Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 248.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obrati se njemu:  

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Zavisi da li sa prva dva koja naucis nadjes ribu ili ne ako ne nadjes bice od tebe nesto:)

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Вежбам блуз прогресију са E7#9 амол6 и хмол6,Преко емол блуз скале.Обожавам то,ту ми најбоље иде.Али се трудим преко неких метал прогресија да солирам,неке ЛИцк-ове свирам који мени одговарају,и које

comment_1340679
Pa stari ti kazes " a posle sedam godina obozavanja Judas Priesta ne tvrdim da sam jedan od najvecih fanova..... " a ja tvrdim da sam jesam jedan od onih koji obozava tog coveka u tome je razlika, postoje slicnosti zar ne ? Btw tvoj post ni na koji nacin ne daje odgovor na moje pitanje. Koliki sam ja fan i koliko nekoga volim nije pitanje nego samo uvod u ono o cemu sam pricao tako da tvoj post i ne pomaze ovde. Sto se tice Angela da istina obozavam shredove ali kakve to veze ima sa ovim ?

Sto se tice Angela jos jednom jesam li ja negde rekao da Angelo nije nesto ? Btw svrha ovog posta takodje nije da te provocira ili nesto ali stari ako ne mozes pomoci sa pitanjem koje sam postavio ne razumem zasto uopste pises ? Broj postova ? Pitanje je upuceno ljudima koji su barem malo informisani sa odredjenim stvarima vezanu sa tehniku spomenutog gitariste. Sada si od ovoga napravio zbrku i sledecih 10 ljudi ce da leci svoje komplekse na ovom postu. Sta ja volim i sta sviram moja je stvar a ime ovog topica je " Tehnika sviranja gitare: Pitanja i odgovori " tako da imam pravo da pitam sta god hocu. Dok god moj post ne vredja nikoga, ne provocira i dok ne izgleda neprijateljski onda je sasvim ok. Pozdrav

Toliko o svemu tome....

comment_1343961

kada vidim ovu seksi fotku odozgo prvo sto pomislim da ovaj coveC radi u zivotu jeste neki vid prodaje tela za pare, no iz daljih postova vidim da se cak bavi i sviranjem.... zamisli riba iznajmi zigola, a on joj zasvira neki teski shredd i... necu dalje ne smem :) :) :)

comment_1344023
kada vidim ovu seksi fotku odozgo prvo sto pomislim da ovaj coveC radi u zivotu jeste neki vid prodaje tela za pare, no iz daljih postova vidim da se cak bavi i sviranjem.... zamisli riba iznajmi zigola, a on joj zasvira neki teski shredd i... necu dalje ne smem :) :) :)

Sta ti seres,pizdo jedna,ti kao nisi isao u teretanu?Zeleo bi ti da budes kao on :)