto bi svi morali da cuju od drama je: Stakka & skynet - decoy Crossfire - Hydra ( STVAR JE UBICA) bad company - planet dust (SADA SVRSAVAMMMMM) Black sun empire - negativ ( -za bedacenje-) Cause 4 concern - synergy (zastrasujuce, bolesno) i naravno veliki veliki mast dj Marky i ceo njegov set brasilian job sve je doooobro toliko jel ste zadovoljni!!!!!!!
  4. STA mislite o ovoj muzici? Ako mene pitate kao iskusni slusalac d'n'b-a vec dobrih 5 godina ja samo mogu da kazem da JE*E KEVU!!!!!!! ZNACI FAKIN GUD TING ZA SLUSANJE I SKAKANJE!!!!!
  5. ja nisam neki veliki fan gothica ali Crematory je veoma kvalitetan band koji sam u poslednje vreme pocela intenzivno da slusam .. pesme koje mi se Najvise svidjaju The Fallen,Seven act,Tale ,Mirror,Memory,Lost in myself
  6. Stvarno ne znam da li je ova tema vec postojala ,a i da jeste zanima me sta mislite o ovom Kralju muzike?
  7. Podekad se is3pujem i danima samo njih slusam.Svidja mi se vokal - najbolja stvar je christian woman
  8. Stvarno su bili neponovljivi od malih nogu ih slusam .Queen je stvarno kvalitetna muzika ne znam da li neko ima nesto protiv njih (sem sto je fredi bio peder)
  9. Tacno tako ...nemacki i metal se savrseno uklapaju ..rammstein je skroz ok ali ponekad mi " smrde " na komercijalu pogotovo na onoj dodeli mtv nagrada ....ajde kao nisu losi
  10. Gunsi su sraaaaaava...ali ako slash bude svirao u onom shitu od limp bizkita ....... :x :x :x ....bolje da se ubije nego da svira u budjavom limpu.
×
×
  • Create New...