June 7, 200421 yr comment_475388 A pa tako reci. Smorilo me je + me mrzi + nemam nesto puno vremena. Ah, da, prijemni...*zli smeh* Ja sam svoje po tom pitanju odradila Steta za sinoc, bas je bilo fino
June 7, 200421 yr comment_475804 Hvala na pohvalama Hvala Mistik-u i kao sto rekoh u julu se vidimo, a tebi Maki ako se ne svidja u kuglasu strpi se malo jer cemo ponovo svirati u SKC-u (nadam se uskoro (ako sve protekne kao sto smo se dogovarali)) i kad pocne toplije vreme nadam se na splavu Katastrofa koji je orijentisan ka rock muzici. Do tad sve najbolje !
June 7, 200421 yr Author comment_475816 E vojvodo, direktore..... Nego taj splav vam je odlicna ideja, uzevsi u obzir da me u kuglasu nema vec neko vreme... ( a i nemam neku zelju da se pojavim tamo... ) SKC? Samostalno ili ???
June 8, 200421 yr comment_475940 kad pocne toplije vreme nadam se na splavu Katastrofa koji je orijentisan ka rock muzici. E ovo je super ideja, bas bi bilo dobro, samo ne znam bas da li bi splav izdrzao ! Sala! Za Katastrofu, odlicna ideja!
June 9, 200421 yr comment_477702 Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) , a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr)
June 10, 200421 yr comment_477880 kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi subota 19.6. moto skup u Smederevu Za splav, ma nista nije sigurno Pa zasto bas Smederevo, da li ce nesto od moto skupova biti u skorije vreme u okolini Bg-a, a opet da svirate i vi ? Edited June 10, 200421 yr by ZiN
June 10, 200421 yr comment_478426 Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) , a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr) A nas ne zoves da sviramo papucaru!!!
June 10, 200421 yr comment_478882 Sto se tice SKC-a , nije u pitanju velika sala vec mali klub ( sto znaci klasicna klubska svirka) tako da nema potrebe da sviramo sa nekim ( mada smo planirali jednu svirku da pozovemo neki bendic da nam se pridruzi) , a kad je u pitanju splav , pa valjda nece da se potopi Za sad sigurne svirke su petak 18.6. Kuglas i subota 19.6. moto skup u Smederevu , a 12. i 13. smo u Muzlji (Zr) Mali klub?! Otkad nisam bio tu, a vezu me neke divne uspomene. Splav ce se potopiti ukoliko ja dodjem. Edited June 10, 200421 yr by VOJVODA
June 12, 200421 yr comment_480077 Sto se tice moto skupa u blizini Bg-a , sviracemo u Obrenovcu 7. ili 8. avgust( to je najblize gde cemo svirati u okolini Bg-a), a tebi Mare sam obecao svirku u Holidayu ,pa se zato strpi do septembra
June 12, 200421 yr comment_480460 Sto se tice moto skupa u blizini Bg-a , sviracemo u Obrenovcu 7. ili 8. avgust( to je najblize gde cemo svirati u okolini Bg-a), a tebi Mare sam obecao svirku u Holidayu ,pa se zato strpi do septembra Do septembra cu ja vec postati popularan i verovatno biti na svetskoj turneji!!! Salim se Srki dogovoricemo se vec i za svirku i za basket i za rostilj i za Dacica!! P.S Uradite Somebody put something in my drink!!
June 16, 200421 yr comment_483906 srki pevamo li zajedno osvajace u petak? jos bi bolje bilo da nagovoris ostatak benda da nauce da sviraju Ritam nereda, pa da onda njih otpevamo.
June 17, 200421 yr comment_484606 Jesam i moram priznati da sam jako pozitivno iznenadjen , ne toliko svirkom koliko izborom pesama i energijom koju su imali dok su svirali. A da ,svaka im cast i na minutazi jer ipak nisam ocekivao da ce svirati 2 sata i 20 min. Sve u svemu sasvim korektno
June 17, 200421 yr Author comment_485327 Ok, zato sto smo te videli, ali nismo bili sigurni da si ti, jer si bio malo dalje od nas... A izbor pesama je bio za svaku pohvalu...
June 19, 200421 yr comment_486046 Hvala matori, potrudite se malo pa da taj tribute zazivi Evo obecavam sledeci put pevamo zajedno
June 21, 200421 yr comment_488764 E ovako .Posto je lepo vreme najzad doslo ,dogovor je pao da sviramo na splavu KATASTROFA 10.7. To je pored stare Stenke ( preko puta Jugopetrola posle sajma) Detaljnije cu objasniti za par dana. Samo da obavestim drustvo iz Odzaka da tamo sviramo 9.7.
June 23, 200421 yr comment_490933 Znac doslo je do izmene ystava i statuta. Na KATASTROFI nismo 10-og nego 1 jula , sto znaci sledeci cetvrtak. A za sve one koje interesuje gde sviramo u narednom periodu evo: 1.7. Katastrofa 2.7. Temerin 9.7. Odzaci 10.7.Vrsac Concordia 16.7. Zeppelin Zr 17.7. Zeppelin Zr E ovo je za prvu polovinu jula za kasnije cu vam javiti na vreme, pa se nadam vidimo u cetvrtak