Jump to content

furija

Iskreni članovi
  • Posts

    439
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by furija

  1. Prošlo je mjesec dana, ima li neko novijih informacija o prodajnim mjestima a da nije preko interneta?
  2. Ja sam došla do jedne male crne trzalice, Dunlopova; istu sam vidjela kod jedne djevojke. Ne znam ni ja čija je.
  3. Ijaaaaooo što vam se dinar promijenio!! Ja mislila skupo, a kad konvertovah a ono samo 61KM, sjajno!
  4. Ja se izvinjavam što ovako uletim, ali da ne bih čitala sve može li mi neko reći cijenu ovog spektakla (ako se već zna)?
  5. Mene u stvari kod njih iznova oduševljava kako mogu biti onako tromi na bini a da publika bude potpuno divlja. Možda bi se kroz takvu situaciju moglo zaključiti kakva je njihova muzika i zašto ih vole ljudi koji vole različite žanrove. Kako samo energičnu muziku prave, ne kontam i dalje. Ja sam oduševljena njima i nakon evo 7 godina. Bend broj 1 još uvijek, ne znam ko mi ih može nadmašiti i studijski i uživo i kao ljude. Neki bendovi se ubiše na bini kojekakvim skakanjem, odjećama, kamionima pirotehnike i ostalih "ljepota" da oduševe publiku kad već ne mogu svojom muzikom. Kod Guardian-a kad predgrupa završi publika počinje da divlja, a tek na prvim taktovima... Hvala Beogradu što može da ih ugosti da ih gledam već tri puta, jer nisam u mogućnosti za dalja putovanja!
  6. I ja bih da znam kad počinje, ne živim tamo a i imam obaveza, pa ono...
  7. Kad su je svirali na prvom koncertu, raja bila mrtva. Dole poneki redovi skakutali. Pjesma je savršenstvo!
  8. Ček, je li to u bašti SKC-a tamo gdje je bio njihov drugi koncert?
  9. To ne smijem da ne bih zavlačila ljude. Najlakše mi je doći tamo i kupiti na dan koncerta, ali vidim da je bilo svašta kod vas pa reko' da se osiguram. A i što zbog onih koji neće zbog Frubija Hvala lijepa na slikovitom odgovoru. A mi Bosanci, jel, naivni, e neeećeš bogme!
  10. A svašta, koliko mi procjenjujete da ću rizikovat ako dođem? Vidjela sam belaj za Nile-ov koncert, hoće li ovaj sigurno biti i mislite li da će biti karata na dan koncerta?
  11. Frubi, nemoj reć' da neće biti karata na dan koncerta? Da ne bude da sam bezveze doputovala.
  12. Jes, ima na toj temi snimak što sam postavila, nije loš.
  13. "rekao je da je požar dojavljen dva minuta nakon ponoći i da je požar lokalizovan za šest minuta", a zadnji put na forumu bio tačno u 00:00. Jezivo jbt.
  14. Znači ja dođem u BG i komotno nazad? Može li se rezervisat?
×
×
  • Create New...